Агентам

Відчуйте Африку в готелі Neptune Pwani Beach Resort & Spa на Занзібарі

Зізнавайтеся, хто має пристрасть до колекціонування? Адже в дитинстві всі ми щось збирали – марки, наліпки від жувальної гумки, щасливі трамвайні квитки. Пропонуємо вийти на новий, дорослий рівень і почати колекціонувати неймовірні спогади разом із Join UP!

Перший цінний експонат до нашої скарбнички – рик левів, запах свіжого кокоса, звуки барабанів та океанського прибою. Здогадалися? Це справжня Африка, яку у всій красі обіцяють продемонструвати гостям готелю Neptune Pwani Beach Resort & Spa.

Подорожі до Танзанії із Join UP! це:

  • Перельоти на улюблених крилах SkyUp
Прямі рейси з Києва до Занзібара22, 28, 29, 30 грудня та 2 січня, а з 4 січня – щовівторка, середи, п’ятниці та суботи
  • Насичена програма екскурсій з одноденними та багатоденними сафарі

А ще, звичайно, наша особлива гордість – гостинні готелі, які роблять мандрівки неповторними, завдяки завбачливому сервісу та винятковому комфорту. Про один з таких готелів сьогодні дізнаємося від людини, яка добре знається на африканській гостинності.

Alok
Prabhakar
генеральний менеджер
Neptune Pwani Beach Resort & Spa

СПРАВЖНІ АФРИКАНСЬКІ СПОГАДИ

Наша готельна мережа – сімейний бізнес, який базується у Кенії, Танзанії та Занзібарі. Наразі маємо 7 готелів, що позиціонують себе як 5*-люкс, 5* та 4*. Окрім цього, ми відповідаємо за веселі пляжні розваги і незабутні сафарі, а також влаштовуємо для наших гостей захопливі екскурсії, під час яких вони можуть не тільки побачити найцікавіші місця острова та континентальної частини країни, а й зануритися у життя місцевих мешканців у невеличких селищах та на віддалених узбережжях.

Основна ідея та концепція Neptune Pwani Beach Resort & Spa – залишити неповторні африканські спогади у наших гостей. Цьому сприяють і котеджі, виконані у типовому африканському стилі, і підбір розваг – щовечірня різноманітна африканська програма з місцевими іграми. Є чим потішити і внутрішнього естета – готель оточують прекрасні тропічні сади, де височіють величні баобаби та кокосові пальми і квітнуть бугенвілії. Додайте до цього прекрасну можливість досліджувати міста, які є частиною Світової спадщини ЮНЕСКО, і один з найбільших власних пляжів серед готелів Занзібару.

ЗІРКОВИЙ СЕРВІС

Наші гості приїжджають з різних куточків світу (переважно з Європи). Нерідко ми приймали у своїх стінах і відомих на весь світ людей, які цінують комфортний та яскравий відпочинок. За час існування мережі нашими гостями були зірки світового кіно, відомі музиканти та моделі, мільйонери та навіть представники королівської родини з Середнього Сходу.

Вірю, що нас вибирають завдяки винятковому ставленню до сервісу. Ми дбаємо про те, щоб надавати послуги на неймовірно високому рівні. У стосунках з гостями ми сфокусовані на гнучкості, доброзичливості та якості без компромісів. Це своєрідна трейдмарка, яка дозволяє нам з року в рік приваблювати нових прихильників і незмінно радувати наших репітерів.

ЇЖА ТА РОЗВАГИ

Ми прагнули зробити готель місцем, де завжди можна знайти насичений відпочинок зі смачними частуваннями та великим вибором напоїв. Наш буфет має 14-денне циклічне меню, тож відпочиваючи тут два тижні, наші гості жодного разу не натраплять на одні й ті самі страви на обіді або вечері. Окрім смачних страв у ресторанах, гості готелю також можуть протягом дня насолоджуватися тропічними фруктами та овочами прямо з саду. Свіжі морепродукти цілий день виловлюються з Індійського океану, щоб майже миттєво потрапляти на столи ресторанів. Бари запропонують насолодитися неймовірним вибором коктейлів, моктейлів, вин, пива місцевого виробництва, свіжих соків, чаїв з безкінечним набором смаків та запашної кави.

Ресторани готелю:

  • Індійський ресторан a la carte
  • Тайський ресторан a la carte
  • Італійський ресторан a la carte
  • Гурме-ресторан Samaki з ексклюзивними морепродуктами.

Проте тут можна не лише побалувати себе смачненьким, день у Neptune Pwani Beach Resort & Spa легко наповнити будь-якими розвагами, що вам до смаку. Наприклад, влаштувати собі повний релакс та провести цілий день на пляжі. Поплавати у водах Індійського океану або у великому освіжаючому басейні готелю. Ще один чудовий спосіб розслабитися – відвідати наш SPA-центр та побалувати себе сеансом масажу. Бажаєте дізнатися щось нове? Присвятіть день дослідженню острова. Хочете придбати кілька екзотичних речей на згадку про Африку? Влаштуйте сувенірний шопінг прямо на території готелю. А для тих, хто не любить сидіти на місці, є ще безліч активних варіантів:

Чим зайнятися на території:

Уроки африканських танців
Стретчинг
Йога
Аквааеробіка
Водне поло
Заняття у тренажерному залі

 

Бронюйте мандрівку до колоритного Занзібару разом із Join UP! та збирайте власну колекцію африканських спогадів!