Агентам

Вигоди раннього бронювання

Тому, хто вже зараз потурбується про бронювання літньої мандрівки, в найспекотніший сезон залишиться тільки насолоджуватися прекрасним відпочинком. Нагадаємо про вигоди раннього бронювання.

Ігор
Пономарьов
менеджер по роботі з агентствами Join UP!:

Раннє бронювання це:

Можливість вибирати улюблене. Бо зараз місця є майже в кожному з наших улюблених готелів. А перед найспекотнішим сезоном вибирати доведеться з того, що залишиться після безлічі заявок за відкладеним попитом.
Бронюйте зараз, платіть потім. Раннє бронювання дозволяє внести лише 25% від вартості туру зараз, а решту – перед мандрівкою, та не пізніше ніж за 14 днів.
Жодних ризиків. До літа ще далеко. Враховуємо обставини та передбачаємо форс-мажори. Даруємо можливість безоплатної заміни туристів у заявці.
Ціни, яких більше не буде. Зараз саме слушний час упіймати найвигідніші пропозиції. Готелі, які наразі пропонують знижки до 50%, гарантовано не залишаться такими ж щедрими, коли попит різко зросте перед сезоном.
Вигода. Отримуйте максимальну вигоду, дотримуючись простого правила. Раніше бронюєте – більше дістаєте. Ще до кінця грудня ваша вигода складатиме 16%!
Безліч крутих напрямків. Греція, Грузія, Іспанія, Кіпр, ОАЕ, Португалія, Туніс, Туреччина, Франція, Албанія, Єгипет, Чорногорія, Франція, Болгарія, Чехія, Хорватія, Туніс та Україна чекають на ваші бронювання.

Детальніше про всі умови та вигоди читайте тут.