Агентам

Таїланд. Море романтики!

Романтика… це щось, що наповнює наше життя шармом, якоюсь казковістю та чарівністю. Це ті особливі моменти, які ми із задоволенням згадуємо навіть через багато років. Це особливий настрій і стан душі, під час якого в усьому буденному і звичайному ми починаємо бачити великі і маленькі дива. Романтика – це те, що дуже необхідно кожному з нас у цьому шаленому вирі повсякденних справ, викликів та рутини. Тому ми в Join UP! вирішили продовжити один з ваших улюблених проектів – романтичні тури до Таїланду.

Адже де-де, а в Таїланді – романтику не потрібно вишукувати – вона абсолютно скрізь! У чарівних світанках на березі моря, заради яких так легко прокидатись навіть о п’ятій ранку. У незабутніх вечорах у колоритних місцевих ресторанчиках, де ви замовите смачнезний том-ям та грильовані морепродукти, що так пасуватимуть до келишка холодного білого вина. У веселих та сповнених пригод шопінгах на плавучих ринках. У краєвидах з терас барів, розташованих на верхніх поверхах бангкокських хмарочосів, від яких перехоплює подих. У шалено милих прогулянках до зоопарку, де на вас чекатимуть забавні звірятка… О, перераховуючи романтичні місця Таїланду, важко зупинитись!

Тож для того щоб створити собі і своїй половинці незабутній відпочинок, вам потрібно лише визначитись з датою та забронювати тур «Романтичний Таїланд». А про інше ми вже подбали.

Що входить до туру?

  • Зручний переліт з Києва до Бангкока на крилах авіакомпанії МАУ.
  • Комбінований тур з відпочинком у кращих готелях Ко Чанга і Бангкока. Кількість днів ви можете визначати самі.
  • Романтична поїздка «5 островів» з відправленням з Ко Чанга на невеликому кораблику, де крім вас буде лише капітан.
  • Парний сеанс тайського масажу тривалістю 1 годину.
  • Прогулянка Бангкоком з оглядовою екскурсією.

І, звичайно ж, додатково при бронюванні ви зможете замовити весільну церемонію в готелі, заразом вибравши все, що вам потрібно – починаючи від фотосесії і закінчуючи макіяжем або букетом нареченої. Просто озвучте свої побажання – і все буде саме так, як ви мріяли!

Олександр Шевченко

керівник напрямку Таїланд

Я вже сотню разів бачив, як закохує Таїланд. І не тільки в себе – ця країна неначе дає можливість подивитись на свою половинку свіжим поглядом і знову полюбити цю людину за кожну її родимку та зморшку.

«У Таїланді ви отримаєте можливість спробувати разом дуже багато нових речей – це наповнить почуття новими змістами та надасть змогу вашому коханню розкритися з новою силою. Тож просто насолоджуйтесь кожною хвилиною відпочинку в цій дивовижній країні і любіть! Себе, свого партнера та своє життя!»


Зацікавились туром в Таїланд?

Дізнавайтесь всі деталі за телефоном гарячої лінії:
(0800) 21 05 79


Романтичний To Do List

Ми впевнені, що в Таїланді на вас чекає безліч романтичних моментів. Адже про цю країну так і хочеться сказати: «Love is in the air!». Але нагадаємо про кілька місць, які варті вашої уваги, адже красивий і цікавий відпочинок можна  організувати в будь-якому регіоні Таїланду!

Оцінити всі принади острова Ко Чанг. Адже це острів просто неймовірної краси, перед якою не встоять навіть зовсім неромантичні особи.


Топ-місця острова:

  • Водоспади Klong Plu і Klong Chao Luam.
  • Пляжі. Наприклад: White Sand и Klong Prao.
  • Святиня Чао За.
  • Рибальське село Bang Bao.
  • Загадати бажання у храмі Істини. У Таїланді більше 30 000 храмів. Можете це уявити? Всі ви точно не подивитеся, проте деякі безумовно заслуговують на вашу увагу. Наприклад – Храм Істини – абсолютно приголомшлива споруда! А ще кажуть, якщо побажати тут зі своєю половинкою вічного кохання, то так і буде!
  • Поплисти за покупками. Як вам ідея шопінгу на воді? Коли можна купувати фрукти, сувеніри та інші речі не у магазинчику, а пересуваючись на невеликому човнику? Особлива і незабутня пригода!
  • Провідати Великого Будду. Є в Таїланді Храм Великого Будди. Як ви здогадалися, цей храм відомий тим, що тут ви зустрінете масштабну статую Будди. Ми б навіть сказали – величезну. Будда тут розташувався на висоті 120 метрів і має 10 метрів завширшки і 15 – заввишки.
  • Подружитись зі слонами. Напевно, не існує людей, які не люблять слонів – цих великих, добрих і дивовижних тварин. І в Таїланді у вас буде можливість зайти до них у гості в село – поспілкуватися, погладити, погодувати і дізнатися багато нового про їхнє життя і звички.
  • Провести весь день у зоопарку Као Кео. Це один з найбільших у світі зоопарків. А ще – один з найбільш animal-friendly, адже тут тварини живуть не в клітках, а в своєму природному середовищі існування.
  • Зачаруватись на Тіффані-шоу. Відоме на весь світ шоу трансвеститів так і вабить туристів! І тут дійсно є на що подивитися – чудові костюми, запальні танці, цікаві шоу-програми – атмосфера просто зачаровує!

Оберігайте своє кохання, створюйте романтичні моменти та більше подорожуйте разом з JoinUP!