Агентам

Вільнюс. В гостях у казки

«Немає казок краще за ті, що створює саме життя», 
Ганс Х. Андерсен


Казки… Ними ми зачитувались в дитинстві, мріючи якщо не про принца на білому коні, то точно про чарівну паличку як у Гаррі Поттера, потаємний вихід через шафу в іншу країну, як у «Хроніках Нарнії» чи чарівну лампу з джином, як в Аладдіна. Саме зі словом «казка» ми пов’язуємо найкрасивіші моменти нашого життя. І саме казкового настрою і справжніх чудес ми так чекаємо на новорічні свята.  Правда?

Ми в Join UP! дуже хочемо, щоб у вашому житті було якомога більше казкових подій. А ще ми точно знаємо, що казки до нас приходять тільки тоді, коли ми щиро віримо в дива і готові докласти трошечки зусиль для того, щоб вони ставались з нами і дорогими нам людьми. І ми вже зробили все, щоб вже найближчими днями ви могли опинитись в зимовій казці. Вам залишилось лише обрати тур і поринути в чарівні пригоди у Вільнюсі!

Подорож до Вільнюса з Join UP! це:

  • Вильоти щодня! Зручний переліт за індивідуальним побажанням туристів літаками різних авіакомпаній і в зручний час.
  • Хороший вибір готелів, розрахованих на будь-який бюджет. Радимо:
Tilto 3* Mabre Residence 4*
Ratonda Centrum Hotels 4* Kempinski Cathedral Square 5*
Best Western 4*

Марія Краєва

керівник напрямку Литва

Країни Балтії взагалі були для мене особливим відкриттям – тут кожне місто оповите особливими історіями і незабутньою атмосферою.

«Мені здавалось, що я потрапила в якусь напрочуд красиву казку з однієї з моїх улюблених дитячих книжок. І всім, хто любить чарівну атмосферу і передчуття казки, я наполегливо раджу прямо зараз забронювати тур у Вільнюс!»


Казка про подорож до Вільнюсу

У Вільнюсі, столиці Литви, на вас чекає дійсно багато казок. І ось кілька з них:

  1. Магія старого міста. Коли ви гулятимете тут, вам буде здаватись, що саме з Вільнюсу змальовували теплі та чарівні пейзажі для казок – таке тут все красиве і миле. Не забудьте також відвідати хоча б кілька з 60-ти музеїв міста, замок Гедиміна, Кафедральну площу, університет Вільнюса, ратушу і Ратушну площу.
  2. Чарівні камінці. У Вільнюсі ви знайдете багато місцевих цікавинок, які неодмінно захочете придбати. Тут і вироби з дерева та кераміки, бальзами та настоянки… Але найбільш захоплива і популярна річ – це прикраси з бурштину. Краса!
  3. Горщик, не вари! Литовська кухня дуже смачна. Але ми впевнені, що вашими фаворитами стануть «цепеліни» – картопляні зрази з різними начинками. З сиром, запашними грибочками, м’ясом… А якщо ще додати соусів – то просто неймовірна смакота! На нашу думку, найкращі «цепеліни» готують у закладах Вільнюса у Старому місті, тому не оминайте їх та зайдіть на ситний та смачний обід.
  4. Новорічна магія. На період свят це місто ну зовсім зачаровує. Гірлянди і вогники, прикрашені вітрини, скульптури, ялинки – Вільнюс стає ще затишнішим і невимовно красивим. Тож не забудьте фотоапарат!

Не забувайте, що до казки всього кілька кліків, та бронюйте подорож до Вільнюса разом з Join UP!