Агентам

Відкривайте світ з коханими – вигравайте яскраву мандрівку до Туреччини!

Ми у Join UP! впевнені, що любов до подорожей здатна об’єднувати серця. Закохані, які разом відвідали одне з чудес світу в Єгипті, подивилися на Дубай з найвищого оглядового майданчика, вперше покупалися в Індійському океані біля берегів Мальдівів або познайомилися з величними представниками дикої Африки на сафарі в Танзанії, бережуть неймовірні спільні спогади.

Цього року ми й самі піддалися настрою найромантичнішої пори і вирішили напередодні Дня всіх закоханих пограти в Купідона. Тепер, подорожуючи світом разом з коханими, ви отримуєте можливість отримати ще одну мандрівку в подарунок, а значить – ще більше спільних емоцій!

Наш головний приз для закоханих мандрівників – романтичний тур на двох до Туреччини!

Як його виграти? Розказуємо!

Правила дуже прості:

  1. Вибирайте мандрівку до смаку серед безлічі пропозицій від Join UP! у період з 11 до 25 лютого 2022 року
  2. Залишайте запит на дрім-тур за одним з посилань:

    Єгипет 

    Танзанія

    Шрі-Ланка

    Мальдіви

    ОАЕ

  3. Очікуйте на дзвінок від нашого туристичного менеджера
  4. Бронюйте подорож на вибрані дати
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити ще більше крутих акцій
І вже 2.03.2022 за допомогою RANDOM.ORG ми виберемо переможця, який зможе насолодитися дивовижною подорожжю разом з другою половинкою.
 
І ось на вас чекає Туреччина:

  • Тепла, як міцні обійми
  • Солодка, як цукерка у формі сердечка
  • Незабутня, як перший поцілунок
  • Загадкова, як валентинка від незнайомця
  • Вражаюча, як ваше найкраще побачення
  • Магічна, немов освідчення під зорями

 

 

Ми вже давно обожнюємо цю країну, тож можемо порадити кілька обов’язкових справ для романтичного відпочинку. Наприклад:

Вирушити на нічну прогулянку Босфором. Легенькі хвилі, яскраві вогні нічного міста і смачна вечеря – ідеальне побачення.
Політати на повітряній кулі. Каппадокія вже стійко асоціюється з польотами. Побачити прекрасні краєвиди з висоти пташиного польоту – це те, про що ви точно не забудете. А ще тут можна зробити безліч крутих фото!
Відвідати Топкапи. Цей величний палац – немов монумент, присвячений одній з найвідоміших історій кохання. Саме тут жила знаменита Роксолана, якій вдалося заволодіти серцем суворого султана Сулеймана.
Повечеряти у Дівочій вежі. Багато турецьких дівчат мріють про те, щоб скріпити шлюб саме у цьому місці, адже за легендою укладені тут шлюби благословляються небом. Можливо, частинка цього благословення дістанеться і закоханим, які відвідають ресторан з неймовірним краєвидом у Валентинів день? Місце дуже популярне, тож про бронювання столика варто потурбуватися завчасно.
Помилуватися парком Емірган. Неймовірна колекція різнокольорових квітів, озера з лебедями і доглянуті галявини привертають увагу закоханих до цього парку. Якщо поталанить опинитися тут у квітні – можна застати щорічний фестиваль тюльпанів, подивитися на який щорічно приїжджають мільйони мандрівників з усього світу.

Хіба можна вигадати кращий подарунок для двох закоханих сердець? От і ми не придумали! Тому не впустіть свій шанс на чудесну мандрівку разом із Join UP!