Агентам

Тиць – і ви в Дубаї!

Не можете дочекатися, щоб потицяти в екран новенького смартфону? Шукаєте місце, з якого зручніше буде натискати на пульт від величезного телевізора? А, може, уявляєте, як вмикаєте однією кнопкою кавоварку та отримуєте найсмачніший ароматний напій?

Так, до смачної кави, улюбленого каналу чи лайку в Instagram з телефону лише один тиць, але ми вирішили, що і подорожі мрії мають бути десь приблизно на такій самій відстані.

Тож зустрічайте акцію, яка вам точно сподобається. Туроператор Join UP! об’єднався з мережею магазинів «Алло» та маркетплейсом allo.ua заради того, щоб і ваша нова техніка, і розкішний тур до Дубая опинилися на відстані одного тиця.

Що це означає? Що придбати класну техніку, а потім полетіти на омріяний відпочинок тепер простіше, ніж будь-коли. Не встигнете тицьнути у гаджет, придбаний у додатку Алло, — як ось уже насолоджуватиметесь сніданком у п’ятизірковому готелі. Хіба не мрія?

НАТИЦЯЙ МАНДРІВКУ!

  • Головний приз розіграшу — п’ятиденний відпочинок у Raffles The Palm 5* (Дубай, ОАЕ).**
  • Ще 10 щасливцям мережа магазинів «Алло» та маркетплейс allo.ua подарують сертифікати на 1000 гривень, які можна буде обміняти на втілення нових гаджетових мрій.

Правила акції дуже прості:

  • в період з 15 вересня до 29 жовтня купуйте товари у мобільному додатку Алло на будь-яку суму;
  • реєструйте номер замовлення, щоб потрапити до списку учасників розіграшу за посиланням;
  • чекайте на результати розіграшу, який відбудеться 12 листопада за допомогою сервісу RANDOM.ORG;
  • отримуйте призи та пам’ятайте, що подарунки можуть лежати не лише під ялинкою, але й під пальмою.

Raffles The Palm 5* — це новий готель, який тільки готується відкрити свої двері для гостей наприкінці вересня. Переможець розіграшу зможе одним з перших оцінити вишукані інтер’єри, неймовірний пляж та цілу низку розваг та сервісів: власний кінотеатр, дитячий клуб та найбільший у Дубаї внутрішній басейн. До того ж, вікна кожного з номерів виходять на затоку!

Детальні умови акції.

НАТИЦЯЙТЕ ВРАЖЕННЯ:

Тільки уявіть, тиць –

  • …і ви милуєтесь краєвидом на березі Перської затоки
  • …і ви у величезному дубайському моллі, на шопінгу своєї мрії
  • …і ви у номері готелю, немов змальованого зі східної казки

Тож вибирайте омріяну техніку, щоб отримати шанс на розкішний тур. Побачимося в ОАЕ!

* Під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню.
** Мається на увазі проживання протягом 5 днів у готелі Raffles The Palm 5* для двох дорослих і однієї дитини. Тип харчування – сніданки. Переліт Київ – Дубай – Київ, трансфер до готелю та з готелю до аеропорту та медичне страхування.