Агентам

Summer for U. Раннє бронювання напрямку Туреччина

Туреччина – це країна, яку поцілувало літо. Ця пора року тут дуже комфортно почувається: насолоджується синьо-небесними переливами чотирьох морів, ніжним пісочком пляжів, багато з яких відзначені «Блакитним прапором», тінню розлогих заквітчаних дерев, що ваблять прохолодою, та краєвидами величних гір, які захоплюють закоханих у висоту. А ще літо у захваті від місцевої смачної їжі, достиглих та соковитих фруктів, що ростуть вздовж вуличок, гостинних людей, які до всіх, хто приїздить у цю країну, ставляться з особливою турботою та теплом, та багатовікових традицій, що полонять своєю історією та шармом.

Так, Туреччина – це країна, в яку літо закохане давно і надовго. Так само, як і мільйони українців, які щорічно обирають Туреччину для свого відпочинку.

Ми в Join UP! поділяємо цю любов і доклали багато зусиль, щоб новий літній сезон у цій країні приніс вам тільки радісні та приємні моменти. І сьогодні у нас є багато приємних новин, якими ми хочемо поділитись якомога швидше. Тож не будемо зволікати.

Новий літній сезон в Туреччині з Join UP! це:

  1. Повна готовність! Ми дійсно дуже багато працювали над тим, щоб виправити всі недоліки попереднього сезону і врахувати ваші побажання.
  2. Нова приймаюча сторона. Ми ретельно обирали компанію, якій готові довірити піклування про туристів в Туреччині. І ось ще одна чудова новина. Ми зміцнили свої позиції завдяки контракту з новою приймаючою компанію – Sarpedon Travel. Ця компанія працює на туристичному ринку Туреччини з 2009 року і майже 10 років обслуговує великий об’єм туристів з різних країн. Наприклад, туристів туроператора Thomas Cook. Ми впевнені, що команда Sarpedon Travel знає, як створити комфортний та безтурботний відпочинок. Вона забезпечить підтримку туристам у будь-яких питаннях 24/7.
  3. Все для вашого комфорту. Команда готельних гідів та трансферменів, що буде обслуговувати туристів Join UP!, пройде спеціалізовані тренінги перед початком літнього сезону, щоб повністю відповідати високим вимогам та стандартам компанії. Повноцінний навчальний курс є обов`язковим та проводиться вже другий рік поспіль за участі професійних тренерів.
  4. Ціни, які вам сподобаються. Ми пропонуємо конкуренті ціни на популярні та ваші улюблені готелі. Вже зараз шукайте пропозиції в онлайн підборі турів, а ми тим часом кожен день будемо додавати нові готелі, які неодмінно вас зацікавлять.
  5. Вигідно як ніколи! Знижки від готелів та % вигоди раннього бронювання Summer for U зараз сягають свого піку. Тож не зволікайте і бронюйте!
  6. На крилах SkyUp Airlines ми запропонуємо преміум-концепт на борту, про який докладно розкажемо вже зовсім скоро.

Світлана Свириденко

керівник напрямку Туреччина

Майбутній літній сезон в Туреччині обіцяє бути цікавим

«Відкривається багато нових готелів високого рівня, орієнтованих на комфортний сімейний відпочинок. Ми готові відкривати їх разом з нашими туристами. Але і готелі, які вже сподобалися туристам за минулі сезони, будуть представлені в нашій продуктовій лінійці за конкурентними цінами»


Микита Матвієнко

керівник відділу якості

Ми врахували досвід минулих сезонів, усі зауваження та провели роботу над помилками

«Вже зараз ми працюємо над тим, щоб кожен наш представник на курорті розумів, що саме від нього наші туристи чекають відповідей на всі свої питання, якими б дивними вони не здавалися, що емоції і враження, з якими турист повернеться додому – це також компетенція представника туроператора в готелі»

Summer for U

Логічно продовжуючи наш концепт раннього бронювання Summer for U, ми зробили все, щоб цьогорічний літній відпочинок в Туреччині став для вас одним з найприємніших. Тому обирайте дату та готель, а ми подбаємо про те, щоб ви насолоджувались комфортом,  якісним сервісом та, звісно, всіма принадами багатогранної та гостинної Туреччини.

Бронюйте тури в Туреччину вже зараз, отримуйте максимум вигоди та насолоджуйтесь своїм літом разом з Join UP!