Агентам

W – is for WINNERS. Церемонія нагородження в Єгипті

 «Winning doesn’t always mean being first.
Winning means you’re doing better than you’ve ever done before»

Bonnie Blair


Ми в Join UP! впевнені, що успішні люди – це ті, хто любить свою роботу, із задоволенням невтомно вдосконалюють свої знання, постійно розвиваються у сфері, яка їм цікава, та з жагою нового досвіду сприймають кожен виклик, адже саме він дає можливість рости і перевершувати самого себе.

Саме тому ми вважаємо, що дуже вважливо відзначати тих, хто невпинно, сміливо та завзято йде до поставлених цілей. І саме тому вже традиційно ми провели церемонію Winner та нагородили найкращих у туристичній галузі за версією туроператора Join UP!

«Оскар» від Join UP!

Рік тому ми вперше вирішили відзначити найсильніших агентів у різних номінаціях на великій церемонії пам’ятними статуетками та дипломами з фірмовою буквою W. І ця подія так вам сподобалась, що ми зрозуміли – це буде красивою традицією та історією, яка, ми впевнені, буде такою ж довгою та цікавою, як, наприклад, у премії «Оскар».

Що ж, вже зараз ми бачимо, як наша нагорода надихає агентів. Якщо за підсумками 2017 року зіркове сузір’я Winner нараховувало 173 агенції, за минулий рік їхню кількість у цій категорії зросла до 200, з них близько 20 – це переможці з Білорусі, а багато агентів з першої десятки – представники мережі Join UP!

Цілеспрямовані та успішні, ті, що вірять у перемогу та не пасують перед труднощами – кожен із учасників заслуговував цього свята та міг із впевненістю сказати: «Yes, I’m the Winner!».

Минулого року перший виїзний захід приймав Шарм-ель-Шейх, де в готелі Savoy панувала тепла та святкова атмосфера. Цього разу церемонія змінила прописку на Хургаду. Лише уявіть – учасники церемонії зайняли весь чартерний літак з Києва, а потім приєднались гості зі Львова. На гостей у Хургаді чекав вишуканий готель Baron Palace Sahl Hasheesh, який також був відзначений у номінації «За справжню східну гостинність».  Але про це місце ми ще розкажемо детальніше.

Кожна святкова церемонія – як вершина гори, де вже так приємно насолоджуватись заслуженою перемогою. Але церемонії передувала величезна робота кожного агента, а потім – підведення підсумків та оцінка досягнень. Тож, перед тим як вручити нагороди, ми провели бізнес-конференцію у готелі Steigenberger Al Dau Beach 5*, щоб разом поговорити про тенденції туристичного ринку. На конференції  виступив генеральний директор туроператора Join UP! Дмитро Сєроухов з оцінкою результатів року, що минув, та планами на майбутнє. Керівник відділу маркетингу Маріанна Григораш розповіла про світові тенденції в туристичній галузі та про нові можливості, що відкриваються для агентів України. Марина Дайнеко, керівник відділу розвитку продажів, поділилася підсумками програми Beginner to Winner за 2018 рік. Хоча програму лояльності було засновано лише у квітні 2017 року, вона вже має свою власну історію та переможців.

Time to Celebrate

Цього року церемонія мала слоган «Time to Celebrate», тому у гостей було достатньо приводів, аби відсвяткувати перемогу та почути подяку від туроператора за лояльність та чудовий результат.

Учасників чекали чотири дні та вечори, наповнені різними яскравими подіями: вечірки в нічному клубі, beach party, фестиваль фарб, пінна вечірка та ді-джей сети.

Але, безумовно, найціннішим було отримання статуеток Winner на церемонії нагородження. Привітати номінантів та іноземних партнерів приїхав Іван Ліптуга – президент Національної туристичної організації України.

Найкращі!*

Окрім нагородження топ-10 серед агенцій України, Молдови та Республіки Білорусь, туроператор відзначив також партнерів із інших країн. Адже результати та досягнення туроператора Join UP! залежать від злагодженої співпраці та тісної взаємодії з приймаючими компаніями по всьому світові. Саме вони забезпечують комфорт туристів та їхню безпеку на території своїх країн та підтримують динамічний розвиток Join UP! Принцип синергії – ось фундамент тісного партнерства.

Приємними моментами церемонії були прямі включення з Іспанії та Індонезії партнерів, що також отримали свої заслужені винагороди.

Наприкінці церемонії було визначено десять переможців за версією туроператора Join UP! Кожен з номінантів отримав спеціальний подарунок – сертифікат Signature Collection та омріяну статуетку у вигляді золоченої літери W. Право розрізати святковий торт було надано агенції, що посіла перше місце за підсумками продажів у 2018 році в категорії Winner – JoinUP! To travel з міста Винниця та її власнику Сергію Онуфрійчуку.

Після повернення до України на всіх учасників церемонії чекали пам’ятні дипломи. Ці відзнаки обов’язково прикрашатимуть офіси агенцій та будуть гарним стимулом позмагатися за перемогу в наступному році.

Номінації та переможці:

  • «Синергія року». Sun International – приймаюча компанія та надійний партнер туроператора Join UP! в Єгипті.
  • «Надійні крила». Delta Wings – приймаюча компанія туроператора Join UP! на Кипрі.
  • «Розвиток року». Pegasus Indonesia Travel – приймаюча компанія туроператора Join UP! в Індонезії.
  • «Стабільний партнер». Solvex – приймаюча компанія туроператора Join UP! у Болгарії.
  • «Експансія року». ITravex – приймаюча компанія туроператора Join UP! в Іспанії.

Марина Дайнеко

директор з продажів

Церемонія Winner – це довгоочікувана та неймовірна подія не тільки для агентів, але й для нас.

«Ми із захопленням спостерігаємо за кожним вашим новим успіхом і досягненням. Дякуємо за ваші високі результати, натхнення та довіру. Ми сподіваємося на нову зустріч з вами наступного року і обіцяємо, що наступна церемонія буде неймовірною і дуже особливою!»

Nota Bene

Розповідаючи про цьогорічну церемонію, просто неможливо обійти увагою готель, в якому вона проходила – адже Baron Palace Sahl Hasheesh – це окрема красива і незабутня історія.

Ось лише кілька переваг цього готелю:

  • Піщаний пляж у 600 метрів  та пологий вхід у воду, а далі – чудове місце для дайвінгу та снорклінгу.
  • Система Premium All Inclusive. А це означає, що ви забудете про будь-які турботи
  • 7 ресторанів a la carte, де подаються страви єгипетської, італійської, мексиканської та азійської кухонь, а також готують барбекю, морепродукти та суші
  • Готель розділений на 3 частини. Одна частина призначена для дорослих – тож тут панує тиша і спокій

Катерина Артюх

керівник напрямку Єгипет

Baron Palace Sahl Hasheesh – це острівок розкоші на півдні Хургади в регіоні Сахл-Хашиш.

«Готель насправді схожий на палац арабського шейха – на  кожному році відчувається східний шарм»

І ще одна новина на додачу – ми відкрили цілий окремий розділ сайту, присвячений щорічній церемонії нагородження WINNER, де, окрім всього, ви зможете також ознайомитися з іменами переможців, відгуками від номінантів та з повним фотозвітом з усієї поїздки. Ну що, вперед до нових перемог?


* за версією туроператора Join UP!