Агентам

WOW Dubai! WOW-вебінар!

Ну що, ви вже святкуєте разом з нами старт польотної програми до Дубая?

  • Нагадуємо, що ми будемо літати на крилах SkyUp:
    • З Києва з 26.09.2020
    • З Харкова та Львова з 24.10.2020

Ось таки неймовірні новини! Але ще не всі! Адже ми хочемо, щоб ви знали про Дубай ну абсолютно все та не раз від захвату сказали «WOW!». Тому на вас чекає цікавезний та дуже насичений вебінар з нашими експертами, приймаючою стороною та улюбленими готельєрами. Тож  не пропустіть і прямо зараз додайте собі подію в календар!

Деталі:

Дата Час Напрямок Ім’я, посада спікера Play
23.09.2020 13:00  ОАЕ Анастасія Ляхоцька, керівник напрямку ОАЕ
13:40 Анастасія Старцева, представник міністерства Дубай
14:00 Представник приймаючої компанії Rida International
14:10 Crowne Plaza – Dubai Marina 5*
14:25 Movenpick Hotel Jumeirah Beach 5*
14:40 Jannah Place Dubai Marina Apt
14:50 Jannah Marina Bay Suites 4*
15:00 Holiday Inn Dubai – Al Barsha 4*
Анастасія
Ляхоцька
керівник напрямку ОАЕ

О, так! Ми можемо говорити про Емірати безкінечно – так закохані у цей напрямок!

«Тож нам було важко виділити для нашого вебінару лише найважливіше, але ми впорались. Готуйте питання, і ми розкажемо вам все-все про Дубай, нові правила подорожування, що цікавенького та нового з’явилось, а також – про ваші улюблені готелі»

Ну, а поки ви чекаєте на вебінар, ми ще раз скажемо WOW Dubai!

WOW-розваги для дітей. Dubai Parks and Resorts, тематичний парк IMG Worlds of Adventure, пляж Kite Beach з ігровими зонами, інтерактивний музей OliOli, Kidzania, акваріум Dubai Acquarium and Underwater Zoo, батутний парк Bounce Dubai, аквапарк Wild Wadi Waterpark, VR Park… Так, для дітей кожен день у Дубаї – це справжня пригода і свято!

WOW-споруди. Штучні острови, Burj Khalifa – найвища будівля у світі, дивовижний Burj Al Arab, футуристична вежа Cayan, парні вежі-хмарочоси Al Bahar, які «вміють» віддзеркалювати сонячне світло… Архітектура Еміратів справді особлива і неповторна!

WOW-враження. Насолодитись виставою The Dubai Fountain, прогулятись штучним островом Palm Jumeirah, здивуватись, відвідавши історичний квартал Al Fahidi, влаштувати справжні перегони на машинах у пустелі, втамувати жагу пригод, зайнявшись скайдайвінгом, зробити неймовірні фото біля Dubai Frame, зачаруватись у Dubai Miracle Garden, відвідати гірське поселення Хатта, стрибнути з парашутом, політати на гідроплані над Дубаєм… Чим займетесь сьогодні?

WOW-технології. Ну де, як не в Дубаї, на вас чекає автоматизоване метро без машиністів, кондиціонери на зупинках чи круті поліцейські автомобілі Bugatti Veyron, які внесені до «Книги рекордів Гіннеса» як найшвидші у світі?

Насолоджуйтесь WOW Dubai разом з Join UP!.