Агентам

Туніс. Втамуй спрагу до пригод

«Людина складається не з води, як заведено вважати, а зі спраги», – написав Мілорад Павич. І ми з ним повністю згодні, адже без спраги до життя, нових знань, відкриттів, пригод та подорожей ми були б зовсім не такими. Саме спрага до життя змушує нас рухатись вперед, досягати цілей, намагатись зробити кожен свій день насиченим та незвичним. І саме з цією шаленою спрагою пізнання ми створювали для вас тури в Туніс. Готові втамувати свою жагу пригод?

Туніс з Join UP! це:

  • Всі вигоди раннього бронювання Summer for U.
  • Комфортні перельоти в Монастір на крилах SkyUp:
    • З Києва (тривалістю від 2 ночей)
    • З Харкова (тривалістю 7-14 ночей)
    • З Одеси (тривалістю 7-14 ночей)
    • Зі Львова (2 рейси – 10/11 ночей)
  • Власна приймаюча сторона Greeta Tunisia, що була відкрита разом з нашими улюбленими партнерами Sun International.
  • Велика готельна база для будь-якого типу відпочинку та бюджету. Кількість готелів постійно збільшується, але вже зараз за невеличкий період з початку раннього бронювання можемо назвати 5 популярних у вас готелів:
Le Soleil Bella Vista Resort Монастір
LTI Bellevue Park Порт-ель-Кантауї
Le Soleil Abou Sofiane Resort Порт-ель-Кантауї
Palmyra Beach Порт-ель-Кантауї
El Mouradi Cap Mahdia Махдія

ПІДБІР ТУРУ

Катерина Артюх

керівник напрямку Туніс

Туніс – особливий для нас напрямок, і ми дуже старались створити такі тури, щоб ви змогли насолодитися всіма принадами цієї країни. Цікава культура, шаленої краси будиночки, смачнезна їжа,  якийсь своєрідний затишок та спокій – Туніс нікого не залишить байдужим

Для спраглих за відпочинком

Туніс – це країна, що запропонує вам мільйон варіантів відпочинку, за яким ви так скучили. Не забудьте додати ці пункти в свій туніський To Do List:

  1. Поніжитись в хамамі. Ніщо так не розслабляє, як сауна, масаж та чашечка запашного трав’яного чаю. А якщо все це поєднати, то ви вийдете з хамаму, відчуваючи себе як мінімум на 10 років молодшими і точно – дуже щасливими.
  2. Піти на зустріч з собою в пустелі Сахара. Пустеля – масштабна, химерна та загадкова. Тут починаєш відчувати себе маленькою піщинкою і в цей момент розумієш, що більшість проблем не має абсолютно ніякого значення. Саме тут чітко усвідомлюєш, що важливе, а що – лише шумовиння днів.
  3. Поторгуватись на базарі. Базари в Тунісі – наче країна в країні. По-перше, тут є все, що тільки можна уявити – чаї, спеції, красива кераміка, дивовижне вбрання… По-друге, саме тут ви зможете отримати масу задоволення від процесу торгу – адже він інколи перетворюється на маленьку виставу.
  4. Насолодитись атмосферою Старого міста. Вузькі звивисті вулички, що неначе самі ведуть до неймовірних будинків, вкритих розписами дверей, затишних кафе та величних мечетей. Впевнені, що прогулянки ними стануть однією з ваших улюблених розваг.
  5. Замилуватись красивими місцинами. Дивовижний Карфаген, величний Колізей в Ель-Джемі, де можна потрапити на захопливі музичні виступи, Медіна міста Туніс, музей Бордо… цей список можна продовжувати до нескінченості!

Must Do List від Катерини Артюх:

  • З’їсти дорадо в одному з затишних ресторанів Марини в місті Монастір
  • Власноруч зробити глечик в центрі гончарної майстерності у місті Набель
  • Сфотографуватись у кафе Des Desices – візитній картці Сіді-Бу-Сіде, та й всього Тунісу
  • Випити чай з кедровими горішками в Медіні одного з курортів
  • Купити кілька кілограмів найсвіжіших фініків у Сахарі

На власному досвіді

Владислав Колесник

керівник відділу франчайзингу, про Сахару

Їздив в рекламний тур в Туніс в травні 2018 року, і у нас в програмі була екскурсія в пустелю Сахара.

