Агентам

Зустрічаємо Новий рік по-особливому: 6 ідей для святкування у зимовій казці

Погодьтеся, новорічні свята — саме той магічний час, коли нам особливо хочеться підставляти обличчя холодним сніжинкам, вдихати аромат хвої та кориці, зігрівати горло теплим какао, вдягати яскраві чудернацькі светри та зачаровано спостерігати за зміною кольорів на мерехтливій гірлянді.

Це відчуття, які ні на що не хочеться міняти. Тож пропонуємо залишитися їм вірними і цього року, проте наразі додати до звичних емоцій нові враження від крутої мандрівки.

Join UP! ділиться чудовими варіантами святкування Нового року для мандрівників — з ялинкою, вогнями, феєрверками та відліком часу до опівночі принципово новим досвідом у якості бонусу. Тож, зустрінемо Новий рік:

У романтичній атмосфері Парижа

Шукаєте ідеальне місце для зустрічі Нового року разом з другою половинкою? Прекрасний Париж вже багато років утримує місце найромантичнішої європейської столиці і, здається, здавати своїх позицій не збирається. Під час зимових свят це відчувається особливо гостро.

Головне свято сезону для французів — Різдво 25 грудня. Проте святкування не закінчуються і під час перших тижнів січня. Новорічну ніч у Парижі нерідко зустрічають з келихом незмінного шампанського (яке на батьківщині смакує просто божественно) біля Тріумфальної арки або Ейфелевої вежі. Якщо ж хочеться більш усамітненої атмосфери — приєднайтеся до нічного круїзу Сеною, де можна і містом, що сяє сотнями вогнів, помилуватися, і вишуканими стравами насолодитися.

З новими навичками у засніженій Австрії

Ну, коли ж, як не під Новий рік — найвдаліший час для опанування нових навичок. Як щодо того, щоб забути про сумніви та нарешті стати на сноуборд? У сноупарку австрійського Гаштайну, наприклад, для цього створені ідеальні умови.

А потім вибирайте свою винагороду за старання — вирушайте на келих гарячого глінтвейну до затишного шале, приєднуйтеся до галасливої юрби, яка влаштовує цими днями яскраві святкування прямо на вулицях, або зважтеся на незбутню вечерю під альпійськими зорями.

Тут гостей зустрінуть з яскраво прикрашеними ялинками, знайомими новорічними піснями та смачною вечерею.

Увага! З 20 грудня 2021 року територію країни можуть відвідувати тільки повністю вакциновані від COVID-19 мандрівники, або ті, які нещодавно перенесли хворобу.

У рідних Карпатах

Для нас Новий рік — зазвичай сімейне свято, яке заведено зустрічати у рідній домівці, у компанії найближчих людей. І ми не втомлюємося радіти тому, що чудово провести час та насолодитися святкуванням у мальовничих місцях можна, і не виїжджаючи за кордон нашої країни.

Карпати радо зустрічають гостей на Новий рік — ароматом баношу і м’яса по-гуцульськи, звуками знайомих з дитинства українських пісень та гірськими пейзажами, які зігрівають серце не гірше, ніж вогонь у каміні. А гірськолижні курорти з року в рік стають все більш доглянутими та зручними, багато в чому вже зовсім не поступаючись європейським. Тож чому б не зустріти Новий рік удома?

Радимо готелі:

З келихом ароматного вина у Тбілісі

Якщо Франція викликає прямі асоціації з шампанським, то Грузія завоювала своє місце в серцях гурманів завдяки вдалому поєднанню ситних смаколиків і неймовірних місцевих вин. До Нового року жителі країни готуються особливо ретельно — тут його називають «щасливим днем». І своїм щастям грузини залюбки діляться з оточуючими — розливаючи його у келихи, вкладаючи його частинку в саморобні чичилакі — традиційні новорічні прикраси, розливаючи його вулицями разом з гучними піснями.

Новорічну ніч можна провести як у готелі — де вам запропонують святкову вечерю з величезним вибором страв та вин, а також насичену розважальну програму — виступи місцевих музик, запальні грузинські танці та конкурси для всіх гостей, так і на головній площі міста, де проводять великий гала-концерт.

Радимо готелі:

  • Platforma Tbilisi 4*
  • About Sololaki 4*
  • Abanotubani Tbilisi 4*

До світанку у Стамбулі

У одному з найбільших міст Туреччини добре приживаються європейські традиції. От і святкування Нового року поступово стало для місцевих мешканців чимось звичним. Більшість закладів новорічної ночі працює цілодобово, а отже можна влаштувати собі незабутній святковий тур, не турбуючись про плин часу. Готелі та ресторани пропонують шоу-програму з щедро накритими столами та яскравими концертами. А опівночі вулиці освітлюються спалахами велетенських феєрверків. Це прекрасне видовище найкраще спостерігати з Галатського мосту, який поєднує стару та нову частини міста, або з прогулянкового човна на Босфорі.

Не відмовте собі у задоволенні помилуватися архітектурними пам’ятками, які прикрашають до свят додатковою ілюмінацією: це і Палац Топкапи, і Собор святої Софії, і мечеть Сулейманіє. Узимку у Стамбулі зазвичай немає снігу, температура вдень тримається на рівні 7-9 градусів, а вночі може опускатися до 0. Та якщо дуже засумуєте за снігом — ласкаво просимо до Улудагу, що розташований зовсім неподалік. На гірськолижному курорті можна насолодитися швидкісними спусками і по-зимовому красивими пейзажами.

Радимо готелі:

З довгоочікуваними подарунками в Андоррі

Андорра найгучніше святкує Різдво (25 грудня) та новорічну ніч (31 грудня). Тож саме наприкінці грудня та на початку січня у країні відбувається все найцікавіше — фестивалі, масштабні гуляння та численні концерти просто неба. Тож чому б не поєднати якісний гірськолижний відпочинок з незабутніми святковими канікулами? Тим більше що саме тут можна придивитися до подарунків під ялинку — для себе та близьких. Адже Андорра відома і завдяки безмитній торгівлі. Тут можна купити товари світових брендів за приємно низькими цінами, які стають ще нижчими під час зимового розпродажу.

Вриваємося в новий рік з веселими традиціями, найкращими мандрівками та улюбленим Join UP!