Агентам

The Time Of Ocean! Неймовірний фестиваль у Park Hyatt Maldives Hadahaa

Океан… Як багато в цьому слові мрій, див, спокою, сили, натхнення та захвату. Ну хто з нас не мріяв побачити океан? Хто не дивився на нього заворожено та з почуттям якогось невимовного глибокого щастя? Він дарує нам почуття нескінченності і свободи, заспокоює та полонить своєю красою і міццю. Океан має бути присутнім в житті кожного з нас якомога частіше, правда? Тож ми пропонуємо вже зараз забронювати тур на Мальдіви та насолодитись величезною порцією океану. Тим паче що зовсім скоро тут почнеться насправді непересічна подія, на яку ми з нетерпінням чекали:

З 17 лютого 2019 по 16 березня 2019 в Park Hyatt Maldives Hadahaa проходитиме грандіозний фестиваль The Time of Ocean! Ви готові до нестримних океанських пригод?

The Time of Ocean у Park Hyatt Maldives Hadahaa це:

  • Цілий місяць безперервних розважальних та освітніх заходів для дорослих і дітей, головна мета яких – розказати про те, як можна захистити і зберегти це диво природи – океани.
  • Спеціальні пакети дайвінгу, снорклінгу, підводного плавання, різноманітних морських прогулянок, підводні квести та змагання.
  • Повне занурення в місцеву культуру! На вас чекають автентичні страви і кулінарні майстер-класи, SPA-процедури та заходи, присвячені мальдівській культурі, в основі якої лежить трепетне ставлення до океану і його ресурсів.
  • На період фестивалю готель надає знижку в розмірі 20% на всі додаткові послуги за умови бронювання їх до приїзду в готель.

ПІДБІР ТУРУ

Олена Карандієва

Директор з продажу готелю Park Hyatt Maldives Hadahaa в Україні, Росії і СНД

Мальдіви – це країна з середньою висотою над рівнем моря в 1,8 метра (!) і з віддаленістю від океану приблизно в 2 метри.

«Країна складається з 1200 островів, розташованих на 26 атолах, тож океан, що оточує цю найменшу азійську державу, завжди буде невід’ємною частиною життя її населення.

Park Hyatt Maldives Hadahaa розташований на одному з найвіддаленіших атолів, на півдні Мальдівських островів. Через таке географічне положення North Huvadhoo (Gaafu Alifu Atoll) має дивовижну природу і велику кількість незайманих місць для дайвінгу, снорклингу. Ми визнаємо, що наша присутність на цьому атолі негативно впливає на його тендітну екосистему, тому постійно прагнемо звести до мінімуму наш вплив на навколишнє середовище. Одним із прикладів цього є те, що Park Hyatt Maldives Hadahaa – це перший і єдиний еко-готель на Мальдівах, сертифікований EarthCheck (організація, яка встановлює екологічні стандарти для туризму) за дотримання міжнародних екологічних стандартів проектування і будівництва. Усе багатство підводного світу поруч з островом збережено в первозданному вигляді. Це, зокрема, допомогло нам стати одним з найбільш затребуваних місць для дайвінгу та снорклінгу»

Євгеній Хаджинов

керівник напрямку Мальдіви

Park Hyatt Maldives Hadahaa – дивовижний готель, який можна вважати взірцем хорошого менеджменту, уваги до кожного гостя і відповідального ставлення до екології та ресурсів.

«Тут просто неймовірної краси кораловий риф – певно найкрасивіший з усіх, які я бачив! Це не перша екологічна ініціатива готелю, і я впевнений, що такий мікс розкішного і одночасно ековідповідального відпочинку багатьом припаде до душі»

Ближче до океану!

І поки ви вже плануєте свої пригоди під час фестивалю The Time of Ocean, ми нагадаємо вам, що Мальдіви з Join UP! це:

  • Гарантовані блоки місць на крилах відомих авіакомпаній світу. Ми літаємо з Києва, Харкова, Одеси, Львова, Запоріжжя та Херсона на крилах а/к Turkish Airlines , а також з Києва на крилах а/к Qatar Airways. 
  • Надійна приймаюча сторона і підтримка кожного туриста 24/7.
  • Тепер можна бронювати весільні церемонії в онлайн підборі і прив’язувати їх до пакетних заявок.
  • Величезний вибір ваших улюблених готелів. Чого вартує лише Park Hyatt Maldives Hadahaa!

Не зволікайте і прямо зараз бронюйте тур, щоб мати змогу потрапити на свято океану, насолоджуватись Мальдівами та піклуватись про екологію. Хіба не ідеальний набір?