Агентам

Якщо Португалія, то MGM Muthu Hotels

Португалія – це країна, де хочеться зупинити час. Для чого? Щоб до нескінченості гуляти звивистими, заквітчаними та напрочуд затишними вуличками.

Щоб годинами дивитись на океан – величний і гордий. Щоб говорити про все на світі, сидячи на терасі з красивим краєвидом, пити вино та смакувати свіжими та шалено смачними морепродуктами. Щоб влаштувати собі прогулянку на велосипеді – таку як в кіно, коли вітер у волоссі, захід сонця за спиною та букет квітів в корзині. Щоб взяти напрокат автомобіль і колесити по всій країні, знаходячи кожен раз місця, що зачаровують і залишаються красиві спогади в серці. О так, цих «щоб» – дуже багато. Але ми сьогодні розкажемо вам про ще одне. І ця причина, через яку ви відчайдушно захочете зупинити час, відпочиваючи в Португалії – це мережа готелів MGM Muthu Hotels, з якою ми співпрацюємо.

Тож поки ви плануєте свою подорож, ми нагадаємо вам про те, що Португалія з Join UP! це:

  • Зручні чартерні перельоти на крилах авіакомпанії SkyUp. Вильоти з Києва до Фаро щосуботи та щосереди з 01.06 по 23.10.19.
  • Всі переваги концепту SkyPremium. А це означає, що на вас чекають:
    • прискорена процедура реєстрації на рейс на окремій стійці в аеропорту міста вильоту;
    • зручні місця в перших 2-х рядах літака;
    • преміум харчування на борту;
    • додатково + 1 одиниця багажу (23 кг).
  • Улюблені курорти країни.
  • Шикарний вибір готелів. Чого тільки вартує мережа готелів MGM Muthu Hotels, яку можна назвати однією з найвідоміших в Португалії! Обирайте собі до смаку:
Muthu Oura Praia Hotel 4* Grand Muthu Forte Da Oura 4*
Muthu Clube Praia Da Oura 4* Grand Muthu Forte do Vale 5*

ПІДБІР ТУРУ

MGM Muthu Hotels + Португалія = <3

MGM Muthu Hotels сміливо можна назвати однією з провідних європейських груп готелів. Їх можна знайти на курортах в Португалії, Іспанії, Великобританії, Франції, в Індії та Сінгапурі. Ці готелі прекрасно поєднали в собі затишок, зручність, хороший рівень в усьому та демократичні ціни.

Іван Лисак

керівник напрямку Португалія

На мій погляд, мережа готелів Muthu – чудове поєднання прекрасного рівня відпочинку з вигідною ціною.

«Ці готелі мають прекрасне розташування в найбільш туристичних зонах і при цьому відмінну готельну інфраструктуру. У кожному готелі цієї мережі є дійсно все для комфортного проведення часу, а у компанії Join UP! – завжди приємна ціна на ці готелі. Раннє бронювання в розпалі, тож поспішайте!»

Усі готелі мережі різні і по-своєму цікаві, але їх об’єднує те, що тут ви будете почувати себе дуже комфортно і по-домашньому: залиті ніжним світлом сонця приміщення, живі квіти, багато цікавих деталей, які створюють особливу атмосферу, і піклування про кожного гостя та максимальна увага до його потреб. Тож обирайте вже зараз:

Muthu Oura Praia Hotel 4*
що розмістився за 300 метрів від пляжу Прая-да-Оура. До послуг гостей – апартаменти з власною кухнею та мебльованим балконом. Ви зможете поплавати у відкритому басейні або почати ранок на тенісному корті. Хочете на прогулянку? Тоді орендуйте прямо тут авто або велосипед! А ще ви неодмінно закохаєтесь у вестибюль готелю – зі скляним дахом, тропічними рослинами, фонтанами та зонами для відпочинку.

Muthu Clube Praia Da Oura 4*
Чудове місце, яке обирають люди, що вміють насолоджуватись життям і цінують кожну його секунду. Цей красунчик зручно розмістився всього за 200 метрів від прекрасного пляжу Прая-да-Оура. Вам неодмінно сподобаються два відкриті басейни, красивий тропічний сад, де можна перепочити і сховатись від сонця, та прямий вихід до пляжу і смачні страви інтернаціональної кухні в ресторані Jac’s. А як вам ідея починати ранки, попиваючи каву на балконі з видом на Атлантичний океан, басейни або сад?

Grand Muthu Forte Da Oura 4*
Ще одне прекрасне місце для повноцінного відпочинку, який захочеться продовжувати максимально довго. Від готелю до пляжу Прая-да-Оура – всього 350 метрів, а в кількох кроках від ваших апартаментів – великий басейн з шезлонгами. Любите відпочивати всією родиною? Тоді вам сюди – на території готелю є дитячий басейн та ігровий майданчик.

Grand Muthu Forte do Vale 5*
Цей красивий готель гордо розмістився у курортному місті Албуфейра, за 500 метрів від пляжу Форті. І це не єдина його перевага – зовсім поруч від готелю є багато різних ресторанчиків та магазинів, за 2 кілометри на вас чекає ще один чудовий пляж Санта-Евлагія, а за 3 кілометри –
гольф-поле Balaia. 

Бронюйте тур та готуйтесь до красивої та затишної подорожі до Португалії разом з Join UP!