Агентам

У ритмі Мексики!

Ну хто з нас не мріяв про Мексику? Ця країна так і притягує всіх, хто любить яскраве життя, відчуття свободи та легкості! Запальні танці, кольорове вбрання, безкраїй океан, текіла, що додає трошки шалу, пекуча їжа, від якої прямо кров бурлить – весь цей фантастичний мікс під назвою «Мексика» чекає на вас! Тому кажемо «ні!» сірим будням і «так!» – строкатій, теплій та такій улюбленій Мексиці!

Мексика з Join UP! це:

1 Мексика – країна зеленої зони, тому вам не потрібно проходити тест ані до подорожі, ані після.

2 У самій Мексиці відповідально ставляться до всіх заходів безпеки – тому тут дотримуються маскового режиму, скрізь є санітайзери та витримана дистанція. Готелі також чудово підготувались, щоб ваш відпочинок був максимально комфортним і безпечним.

3 Приємні ціни. Ми подбали про те, щоб ваш відпочинок у Мексиці був ще й вигідним! Тому зібрали разом усі круті пропозиції від готелів, а знижки у них зараз такі, що одразу починаєш складати валізу в подорож. Ви тільки подивіться!*

Bahia Principe -34-42% Majestic Elegance Costa Mujeres -50%
Barcelo Maya Resorts -35% Palladium Resorts -30%
Hard Rock Hotel Riviera Maya – 28% Temptation Cancun Resort -41-59%
Iberostar -30-35% Princess -35%

4 Круті екскурсії. Звісно, що у Мексиці є на що подивитись – культура ацтеків, майя, природні дива… Всього не перелічити! Ми проводимо екскурсії індивідуальні та невеличкими групами – для того, щоб ви були у повній безпеці + могли максимально заглибитись у вивчення культури та цікавих місць.

Алла
Шевченко
керівник
напрямку Мексика

«Осінь та зима не мають бути сірими та холодними – адже ці сезони можна провести там, де красиве та яскраве літо триває цілий рік! Тим паче що зараз немає ніяких обмежень для відвідання Мексики. Тож навіщо відкладати бажану подорож? А ми, в свою чергу, вибрали для вас чудові готелі, які зараз пропонують дуже вигідні умови, подбали про комфортний авіапереліт та насичену екскурсійну програму. Мексика чекає!»

Мексиканський TO DO LIST

Дощові, похмурі дні – це красиво, але якщо лише недовго. Тож чудовий план на осінь – втекти до сонячної та спекотної Мексики! Чим там будете займатись? Ну от, наприклад, невеличкий списочок:

Побачити, як роблять текілу. Напій, який ви неодмінно куштували, має багато своїх секретів. То де ж про них дізнаватись, як не на батьківщині текіли?

Танцювати прямо на вулиці. У Мексиці танцюють всі! І вуличними музикантами, навколо яких збирається кілька пар – щоб покружляти в танці, нікого не здивуєш. Тож долучайтесь до ритму Мексики!

Смакувати. Страви місцевої кухні – вже цілком достатня причина приїхати до Мексики. Бурріто, фахітас, гуакамоле, сальса, квасоляний суп з чілі… м-м-м!

Звісно ж – відвідати піраміди. Тут їх багато, і кожна з них оповита легендами та міфами. Секрети Майя, магічні ритуали – те, що манить до пірамід кожного. Радимо для початку відвідати Паленке, Чічен-Іца, Яшчілан, Бонампак.

Зачаруватись сенотами. Сеноти – це підземні печери, які просто заворожують своєю атмосферою одразу і назавжди. Якщо ви полюбляєте дайвінг, то вам варто відвідати сеноти Юкатан, якщо ні – то все одно варто.

Насолоджуватись білосніжними пляжами. Пляжі Мексики – це особлива насолода. Саме за ними сюди їдуть з усіх куточків світу. Який же пляж вибрати? Наприклад, на курортах Канкуна та Акапулько.

Відчути містичну атмосферу підземної ріки в Ріо Секрето. Це священна для майя річка, і що можемо сказати – вони знали толк в місцях, які вміють вразити своєю незвичністю та красою.

І це тільки кілька варіантів того, як можна провести час у Мексиці, а ще більш ніж тисячу крутих та дуже приємних справ ви вже зовсім скоро зможете записати у свій мандрівний щоденник. Тож бронюйте тур прямо зараз та насолоджуйтесь Мексикою разом з Join UP!

*Детальніша інформація про знижки – на офіційних сайтах готелів або у вашого куратора. Дані актуальні на час публікації.