Агентам

Враження всюди! Акція разом з мережею АЗС WOG

А ось і дуже крута новина для тих, хто не уявляє свого життя без пригод, подорожей та нових вражень.

Для тих, хто бере від життя максимум, не хоче сидіти на місці, а любить застрибнути в авто та поїхати на вікенд за місто на пікнік, зупинившись дорогою на красивому полі з квітами. Для тих, хто може спонтанно вирішити гайнути разом з друзями на музичний фестиваль в інше місто чи країну, бо там виступає улюблений гурт. Для тих, хто не відкладає подорожі на «колись», а перетворює мрії на конкретні плани та реалізує їх… Це про вас? Тоді вам точно сподобається наша нова спільна з АЗС WOG акція, адже ми разом підготували для вас ну дуже багато подарунків!

ВРАЖЕННЯ ВСЮДИ

Не будемо мучити вас і одразу розкажемо про головне.

Так, ми, туроператор Join UP! разом з мережею АЗС WOG, починаємо ну дуже масштабну акцію, за умовами якої даруємо* подорожі до ваших улюблених країн та інші сюрпризи.

Які подарунки?

А які умови?

Тут все просто!

  • Купуйте в період з 1.07 до 31.08.2021 в мережі АЗС WOG від 30 літрів вашого улюбленого пального одним чеком, але не більше 125 літрів.
  • Використовуйте при купівлі зареєстровану картку PRIDE.
  • Отримайте акційний чек, який містить промокод.
  • Зареєструйте акційний промокод з чека на сайті та введіть код підтвердження, який прийде на ваш номер телефону.
  • Після того як ви виконаєте всі умови, на сторінці сайту вам буде виведено 7 закритих акційних полів. Відкрийте їх та порахуйте кількість W. Відповідно до кількості знайдених позначок W ви можете отримати один з призів. При відкритті 7 значків W учасник виграє подорож.
  • Звертаємо увагу, що акція не діє в онлайн-магазині.
Юлія
Тимошенко
маркетолог Join UP!:

Літо – це час відпусток та подорожей, і звісно, ми хочемо, щоб якомога більше людей мали змогу по максимуму насолодитись цією порою.

«Тож ми в Join UP! робимо все, аби ви з будь-якої нагоди влаштовували собі цікаві мандрівки і робили це легко, вигідно та приємно. Саме тому у нас є класна новина – масштабна співпраця з мережею АЗС WOG, завдяки якій ми розіграємо рекордну кількість турів і плануємо ощасливити 35 переможців. Шанси на перемогу ще ніколи не були настільки великими. Отже, заправляйтесь пальним у WOG, долучайтесь до акції та отримуйте задоволення від подорожей!»

WOG

Це співпраця двох успішних у своїй справі компаній. Нас об’єднує те, що ми постійно вдосконалюємся та шукаємо можливості якомога краще надати свої послуги нашим клієнтам та викликати приємні емоції.

«Тому долучайтесь до акції – якісний сервіс та враження в подарунок гарантовані».

Подорожуйте більше разом з Join UP!, заправляйтесь на WOG та отримуйте купу приємних призів і вражень цього літа!

* Під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню.
** Кожен тур розрахований на 1 людину, проживання у готелі 5*, номер категорії Single, 7 ночей, харчування – FB (full board) або краще. До туру входить переліт, проживання, трансфер, страхування. Термін дії турів: з 01.09.2021 до 30.10.2021. Переможці, якщо є бажання, мають право купити додаткові туристичні послуги (тури) зі знижкою 5 відсотків.