Агентам

Зимовий сезон у Карпатах – щастя близько!

Ваш улюблений сезон – не зима? Тоді ви просто не вмієте нею насолоджуватись або ще не відкрили для себе подорожі у цей період до наших неймовірних Карпат, де можна класно відпочити, покататись на лижах, гуляти засніженим лісом та насолоджуватись автентичними місцевими стравами, ремеслами та звичаями.

Тож ми вирішили закохати вас у зиму та розказати про місця в Карпатах, де відпочинок точно буде чудовим.

Подорожі в Карпати з Join UP! це:

  • Ваші улюблені готелі та гарантовані блоки місць.
  • Миттєве підтвердження. Ну що, їдемо в гори вже цими вихідними?
  • Тематичні тури – гастро, знайомство з традиціями, спортивний відпочинок – все, що забажаєте!
Сергій
Кириченко
керівник
напрямку Україна:

Ми вже давно зрозуміли ідеальну формулу відпочинку у холодну пору року: «Сніг + Карпати».

«А якщо додати до цього той факт, що гірськолижний сезон у Карпатах, залежно від регіону і погоди, стартує з листопада і може тривати до квітня – а це майже півроку для катання, то формула просто бездоганна! А ми, в свою чергу, зробили все, щоб ця зима стала однією з ваших найкрасивіших та найбагатших на приємні та яскраві враження. Тож вибирайте місце для відпочинку та бронюйте тур!»

ВИБИРАЄМО МІСЦЕ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ

БУКОВЕЛЬ

Івано-Франківська область

Буковель – це прикарпатський курорт, який затишно розмістився в селищі Поляниця.

Тут є все: чудові SPA-центри, лазні, басейни, приголомшливий Voda & Night Club, розважальний центр, концерти і шоу-програми, величезний вибір ресторанів і барів. А ще – санна траса, ковзанка, собачі упряжки, квадроцикли… Усе, що тільки можна уявити під час зимового відпочинку. Ну справжній рай для лижників!

Траси:

  • 62 км – 12 синіх / 42 червоних / 8 чорних

Радимо готелі:

Бонус для туристів Join UP!

При бронюванні проживання в комплексі «Буковель» – ваучер на відвідування піцерії «Фелічіта» у подарунок*

 * під бонусом мається на увазі ваучер номіналом 300 грн для кожного туриста в заявці

ЯРЕМЧЕ

Івано-Франківська область

Ми рекомендуємо Яремче тим, хто їздить у гірськолижний комплекс «Буковель», а жити хоче в іншому місці. Відстань між пунктами – всього 30 км. Їхати з Яремче в Буковель недовго, зате це дозволяє істотно скоротити бюджет на відпочинок.

А ще, тут – широкий вибір SPA- і оздоровчих процедур. Майже кожен готель пропонує відвідати сауни, лазні та масажні кабінети. Гурманам і любителям гастротурів точно сподобається в Яремче – тут на вас чекає багато ресторанчиків і колиб з гуцульською кухнею.

ВОРОХТА

Івано-Франківська область

Ворохта – гірськолижний курорт, відомий як центр підготовки спортсменів до змагань зі стрибків з трампліна, а також до лижних гонок та біатлону.

Ідеальне місце для новачків, які тільки опановують катання на гірських лижах. Траса середнього рівня складності простяглася на п’ятсот метрів, функціонує 450-метровий швидкісний бугельний підйомник і крісельний підйомник, який завдовжки досягає двох кілометрів.

А ще, Ворохта розташована всього за 20 км від відомого курорту Буковель!

Радимо готель:

важливо: заїзд – щонеділі на 6 ночей

СЛАВСЬКЕ

Львівська область

Офіційно гірськолижний курорт Славське декларує 11 трас загальною протяжністю 22 км, однак існують траси, які не входять до цього переліку, тому спускатися можна і в інших місцях.

Гора Тростян (1 232м) – гордість цього селища. Траси тут різного рівня складності. Підйомники: 1 крісельний (2 750м), 7 бугельних (від 700 м до 1 300 м), 1 бебі-ліфт (230м). Перепад висот – від 130 до 550 м.

Радимо готелі:

ТРУСКАВЕЦЬ

Львівська область

Трускавець – популярний бальнеологічний курорт України? Не тільки! Ви напевно не знали, що усього за 10 кілометрів від Трускавця розташований гірськолижний центр «Крутогір» – прекрасне місце для катання на сноубордах, санях і лижах. Альтернатива великим курортам з вельми приємними цінами.

А ще поблизу Трускавця з’явився новий гірськолижний комплекс «Буковиця»! Тут є все для комфорту туристів – окремі траси для дітей і новачків, новий 4-місний підйомник, тюбінг-парк, своя лижна школа, прокат ski-сервіс і багато-багато снігу.

До переваг курорту можна віднести і його зручне розташування: хороша транспортна розв’язка і всього 84 км від Львова.

Рекомендовані готелі:

Тож вам залишилось тільки визначитись з датою подорожі і курортом! Насолоджуйтесь цією зимою у рідних Карпатах разом з Join UP!