Агентам

Turkey Road Show Inspiration Vol.2. Натхнення іншою Туреччиною

Туреччина – це країна, яку неможливо вичерпати. І ні, цього разу ми не про її легендарну гостинність, смачну їжу чи цікаві традиції. І навіть не про багату історію та величезну кількість пам’яток, кожна з яких заслуговує на окрему книгу.

Ми про інший бік цієї дивовижної країни, який надихає не менше – про незайману природу Туреччини, її натуральність. Про різні природні зони та ландшафти – ви тільки згадайте  білосніжні тераси Памукале, зелені вершини в Даламані та Бодрумі, хвойні ліси Кемера та піщані пляжі Белека.

Саме неймовірній природі Туреччини ми вирішили присвятити наш наступний Turkey Road Show. Тож зустрічайте – Inspiration Vol.2. Обіцяємо – буде незабутньо!

Turkey Road Show Inspiration Vol.2 – це десять турецьких готельєрів, що представлятимуть ваші улюблені готелі в першій частині дня в форматі презентації, а після обіду – у форматі  воркшопів за круглими столами. Також виступатимуть представник приймаючої компанії Peninsula Tours та керівник напрямку Катерина Артюх. Ну хто розкаже більше про надихаючу природу та атмосферу цієї країни?

А ось і перелік готелів, представники яких чекатимуть на зустріч з вами:

До речі, у кожному місті запланована зустріч з людиною, яка неодмінно закохає вас у Туреччину.

Концепт Inspiration – це те,  що об’єднує наші Turkey Road Show. Наша мета – надихати та закохати у цю країну та подорожі. Минулого розу надихаючим спікером була бізнес-тренер Оксана Марусич. І цього разу у нас також є для вас багато приємних сюрпризів та цікавих зустрічей.

Наприклад, у Львові це буде Леонід Мартинчик, який розкаже про те, що саме його надихає в цій країні.

У нього 95 тисячі підписників в Instagram, він бренд-амбасадор багатьох світових лейблів, співпрацював з десятком світових компаній, видань та фестивалів (PEPSI, Lexus, LOREAL, Dior, Elle, Harpers Bazaar, Canon, Radisson, Metro, Jacobs, Philips, Somersby тощо). Досвідчений спікер та мотиватор, організатор закордонних інста-поїздок, SPA-вікендів та освітніх заходів. Готуйте питання!


А в Києві нашим надихаючим спікером буде Аліса Ілієва, яка розкаже про свій «Топ-10 улюблених місць Туреччини». О, так! Разом з Алісою ви закохаєтесь у Туреччину заново та неодмінно відкриєте для себе магію давно знайомих місць.

Аліса – відомий тревел-блогер, за постами якої в Instagram стежить більше 300 000 людей, а також – on-line and special projects sales manager українського Vogue.

Тож хто, як не вона розкаже про тренди та надихне вас?

Ви тільки подивіться її фото – це ж шалена доза краси, після якої так і хочеться запланувати нову подорож!

Катерина Артюх

керівник напрямку Туреччина:

Туреччина вже котрий рік займає лідируючу позицію в портфелі Join UP!.

«Українці з року в рік їздять в улюблені готелі на теплі курорти, щоб відключитися від міської метушні, зайти в тепле море Аланії, побачити вершини гір в Кемері, прогулятися старим містом Анталії, зануритися у світ розкоші в Белеку. І поки раннє бронювання йде повним ходом, ми їдемо до вас! Одеса, Харків, Дніпро, Київ і Львів – тримайтеся!»

Turkey Road Show Vol.2  буде проходити у п’яти містах, тож не пропустіть:

03.02 Одеса, М1 Hotel (Лідерсівський бульвар, 1)
04.02 Харків, Superior Golf (проспект Академіка Курчатова, 1-A)
05.02 Дніпро, Lucia Banquet Hall (проспект Івана Мазепи, 1А)
07.02 Київ, Opera Hotel (вулиця Богдана Хмельницького, 53)
10.02 Львів, Premier Dnister Hotel (вулиця Яна Матейка, 6)

Звертаємо вашу увагу, що участь у Turkey Road Show Vol.2 – за запрошеннями.

Нагадаємо, що Туреччина з Join UP! – це далеко не тільки один з найпопулярніших літніх напрямків. Це ще й:

  • Велика готельна база, де кожен неодмінно знайде щось для себе.
  • Курорти для будь-якого типу відпочинку, з різними пляжами, природою.
  • Насичена екскурсійна програма.
  • Акція Free Ride. Ви вже скористалися всіма її перевагами?
  • Приймаюча компанія Peninsula Tours – наш давній та надійний партнер, який піклуватиметься про кожного туриста 24 години на добу 7 днів на тиждень.
  • Вильоти до Анталії з Києва, Запоріжжя, Одеси, Харкова та Львова. Бодрум і Даламан з Києва. Усе на крилах авіакомпанії SkyUp Airlines.

Тож надихайтесь неповторною природою Туреччини разом з нами! Чекаємо на вас на Turkey Road Show Inspiration Vol.2!