Агентам

WOW Dubai! Даруємо квитки на літак до Дубая!

У мандрівників Дубай – один з незаперечних хітів цієї зими.

Він вабить і архітектурою, про яку ми готові невпинно розповідати у кожній новині, і теплом, за яким ми вже так скучили за час морозів, і пляжами, де залюбки можна провести весь день, і купою розваг, які є тільки тут… Список цей можна продовжувати до нескінченності, але навіщо, якщо ви, наші агенти, і так все знаєте про цей емірат? Тож краще, замість розповідей, ми розкажемо про наш сюрприз для вас!

Що ж за сюрприз?

Ми хочемо подарувати вам квитки до Дубая на крилах SkyUp Airlines!

Як отримати цей крутий подарунок?

Працювати так, як вмієте тільки ви – з любов’ю, натхненням та чудовими результатами! А конкретніше:

  • Квитки ми подаруємо тим агентам, які в період з 22.02 по 30.04.2021 забронюють найбільшу кількість туристів до Дубая із заїздами у будь-які дати.*
  • В акції беруть участь усі категорії агентів, а в кожній з категорій ми виберемо топ-3 переможців, тож шанси на виграш є у всіх! Категорії агентів-учасників нашої програми лояльності Beginner to WINNER:
    • Winner
    • Leader
    • Cruiser
    • Beginner, start up, tour agent
  • В акції беруть участь тільки бронювання з перельотом до Дубая на крилах SkyUp та з проживанням у готелях саме в цьому еміраті.
  • При бронюванні обов’язково позначайте у примітці «WOW Dubai».
Анастасия
Ляхоцкая
руководитель направления ОАЭ:

Ми добре знаємо, яким непростим був для сфери туризму минулий рік, і саме тому ми ще раз хочемо, по-перше – подякувати вам, наші дорогі агенти, за невтомну працю, а по-друге – відзначити тих, хто й цього року активно та продуктивно робить свою роботу.

«Саме так у нас народилась ідея цієї акції, де ті, хто так само закоханий у Дубай, як і ми, зможе отримати у подарунок квиточки на літак. Не буду бажати удачі, бо знаю, що ваш секрет – саме у наполегливій роботі. Побачимось у Дубаї!»

Нагадаємо, що Дубай з Join UP! це:

Виліт о 10 ранку. Ну хіба буває ідеальніший час?

Усі готелі – в серці Дубая. Будьте завжди в центрі подій!

Більше 80 готелів на миттєвому підтвердженні. Тож планувати подорожі ще легше.

Комфортний та такий приємний переліт на крилах SkyUp! Щоб відпочинок починався ще в літаку.

Передзамовлення їжі на борту. Щоб святкувати свою подорож смачно та красиво!

Безліч розваг для дітей та дорослих. Нудно точно не буде!

СВІЖИМИ СЛІДАМИ

Ми самі у захваті від Дубая, тому із задоволенням вивчаємо цей емірат. Ось, наприклад, зовсім свіженькі враження від подорожі:

Ольга
Ткаченко
керівник PR-відділу:

Подорож – засіб № 1, щоб обнулитися і зарядити батарею будь-якої пори року. Взимку цей ефект ще сильніший. Головне – потрібно знайти тепле, а в наш час ще й відкрите для туристів місце

«Мене цілих 4 дні (майже) зігрівав Дубай.

Виявилося, що за цей час можна встигнути: покупатися в Арабській затоці, покататися нічним містом, піднятися на неймовірну Dubai Frame, поспостерігати за 10 см від себе лемурів та туканів і верещати, як дитина, в Green Planet, від душі насміятися в музеї Global Village, отримати в готелі космічні краєвиди з номера та масаж, набрати пару зайвих кілограмів, тому що смачно дуже! Обов’язково повернуся – не закрила гештальт з пустелею.

Тест на ковід здаєш за 72 години до рейсу, а потім в аеропорту Дубая. Щоправда, його результат мені так і не прийшов. На ресепшн готелю сказали, що таке трапляється, щоб я не хвилювалася – якби був позитивний, то мене б дуже швидко знайшли.

P.S. Дубай і його + 26 °C я особливо оцінила, повернувшись у київські -13 °C».

Бронюйте тури до Дубая разом з нами та завжди отримуйте більше, ніж ви очікували!

*Виключення – групи та тури тільки з наземним обслуговуванням. У кожній категорії даруємо по три квитки – по одному на агенцію. Під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню.