Агентам

Станьте частиною кола життя у Танзанії!

Пам’ятаєте прогулянки маленького левеняти з «Короля Лева»* безкраїми полями, що оточували неприступну гору?

Густі барвисті джунглі, в яких жили Тімон із Пумбою? Або знаменитий скелястий виступ, де посвячували королів джунглів, поки за цим спостерігала сила-силенна тварин?

Здається, така гармонійна картина могла з’явитися виключно у фантазіях мультиплікаторів компанії Діснея. Та ж ні, її створила сама природа у незвіданій далекій Танзанії. А голлівудські майстри лише вправно вписали красиву історію у приголомшливі краєвиди, які кожен із нас сьогодні може побачити на власні очі. Пропонуємо згадати кілька мудрощів з улюбленого анімаційного фільму, а заразом – спланувати незабутню мандрівку до мальовничого африканського куточка разом з Join UP!.

Так, минуле може завдавати болю. Можна або бігти від нього, або чомусь навчитися**

Згодні, Рафікі. Нам сумно згадувати ті далекі часи, коли ми ще не відкрили для себе цей чудовий напрямок. Але ми рухаємося тільки вперед і засвоюємо корисні уроки заради ваших цікавих подорожей. І завжди з нетерпінням чекаємо на відкриття сезону, коли літаки помчать українців до нових відкриттів! Як от зараз.

Тож літайте до Занзібару часто і з комфортом на улюблених крилах SkyUp.

  • Київ – Занзібар — з 23 жовтня щосереди та щосуботи. А вже з 28 грудня — 4 рази на тиждень.

Я сміливий тільки тоді, коли потрібно. Бути сміливим – не означає, що треба навмисно шукати неприємностей

Прислухаємося до слів мудрого Муфаси, зберемо всю свою сміливість та вирушимо на пошуки приємностей! Зараз ми говоримо про захопливе сафарі у континентальній Танзанії. Тут ви зможете побачити те саме «коло життя»: левів, які полюють, і граційних антилоп, кремезних слонів та вертких ящірок, тисячі галасливих птахів та чарівних фламінго, чиє пір’я зливається з промінням африканського сонця на заході.

  • Наприклад, пропонуємо вам вирушити до Національного парку Серенгеті – саме того, який ви вже напевне бачили у мальованій версії. Безкраї зелені рівнини, непроглядні ліси та величні вулкани, здається, виглядають точно так само, як і тисячі років тому. Виникає відчуття, що десь неподалік Елтон Джон має підбирати на роялі «Can You Feel the Love Tonight»***. А ви тим часом вже відчуваєте любов – безмежну любов до світу в усій його первозданній красі.
  • Або до Тарангіре з товстезними баобабами, які, мабуть, застали народження усього живого.
  • Або Мікумі з асфальтованою дорогою, переміщуючись якою можна встигнути подивитися CGI-римейк «Короля Лева»****.

І стежте за нашими новинами, адже ми готуємо ще більше новинок для сміливців, закоханих у сафарі – одноденні та багатоденні тури, а також ексклюзивні, яких ви не знайдете більше ніде. Не пропустіть!

Ти повинен зайняти своє місце у колі життя

Цей урок Сімба колись засвоїв від свого батька. Що ж, ми вважаємо, що це насправді філософська історія, та пропонуємо кожному пошукати «своє місце» у краях, які здаються колискою природи. Можливо, корисним досвідом під час цих пошуків стане знайомство з людьми, які живуть геть не так, як ми. І при цьому – знаходять привід для радості та щирої посмішки у кожному дні.

Йдеться про знайомство з місцевими племенами – масаї. Їх можна часто зустріти на туристичних маршрутах, і під час наших екскурсій ви зможете зазирнути у кілька їхніх селищ. Ці люди вже звикли до візитів іноземців, тому пропонують їм автентичне шоу, яке можна подивитися за невелику платню. Радимо також прихопити з собою невеликі подарунки для місцевих дітлахів, на кшталт цукерок або дрібної канцелярії. Натомість ви отримаєте безмежну вдячність і, можливо, відповіді на свої питання. А для полегшення комунікації пропонуємо взяти з собою нашу підказку – міні-розмовник суахілі.

Ваш міні-розмовник суахілі

  • Джамбо – привіт!
  • Ква хері – до побачення!
  • Хабарі гані – як справи?
  • Нзурі – дякую
  • Тафадхалі – будь ласка
  • Нгарі – скільки це коштує?
  • Ндійо – так
  • Хапана – ні

Акуна Матата!

І нарешті – до нашого улюбленого! Чи може відпочинок у далекій Африці відбуватися у стилі «Акуна Матата», що в перекладі з суахілі значить «без турбот»? Звичайно, так. Занзібар гостинно зустрічає прибульців із кам’яних джунглів. Ці краї недаремно звуть африканськими Мальдівами – тут неймовірно чисті пляжі. Білосніжний пісок, м’які хвилі, відсутність натовпів роблять країну ідеальною для релаксового пляжного відпочинку. Радимо звернути увагу на пляжі Кендва, Нунгві, Пвані-Мчангані та Джамбіані.

Додайте до цього пречудовий сервіс та розкішні готелі з величезної бази Join UP!. Ось лише деякі з них:

Уже кортить у гості до Африки? Не зволікайте, бронюйте тури за улюбленими напрямками з Join UP!


* The Lion King (1994) – анімаційний фільм студії Disney, реж. Роб Мінкофф, Роджер Аллерс
** тут та далі – цитати з анімаційного фільму «Король Лев»
*** Can You Feel the Love Tonight (1994) – пісня, написана композитором Елтоном Джоном як сингл до мультфільму «Король Лев»
**** «Король Лев» (2019) – комп’ютерний анімаційний фільм студії Disney, римейк однойменного мультфільму 1994 року