Агентам

Вірменія – новий напрямок Join UP! Готові до пригод?

«Якби спитали у мене, де на нашій планеті можна зустріти більше чудес,
я назвав би перш за все Вірменію…»

мандрівник, художник і письменник Роквелл Кент


Ми тут нещодавно розмірковували над тим, що наша планета настільки дивовижна, цікава та різноманітна, що для кожного з нас головним пріоритетом мають бути подорожі. Бо що ще так розвиває, змушує дивуватись і приносить задоволення, як не відвідування нових місць? Тож, щоб у вас було ще більше можливостей для різноманітних подорожей, ми відкриваємо ще один напрямок.

Отже, зустрічайте незвідану, колоритну та таку захоплюючу Вірменію!

Вірменія з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма. Ми пропонуємо регулярні рейси від авіакомпанії SkyUp з вильотами до Єревана з Києва та Одеси:
    • Київ–Єреван–Київ у понеділок та п’ятницю
    • Одеса–Єреван–Одеса у понеділок та п’ятницю
  • Великий вибір готелів, кожен з яких ми ретельно перевірили і впевнились, що він вам сподобається. Наприклад, радимо:
Comfort Hotel 3* Holiday Inn Express 3*
City Centre Hotel By Picnic 3* Opera Suite Hotel 4*
Olympia Garden Hotel 3* Radisson Blue Hotel Yerevan 5*
Apricot Hotel Yerevan 4* The Alexander, a Luxury Collection Hotel 5*
Erebuni Hotel 4*
  • Цікава та насичена екскурсійна програма.
  • Постійна підтримка приймаючої сторони – Travel2Armenia.

Ліна Дударенко

керівник напрямку Вірменія

Знайомство з будь-яким новим місцем – завжди відкриття.

«Але я навіть уявити не могла, наскільки мене полонить Вірменія! Країна з мальовничими гірськими ландшафтами, неповторною гостинністю і багатою культурою. А ще, зізнаюсь – за свій тижневий візит сюди я наїла 2 кілограми – бо кухня тут ну просто неймовірна! Ми дійсно доклали багато зусиль,щоб відкрити для вас цю країну і показати її найцікавіші грані. Тож обирайте час для подорожі до Вірменії!»

7 причин прямо зараз запланувати подорож до Вірменії:  

Що ви знаєте про Вірменію? Певно, що тут дуже гостинний народ, багато гір, смачна кухня, цікава архітектура… Але це тільки одна тисячна принад цієї країни. Ми впевнені, що після подорожі ви матимете свій To Do List і купу причин, чому варто сюди повернутись.

  1. Побачити Арарат. Впевнені, що про цю гору ви чули сотні разів. Хоча б те, що за легендами саме сюди причалив Ной під час всесвітнього потопу. Тож варто нарешті побачити її на власні очі! Тим паче що для місцевих мешканців це не просто гора, а символ країни. Арарат добре видно з Єревана, а найкраще в місті дивитися на нього, піднявшись на Каскад на світанку – прямо подих перехоплює в момент, коли перші промені сонця торкаються схилів гори! Не забудьте фотоапарат!
  2. Пройти ненудний урок історії. Ну де вивчати історію, як не у стародавніх містах? І Єреван стане вашим чудовим провідником у цій цікавій науці – вважається, що місто старіше за Рим на кілька десятків років. А ще тут можна побачити фортецю Еребуні на околицях сучасного Єревана – її звели у 782 році до нашої ери. Тож ви зможете подивитись на археологічні розкопки і знахідки такого далекого періоду.
  3. Насолодитись сучасним мистецтвом. У Вірменії зовсім поруч розташовані історичні пам’ятки та сучасне мистецтво, що логічно переплітаються між собою, створюючи неймовірний образ країни. Радимо відвідати будинки-музеї Сергія Параджанова, якого ви знаєте за культовим в Україні фільмом «Тіні забутих предків», композитора Арама Хачатуряна, художника Мартироса Сарьяна, поета і письменника Ованеса Туманяна. Ну і не забудьте відвідати власне Музей Сучасного мистецтва.
  4. Послухати джаз? Послухати джаз! Можливо, поки цей музичний напрямок зовсім не асоціюється у вас з Вірменією, але після подорожі неодмінно буде. Тут його люблять і грати, і слухати. І тільки в Єревані на вас чекає безліч джаз-кафе, наприклад Malkhas Jazz Club, Ulikhanyan Club, Club 12, Stop Club, Poplavok Jazz Cafe, Yans club.
  5. Насолодитись місцевою їжею. Усі, хто повернувся з подорожі до Вірменії, обов’язково згадують про їжу. Радимо скуштувати долму – голубці у виноградному листі (особливо смачні у ресторані Dolmama), м’ясний суп хаш, шашлик хорова, арісу – кашу з пшениці з додаванням курки, мшош – вірменську закуску-салат з сочевицею із додаванням кураги і волоського горіха… всього не перерахувати.
  6. Випити місцевого коньяку. Якщо ви любите коньяк, то впевнені – ви куштували вірменський «Арарат». Але як вам ідея продегустувати цей напій на заводі «Арарато» або «Ной»? Тут на вас чекають напої з 3,5,7 та 20-річною витримкою! І не забудьте купити кілька пляшок на подарунки. 
  7. Додати трошки екстриму. Завдяки гірському ландшафту і клімату, наявності згаслих вулканів, скель та гірських озер, Вірменія все більше приваблює любителів екстремального туризму.

Ані Агамалян

менеджер з продажів Travel2Armenia

Є дійсно безліч причин, чому варто поїхати до Вірменії. Наприклад, щоб відпочити, побути наодинці з собою.

«Для того, щоб дізнатися дуже багато нового, познайомитися з новими людьми, які потім стануть вашими добрими друзями, скуштувати дуже, ну дуже багато смачненького. У Вірменію варто поїхати для того, щоб об’їхати цілу країну всього за кілька днів, з головою зануритися в історію, починаючи від стародавнього язичницького храму, закінчуючи відвідуванням музею сучасного мистецтва. Обов’язково приїжджайте до Вірменії, щоб закохатися в сиві вершини Арарату, в блакить Севану, кришталево чисту воду і цілюще повітря. Приїжджайте, щоб відчути неприборканий молодий і мудрий древній дух нашого улюбленого міста Єреван (який, впевнені, стане і вашим улюбленим містом також). Тут просто необхідно прогулятися центром, пройтися Каскадом, піднятися на верхній майданчик комплексу і подивитися на Єреван з висоти пташиного польоту і… слова зайві. Прогуляйтеся площею Свободи та біля Лебединого озера, зробіть в кінці кінців селфі з Арно Бабаджаняном…

Просто приїжджайте, для того щоб знайти щось своє, особисте! Вірменія – це країна, де вам завжди раді! Повірте, якщо мене запитають, де на нашій планеті можна зустріти найбільше чудес – я обов’язково назву саме Вірменію!»

Ну що, готові відкривати для себе нові країни разом з Join UP!? Тоді обирайте свій тур до дивовижної Вірменії прямо зараз!