Агентам

Туніс розслабляє… Насолоджуйтесь таласотерапією та отримуйте подарунки!

Туніс – це шаленої краси вулички, що рясніють білими і блакитними кольорами будинків, неймовірні вироби місцевих майстрів, оздоблені впізнаваними орнаментами, східні мотиви, що вже стільки років невимушено поєднуються з французьким шармом, тепле лагідне море, чудові пляжі, відома своєю якістю оливкова олія та, звісно, неймовірна таласотерапія, без якої уявити цю країну просто неможливо!

Та й не треба, адже ми подбали про те, щоб на вас у Тунісі чекав не тільки чудовий відпочинок, але й подарунок, який точно вам сподобається. Але про все по черзі.

Для початку, нагадаємо, що Туніс з Join UP! це:

  • Комфортні перельоти в Монастір на крилах SkyUp:
    • З Києва (тривалістю від 2 ночей)
    • З Харкова (тривалістю 7-14 ночей)
    • Зі Львова (2 рейси – 10/11 ночей)
    • А також – вильоти з Білорусі
  • Власна приймаюча сторона Greeta Tunisia, що була відкрита разом з нашими улюбленими партнерами Sun International.
  • Велика готельна база для будь-якого типу відпочинку та бюджету. 
  • Цікавий вибір насичених екскурсійних турів.
  • Постійні акції та подарунки. Про один з них розкажемо вже зараз.

ПІДБІР ТУРУ

Катерина Артюх

керівник напрямку Туніс

Ну просто неможливо приїхати до Тунісу і відмовити собі у задоволенні відвідати центр таласотерапії!

«Адже Туніс з гордістю називає себе Меккою таласотерапії та пропонує великий вибір процедур майже у кожному готелі. Тому ми вирішили зробити вам подарунок – цілий сезон для наших туристів, які відпочивають на курортах Сусс та Монастір, діє знижка у 25% на відвідування дуже крутих центрів Royal Elyssa Thalasso & Spa та Tour Khalef Marhaba Thalasso & Spa. Тож беріть від відпочинку максимум!»

Який центр оберете?

  • Royal Elyssa Thalasso & Spa – найбільший талассо-центр у країні, що розташований на території чудового готелю Royal Thalassa Monastir 5 *. Центр займає територію у 14 000 кв. метрів і порадує вас не тільки процедурами таласотерапії – тут також є SPA, фітнес та beauty- зони.
  • Tour Khalef Marhaba Thalasso & Spa – один з найвідоміших у Тунісі. Світлий та яскравий центр на території Jaz At The Beach Tour Khalef 5 *. Окрім процедур таласотерапії на вас чекають хамам, сауна, гідромасажний басейн з морською водою, тренажерний зал, кабінет іонізації і кімнати для релаксації.

Які процедури варто спробувати? Ну, наприклад, ось ці:

  • Альготерапія. Щоб покращити обмін речовин, пом’якшити шкіру та навіть підлікувати суглоби, вам варто пройти кілька процедур альготерапії, що дослівно означає «лікування водоростями».
  • Хаммам + гоммаж + обгортування. Ось після цього комплексу ви напевно вже згадаєте вислів «заново народився» – так добре і легко ви будете себе почувати. Спочатку – розслабитись у туніській сауні, потім – очищаючий гоммаж та просто цілюще обгортування. Ух!

І не забудьте про такі приємні і корисні речі, як масаж під крапельним морським душем, акватонік та інші види масажів.

Нехай ваша подорож буде насичена корисними оздоровчими процедурами, повним релаксом та новими враженнями! Користуйтесь всіма перевагами відпочинку у Тунісі разом з Join UP!.


*Знижкою можуть користуватися як туристи, які проживають в цих готелях, так і кожна людина, яка відпочиває з нами на території курортів Сусс і Монастір. Знижку необхідно активувати у свого готельного гіда на інформаційній зустрічі. Трансфер оплачується додатково.

**Акція діє для заявок заброньованих до 03.08.2019

***Акція діє весь сезон на будь-які заїзди