Агентам

These are Rooms Hotels in Georgia. You are invited!

З дитинства наша власна кімната була для нас цілим світом. Тут ми читали до півночі пригодницькі книжки, сховавшись під ковдрою з ліхтариком. Слухали музику і завішували стіни плакатами з нашими кумирами. Писали в щоденнику про всі свої мрії та великі плани, будували халабуди, годинами говорили по телефону з найкращими друзями та роздивлялись тіні на стіні, коли засинали. Ця кімната була нашим прихистком та найулюбленішим місцем на всій Землі. Тут було завжди спокійно, радісно та якось особливо добре.

This is your room!

Коли ми виростаємо, то часто хочемо повернутись до своєї кімнати, точніше – повернути свої дитячі відчуття. І тепер у вас є така нагода – достатньо просто приїхати в Грузію, де на вас чекають неймовірні готелі Rooms – Rooms Tbilisi та Rooms Kazbegi.

А окрім того, не забувайте, що Грузія з Join UP! це:

  1. Завжди комфортний переліт на крилах а/к SkyUp, кожен четвер та неділю.
  2. Великий вибір екскурсійних турів на будь-який смак – для любителів вина, історії, культури та веселощів.
  3. Величезний вибір готелів на ваших улюблених гірськолижних курортах.

Але повернемось до наших Rooms Hotels, адже про них хочеться розповідати до-о-о-о-вго. Ось лише кілька причин, чому ми радимо вам неодмінно сюди завітати:

Rooms Kazbegi

  • Місце. О, так – це місце просто казкове. Колись давно саме тут, на висоті 1800 метрів над рівнем моря, розташовувався відомий елітний радянський санаторій, куди було дуже нелегко потрапити. Вабив він багато чим, але перш за все – навколишніми пейзажами, адже розташований він так, щоб ви насолоджувались краєвидом на Кавказький хребет і його родзинки – гору Казбек і Троїцьку церкву.
  • Нове життя. Якийсь час цей санаторій для знаті був закинутий, але 2012 року в нього вдихнули нове життя. І тепер це місце приваблює тих, хто любить жити по-особливому. Інтер’єр з дивовижними речами, які б навіть не міг тут уявити, неймовірні затишні номери з якоюсь напівдомашньою атмосферою… Вангуємо – ви неодмінно захочете залишитись тут жити.
  • Чудове харчування. В цьому готелі ви відчуєте весь розмах грузинської гостинності. Млинці, овочі, усі можливі салатики, десерти, неперевершені основні страви, що приготовані для вас тільки з натуральних, екологічно чистих продуктів. Ну дуже смачно!

Rooms Tbilisi

  • Місце. А ось тут ви точно вигукнете: «Нічого собі!». Адже готель розташований у будівлі… колишньої типографії. Тому атмосфера тут лофтова – дизайнери зберегли частину цегляного фасаду, зробили масштабний ремонт і перетворили це місце на готель у нью-йоркському стилі.
  • Деталі. О, вони тут дійсно грають роль. Внутрішній дворик готелю перетворили на сад, для стін обрали дизайнерські шпалери та поєднали сучасні меблі з раритетами, що залишились ще з часів типографії. Шалене і напрочуд красиве поєднання.
  • Ресторан The Kitchen. Це та частина готелю, що підкорює двічі – інтер’єром і кухнею. У п’ятницю тут важко знайти місце, тому бронюйте завчасно.

Ліна Дударенко

керівник напрямку Грузія

Відкриття цих готелів стало справжнім проривом у сучасній Грузії.

«Готелі Rooms – це портали, через які туристи потрапляють уже в абсолютно нову Грузію, яка поєднує в собі моду, креативність, нове бачення, зберігаючи при цьому найголовніше – всі свої культурні цінності».

Ну що, готові до незвичайного відпочинку в Грузії? Тоді бронюйте тур прямо зараз!