Агентам

#якіновини: Найцікавіше за два тижні

У рамках нашої нової рубрики #якіновини продовжуємо тримати руку на пульсі найактуальніших подій у світі туризму. І, як завжди – оперативно ділимося з вами. Тож починаємо ранок зі свіжої порції новин.

Дубай назвали топовим напрямком для подорожей у 2022 році

Мандрівники з усього світу проголосували за найпопулярніший напрямок для подорожей у новому році. Цього разу фаворитом щорічної премії Tripadvisor Travelers’ Choice Awards стало славетне місто в ОАЕ. За словами організаторів, перше місце Дубай отримав завдяки тому, що завжди був відкритим для мандрівників – навіть в часи пандемії, ба більше – він залишався безпечним та комфортним для гостей.

Більше інформації за посиланням.

Tripadvisor опублікував мільярдний відгук і розказав про місця з найдовшим списком коментарів від гостей

Також у Tripadvisor вирішили зі смаком відзначити мільярдний відгук, залишений на сторінці. Редакція ресурсу зробила дотепну та цікаву добірку фактів та статистики. З неї можна дізнатися про найпопулярніше у відвідувачів сайту місце, яке отримало майже 50 000 коментарів, а також про чоловіка з Рима, який завантажив більше 300 000 власних фото!

Більше інформації за посиланням.

У Дубаї відкрили найвищий у світі оглядовий майданчик

У Дубаї не втомлюються дивувати мандрівників новими рекордами. Цього разу тут з’явився надвисокий оглядовий майданчик, розташований на 54-му рівні Palm Tower, на висоті 250 метрів над землею. З нього можна помилуватися островом Пальма Джумейра.

Більше інформації за посиланням.

В Італії продають віллу з фрескою Караваджо

У Римі виставили на аукціон віллу з оригінальною фрескою на стелі, яка належить авторству видатного майстра живопису Караваджо. Проте будівля так і не знайшла свого покупця. Власники запідозрили, що справа у ціні, тож зробили знижку від початкової ціни в 533 мільйонів доларів. Знову доступно для покупки!

Більше інформації за посиланням.

У Лапландії мандрівникам запропонували нову розвагу

Тепер для тих, хто любить нетривіальний відпочинок, відкрилася ще одна крута опція. У Лапландії мандрівникам пропонують прогулянку на величезних криголамах у водах Балтики, що скуті кригою. А найсміливіші потім навіть можуть поплавати у водичці екстремальної температури, вдягнувши спеціальний термокостюм.

Більше інформації за посиланням.

У Центральному парку Будапешта відкрили футуристичний Дім Музики

У столиці Угорщини з’явилася нова архітектурна принада. Оригінальна споруда, дах якої нагадує крони дерев, була спроектована відомим японським архітектором Су Фудзімото. Планується, що тут будуть проходити лекції і музичні вистави.

Більше інформації за посиланням.

У Флоренції з’явилося кафе від Gucci

Висока мода і висока кухня – передбачувано чудовий мікс, особливо якщо все це об’єднане під егідою легендарного світового бренду. Нова локація зі смаком називається Gucci Giardino 25. Гостей тут пригощатимуть місцевими стравами в інтерпретації нагородженого зіркою Мішлен шефа Массімо Боттура.

Більше інформації за посиланням.

Тримаємо в курсі, ваш Join UP!