Агентам

Туроператор Join UP! має нового страхового партнера

Туроператор Join UP! уклав договір із новим страховим партнером — ПАТ «Страхова компанія «РІДНА». При цьому всі страхові послуги, а також їхня вартість залишаються такими само, як і було раніше.

Ми завжди прагнемо зробити відпочинок туристів безпечним і надійним, а тому оперативно відреагували на рішення Національного банку України щодо тимчасового призупинення ліцензій страхової компанії ТДВ «СК «Ю.Ес.Ай.». Однак важливо, що всі укладені з цією компанією раніше договори продовжують діяти, а компанія продовжує виконувати по ним свої зобов’язання.

Наразі, до того моменту, як ТДВ «СК «Ю.Ес.Ай.» вирішить ситуацію з ліцензіями, всі сертифікати оформлюватимуться з ПАТ «Страхова компанія «РІДНА», яка має для цього всі необхідні документи.

«Ми додаємо нового страхового партнера, але найголовніше — й надалі допомагаємо українцям відкривати світ. Наші туристи навіть не помітять змін. Як оформлені раніше, так і нові страхові сертифікати продовжують діяти й захищати мандрівників. З’явиться лише нова назва страхової компанії, а комфорт і безпека залишаться», — коментує Дмитро Сероухов, CEO Join UP!.