Агентам

З Днем Незалежності, Україно!

24 серпня – важливе свято для кожного українця. Це день, коли ми ще яскравіше усвідомлюємо любов до своєї рідної країни, важливість незалежності та миру. Це день, коли так важливо сказати «дякую» усім нашим військовим, що захищають нас, усім лікарям, науковцям, спортсменам, та музикантам…  кожному, хто  працює і докладає багато зусиль, щоб Україна була сильною та успішною, а наше життя у цій країні – щасливим. У день народження рідної країни ми ще раз нагадуємо, що кожен з нас – важлива частина України, яка спроможна багато що змінити.

Для нас це свято є дуже особливим ще й тому, що ми – на 100% українська компанія. Наша команда робить усе, аби кожен українець мав можливість подорожувати світом та мав право літати вигідно та з комфортом. Тому ми розвиваємо туристичний ринок України, беремо участь у програмі розвитку регіональних аеропортів та робимо значний вклад у становлення української авіації.

Для нас важливо, щоб міста України ставали ближчими, щоб українські пілоти отримували гідну роботу в Україні, щоб ви частіше бачили своїх близьких та друзів. Цієї осені перший український лоукостер SkyUp Airlines відкриває нові маршрути для подорожей Україною: Київ – Запоріжжя, Київ – Харків та довгоочікуваний Харків – Львів. Так, всього година льоту, і ви там де треба – на діловій зустрічі з колегами, поруч з дітьми, в обіймах близьких.

Давайте разом створювати країну, якою ми будемо пишатися понад усе! З Днем Незалежності, українці!