Агентам

Weekend for U у Барселоні: смачна втеча від буденності

Продовжуємо дивувати вас короткими та напрочуд змістовними мандрівками у рамках нашої програми Weekend for U. Цього разу пропонуємо разом погуляти незабутньою Барселоною.

Що на нас тут чекає? Ми зачаруємося дивовижною архітектурою, яка робить це місто несхожим на будь-яке інше у світі, посмакуємо запашною паельєю, соковитим хамоном та ніжним овечим сиром, які стануть нашими смачними каталонськими спогадами, а також відчуємо справжній дух Іспанії за келихом ароматного вина з місцевих виноробень. Усього кілька днів на те, щоб назавжди подарувати своє серце Барселоні. Місія здійсненна!

Важливі деталі

Дата: 17.11 – 20.11

Проживання: Hotel Evenia Rosello 4*

Вартість: 35813 UAH*

У вартість входить:

  • Авіаквитки Київ – Барселона – Київ з включеною ручною поклажею
  • Проживання на базі сніданків у готелі Hotel Evenia Rosello 4*
  • Трансфери з/до аеропорту
  • Екскурсійний супровід ліцензованого гіда
  • Усі транспортні витрати, комфортні автобуси та ліцензовані водії
  • Тапас у ресторані Sagardi в перший день
  • Екскурсії за програмою (перше знайомство з Барселоною, прогулянка горою Монтжуїк, візит до Іспанського містечка)
  • Шоукукінг «Паелья» та обід в Іспанському містечку Poble Espanyol (салат, паелья, вода і вино)
  • Усі дегустації у бодегах Llopart та Pares Balta
  • Обід в ресторані Mirador de las Caves
  • Щоденний супровід лідера групи
  • Туристичне страхування
  • Комісія агентства

Ознайомитись з програмою

ЯК ПРОВЕДЕМО ЧАС

Найкращі епітети не здатні повною мірою передати красу місць та багатство смаків, які відкриються перед вами, проте є речі, які нескладно уявити. Упевнені, читаючи програму, яку ми для вас підготували, ви вже відчуєте апетит до цікавих подорожей та іспанської кухні! Тож розповідаємо, чим займемось у Барселоні:

Досліджуватимемо центр міста. Гайда гуляти пішки неймовірно мальовничим маршрутом, на якому побачимо будинок Бальо, Готичний квартал, площу Каталонії та багато іншого.
Насолоджуватимемось незабутніми панорамами зі знаменитої гори Монтжуїк. Тут є великий оглядовий майданчик, здатний стати хітом вашого Instagram.
Познайомимося з іспанською культурою. Прогулянка Іспанським містечком ― етнографічним музеєм просто неба – це чи не найкращий спосіб дізнатися багато цікавого про бекграунд цих прекрасних місць.
Відвідаємо смачне шоу. В Іспанському містечку на нас чекає видовищний шоукукінг з бонусом у вигляді ароматної паельї – перлини іспанської кухні.
Закохаємося в іспанські напої. Разом відвідаємо бодеги та виноробні, де, звісно, будемо багато дегустувати: кава, бодега, сидр та вино – до наших послуг. Разом з овечим сиром, хамоном або ковбасою фует ці ароматні напої складають неймовірні тандеми!
Потішимо смакові рецептори. На нас чекає вишукана вечеря у ресторані Mirador de les Caves, який спеціалізується на каталонській кухні.

Окремо згадаємо затишний готель, який на весь вікенд стане нашим другим домом та про розкішний ресторан, який продемонструє всю широту барселонської гостинності:

Hotel Evenia Rosello 4* – сучасний міський готель, розташований майже у самісінькому серці Барселони. Приблизно 5 хвилин пішки – і ви на знаменитому проспекті Пасео-де-Грасіа. У ресторані готелю гостей пригощають стравами середземноморської кухні, а закусками можна насолоджуватися на терасі закладу поруч із власним садом.

Mirador de les Caves – мабуть, одна з найголовніших принад цього закладу – місце, у якому він розташований. Схили мальовничого пагорба рясно вкриті зеленню та квітами. З вікон відкривається вид на гори, а за столиками на відкритій терасі можна спостерігати майже усе місто з висоти. Частують тут великими порціями традиційних каталонських страв. Завжди свіжі морепродукти та великий вибір місцевих напоїв.

Не знаємо, як у вас, а у нас вже розгулявся апетит до мандрів. Гайда до Барселони разом із Join UP!


* ціна актуальна на момент публікації