«Я ніколи не думав, що Сахара справить на мене таке неймовірне враження! До речі, пустеля Сахара – найбільша пустеля у світі, і її велич відчувалася на кожному метрі екскурсії! Наша група на квадроциклах вирушила вглиб пустелі по барханах, підйоми і спуски по піску, що просто витікав з-під коліс, додавали адреналіну. Дув невеликий вітер, який став невід’ємною частиною нашої пригоди. Цей вітер робив з піском щось неймовірне. Створювався чудернацький 3D ефект в повітрі і навколо нас. Просто вражаюче! Ми проїжджали повз диких верблюдів, які шукали чим би поласувати в пустелі. Місцеві мешканці на дуже красивих конях в національному одязі поганяли стадо одомашнених верблюдів. Далі на нас чекав більш спокійний формат – прогулянка Сахарою на верблюдах. Це також захоплює, бо ти зливаєшся з природою воєдино і відчуваєш кожен рух тварини, яка йде по піску і відчуває себе при цьому дуже комфортно. Цей колорит запам’ятається мені дуже надовго! Усім рекомендую відвідати Туніс і обов’язково знайти час на екскурсію в Сахару, ви ніколи в житті цього не забудете!»

Алеся Гунікова

менеджер відділу бронювання, про Сіді-Бу-Саїд

Сіді-Бу-Саїд – це неймовірної краси місто в Тунісі, що розташоване на скелі в мальовничій бухті Середземного моря! Коли я вперше опинилася там, у мене аж подих перехопило!

«Хотілося фотографуватися на кожному кроці, біля кожного дерева. Сліпучі білосніжні будинки з небесно-блакитними вікнами і дверима зводили з розуму. А які там затишні вузькі вулички і гостинні торговці сувенірами та солодощами. А така прекрасна кафешка зі смачними десертами і туніським чаєм з кедровими горішками і м’ятою! Це не передати словами! Із цілковитою впевненістю можу сказати, що Сіді-Бу-Саїд – це місце must see! Не дарма ж його вважають родзинкою Тунісу!»

Тетяна Дідковська

менеджер відділу продажів, про Туніс

Якщо у вас в душі живе пристрасть до подорожей і відкриттів, до історії і сучасності, до краси, і автентичності – Туніс надійно оселиться у вашому серці і займе там свій затишний куточок, куди ви завжди зможете повертатися у мріях і теплих барвистих спогадах.

«Чим же може так здивувати і захопити уяву ця маленька країна на півночі Африки? Якщо це і Африка, то витончена, ароматна, з елегантними французькими нотками. Сонячний день тут – як картинка, де світлими тонами намальовано море, смужка узбережжя і яскраві плями купальників. Сонце опівдні схоже на розпечений апельсин, тому туристи ховаються в арабських кафе, поки воно трохи не охолоне. Вони замовляють чай з м’ятою і горішками, перекидаються з офіціантом парою люб’язних слів французькою. Туніс всюди нагадує про своє минуле, наче соромлячись нав’язливості крамарів, пилу на вулицях і туристів, що димлять сигаретами. Не зовсім Європа і не зовсім Схід між римськими колонами і яскраво пофарбованими дверима арабських будиночків. Таким Туніс і залишається в пам’яті. Популярний, яскравий та аристократичний Хаммамет, невгамовний і контрастний Сус, умиротворена Махдія, витончений і галантний Монастір – раніше для мене це були просто назви курортів, а зараз це мої старі добрі друзі. Медіна… від цього слова так і віє старовиною, казкою, Сходом. Середземне море облизує камені, які точно бачили багато чудес та казкових подій і в своїх кремнієвих прожилках зберегли відбитки всього того, що було.

І Медіна Суса, і Медіна Хаммамета так і кличуть гуляти, крокувати довгими теплими вечорами вздовж фортечних стін, магазинчиків, сувенірних крамниць, вуличних торговців. Медіна в Хаммаметі розташована на березі моря поряд з пляжем, і тут можна вдихати морський бриз і насолоджуватися морським горизонтом, що потопає в фарбах призахідного сонця. Більшість будинків в старій Медіні пофарбовано в білий колір, а вікна і двері – у блакитний. Подейкують, що чим красивіший і розкішніший розпис на дверях будинку в цьому старому місті, тим багатші його мешканці. Взагалі в Тунісі до дверей особливе ставлення: вважається, що двері – це ворота в рай.

Тому для безлічі фотографій, які ви точно захочете зробити, щоб надійно запам’ятати момент і себе в ньому, знайдеться дуже багато красивих ракурсів і фонів. А ще є Порт-ель-Кантауї, Ясмін-Хаммамет з численними кафе і ресторанами з краєвидом на море, біло-синє прекрасне місто Сіді-Бу-Саїд, Кайруан, Карфаген, сюрреалістична Сахара, музей Бардо і будівля, яку в Тунісі фотографують найчастіше – Monastir Ribat, величний Колізей в Ель-Джемі. А ще Туніс – це дайвінг у Табарці, гончарні майстерні в Набелі, термальні джерела в Айн-Драхамі, солоне озеро Шотт-ель-Джерід, таласотерапія, розлогі оливкові гаї… Мені не вистачить місця і слів, щоб описати все, що варто було б описати, тому доведеться вам побачити все власними очима і серцем… і закохатися!»

Втамовуйте свою спрагу до пригод та бронюйте вже зараз тури
в Туніс з Join UP!