Агентам

Зимуй МальДивно!

Наймодніші речі цієї зими – це купальник, широкополий капелюх та плетена сумка.

І ні-ні – ніякого багатошарового одягу, червоного від морозу носика і зіпсованої в’язаною шапкою зачіски! Тільки легкі сукні, улюблені сонцезахисні окуляри та парео! Де носити ці зимові хіти? Звичайно, на Мальдівах! Тим паче що ми вже підготували все для вашої незабутньої та сонячної зими.  

Відпочинок на Мальдівських островах з Join UP! це:

  • Гарантовані блоки місць на крилах відомих авіакомпаній світу. Ми літаємо з Києва, Харкова, Одеси, Львова, Запоріжжя та Херсона:
    • а/к Qatar Airways – 26.10.2018 – 19.03.2019
    • а/к Turkish Airlines – 26.10.2018 – 23.03.2019
  • Надійна приймаюча сторона і підтримка кожного туриста 24/7
  • Тепер можна бронювати весільні церемонії в онлайн підборі і прив’язувати їх до пакетних заявок
  • Величезний вибір гарантованих готелів. Наприклад, радимо:
Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4* Kanuhura
Furaveri Island Resort 5* Fushifaru
Cinnamon Dhonveli Maldives 4* Angsana Velavaru
Dhigufaru Island Resort 5* Mercure
Kandima Maldives 5* Movenpick
Cocoon Maldives 5*

ПІДБІР ТУРУ

Євгеній Хаджинов

керівник напрямку Мальдіви

Відпочинок на Мальдівах – це те, про що мріють дуже багато людей. І це не дивно. Адже тут є абсолютно все для того, щоб розслабитись і забути про будь-які турботи.

«Шаленої краси океан, фантастична природа, спів екзотичних пташок, переливи голосів яких схожі на звуки небачених музичних інструментів, море найрізноманітніших фруктів та морепродуктів, безліч розваг та повна безтурботність. Ну що ще потрібно?»

Winter To Do List

Провести зиму на Мальдівах – далеко не найгірша ідея. Адже ця зима буде не тільки теплою та екзотичною, а цілковито особливою. Ви тільки погляньте на цей зимовий список справ:

  1. Відсвяткувати Новий рік на березі океану. Ну хіба Новий рік може початись крутіше, ніж з бенгальськими вогнями, шампанським та салютами на пляжі під звуки хвиль? Тут навіть важко придумати, що можна загадати опівночі – адже все вже і так збулось!
  2. Зловити рибину на вечерю. Звичайно, можна просто замовити рибу в ресторані – яку завгодно. Але мало що може зрівнятись з цим почуття азарту і драйву, коли зміг сам зловити рибу, яку вам потім засмажать на грилі з лимончиком і соусом. Смакота!
  3. Зробити підводну фотосесію. Дайвінг – це прекрасно і незабутньо. Але чому б його не урізноманітнити та не увіковічнити фотосесією? Так, на Мальдівах ви зможете замовити і таку послугу – просто продумайте наряд і пірнайте!
  4. Повечеряти в підводному ресторані 5.8. Таку вечерю ви точно не забудете ніколи! Трохи таємнича атмосфера, усвідомлення того, що ви знаходитесь під водою, додає відчуття казковості. Та, розглядаючи все навкруг, на забудьте приділити достатньої уваги стравам – вони тут на висоті!
  5. Політати на гідролітаку. Літати над тисячами островів, які неначе намистинки розсипались по гладіні океану – неймовірне відчуття!
  6. Провести ніч на безлюдному острові. Ну хіба ви не мріяли про це ще з дитинства, коли вперше читали про пригоди Робінзона Крузо? Чи пам’ятаєте, як розвести багаття без сірників? А побудувати дах будиночку з пальмового листя? Ні, вам не потрібно буде цього робити – але уявити себе героєм улюбленої дитячої книжки ви зможете легко – просто оберіть острів.
  7. Побачити зоряне небо на воді. Про що це ми? Про справжнє диво! Через біолюмінісцентний планктон, що піднімається на поверхню води, вночі здається, що зорі розділилися – і половина з них з неба спустилась у води океану.

Як вам такий план на цю зиму? Не зволікайте та бронюйте тур вже зараз!