Агентам

Відкрийте таємниці Індії

Індія схожа на величезну скриню з коштовностями, де в кожного з дорогоцінних каменів та в кожної прикраси є своя дивовижна історія. Історія, оповита тисячолітніми легендами. Історія, розфарбована у десятки яскравих кольорів, з ароматом спецій, з глибинною мудрістю та сакральним значенням. Історія, що зачіпає найпотаємніші куточки душі та дає нам зрозуміти щось важливе не тільки про Індію, а й про весь світ і самого себе. Тож якщо хочете влаштувати собі дійсно незвичайну та особливу подорож – то Індія чекає. А ми зі свого боку зробили все, аби ця країна відкрилась вам у всій своїй красі.

Індія з Join UP! це:

  • Можливість відпочити комфортно та вигідно в усіх цікавих містах та на курортах Індії.
  • Насичені екскурсійні програми, які відкриють вам численні скарби Індії – обирайте тур «Золотий трикутник» від 3 до 6 ночей чи «Мумбаї» від 4 до 7 ночей.
  • Можливість комбінувати екскурсійні тури з пляжним відпочинком.
  • Зручні перельоти на крилах відомих авіакомпаній. Дивіться розклад вильотів та обирайте!
  • Ми розробили екскурсійні програми так, щоб врахувати ну просто все:
    • Усі наші гіди говорять англійською та російською і мають ліцензію.
    • Ви можете обрати програму як лише на сніданках, так і сніданок + вечеря.
    • Усі готелі за програмою (від 2* до 5*) адаптовані для європейських туристів.
    • Ми подбали про логістику, щоб на вас завжди чекало зручне розташування та мінімум часу на дорогу.
  • Наш партнер в Індії, з яким ми працюємо вже більше 10 років – Monks and Monkeys. До речі, саме з цією компанією Дмитро Комаров знімав свою передачу «Світ навиворіт» в Індії. Бачили цей випуск?

ПІДБІР ТУРУ

Альона Барчук

керівник напрямку Індія

Індія – це окремий світ, куди достатньо потрапити всього один раз, щоб мріяти досліджувати його все життя.

«Тут хочеться дізнатися про кожну традицію, яка існує багато століть, про історію всіх шалено красивих палаців, секрети йогів та рецепти приготування місцевих страв. Індія одразу немов підхоплює вас і кружляє у строкатому, різнобарвному танку, який так не хочеться закінчувати. Та й навіщо, якщо ми вже все підготували для того, аби ви могли насолоджуватися всіма принадами відпочинку в Індії, до того ж вигідно та комфортно!»

Така різна Індія

Індія – це фільми Боллівуду, йога та гострі страви. Це свято Холі, витончені сарі та мехенді. Це нетрі та палаци, храми та найдрайвовіші вечірки на Гоа. Тут на вас чекають сотні відкриттів та нових вражень – просто довіртесь цій країні! Точно можемо сказати, що вам не вистачить одного візиту, щоб побачити і осягнути все. Але з чого ж почати? Ми радимо піти «класичним» шляхом і розпочати з дослідження Золотого трикутника та Мумбаї – під час екскурсії ви зможете, наприклад:

    • Здивуватися незвичайному місту Джайпур, яке ще називають рожевим містом – адже тут більшість споруд побудовано з рожевого пісковику. І це справді якась фантастика!
    • Потрапити до Палацу вітрів. Роздивляючись його, ви подумаєте, що щось він вам точно нагадує… і тут згадаєте про бджолині стільники. І матимете рацію! Адже саме вони послугували прототипом цієї дивовижної будівлі. Як вам таке архітектурне рішення? Так, вражає!
    • Побачити такі чудеса Делі, як Кутб-Мінар, Червоний форт і Гробниця Хумаюна, які внесені до списків Світової спадщини ЮНЕСКО. А, як ви знаєте, до цих списків просто так не потрапляють!
    • Зробити сто і одне фото біля Тадж-Махалу і постаратися вибрати найнезвичайніші ракурси. А ще – дізнатись про дивовижну історію кохання, завдяки якій його збудували.

І це тільки верхівка айсбергу! Адже Індія дивує на кожному кроці! Тож починайте досліджувати її разом з Join UP!