Агентам

Занзібар: neverending summer

У туристичній сфері завжди все дуже стрімко і насичено. Але яким би шаленим не був ритм, дуже важливо зупинятись, підбивати підсумки, робити висновки, планувати нові проєкти, враховуючи попередній досвід… І знову брати хороший темп.

Саме тому сьогодні ми разом з вами поговоримо про Танзанію з Join UP! – як пройшов сезон та що ми плануємо на наступний.

ЯК УСЕ БУЛО

Польотна програма цього сезону до Танзанії тривала з 24.10 до 03.04.2021.

  • Рейси до Занзібару з Києва відбувалися 4 рази на тиждень, і всього за сезон ми здійснили 75 рейсів.
  • Загалом за цей період разом з Join UP! у Танзанії відпочило більш ніж 8 тисяч туристів. Що ж, бачимо як інтерес до країни зростає, і це не може не тішити.
  • Добре вивчивши всі карантинні обмеження, ми продумали цікаві та насичені екскурсійні тури, де головним пріоритетом була безпека кожного туриста. І, звісно, повне занурення в культуру та особливості країни.
  • Ми почали відкривати для вас новий регіон країни – Бубубу. Цей курорт вирізняється тим, що не є таким «туристичним», як інші, тому тут можна краще поринути у місцеве життя.

Ми багато часу та зусиль доклали до того, аби врахувати всі моменти, що виникали цього сезону, адже наша основна мета – щоб ваш відпочинок був комфортним та приємним.

Євген
Хаджинов
керівник напрямку
Танзанія:

Цей сезон був насиченим і дійсно важким. Covid-19, моменти з рейсами та подекуди довгі підтвердження через значний наплив російських туристів…

«Ми детально проаналізували попередній сезон і дійсно доклали багато зусиль, щоб виправити всі недоліки та увійти в новий з хорошим оновленим продуктом, який буде вас тішити. Тому вже готові анонсувати новий старт!»

НОВИЙ СЕЗОН – НОВІ ПЛАНИ

  • Ми вже підготували для вас нову польотну програму, яка стартує з 23.10.2021 з Києва. Дні вильотів: середа та субота.
  • Добряче попрацювали над готельною базою і запропонуємо вам ну дуже хороші варіанти.

  • Уже зараз ви можете отримати всі вигоди раннього бронювання – знижки від готелів подекуди сягають 40%, а ми, як завжди, приготували для вас дуже приємні пропозиції.
  • Звісно, ми не залишили без уваги і наші екскурсійні програми – тож зустрічайте оновлені улюблені тури та новинки.

Нас надихають ваші подорожі, і ми дійсно уважно реагуємо на всі ваші побажання. Тож упевнені, що новий сезон в Танзанії буде класним і на вас чекає багато неймовірних та красивих моментів під час відпочинку на цьому острівці екзотики.