Агентам

Стамбул: признаватись у коханні знову і знову

Ми щиро вважаємо, що день закоханих – це кожен день! І ми тільки за те, щоб ви освідчувались коханій людині і 14 лютого, і 13 березня, і 21 квітня, і взагалі – будь-якої пори року та в будь-який час доби.

А щоб ви робили це красиво і особливо – ми пропонуємо вам вирушити разом у романтичну подорож до Стамбула. Вам потрібно лише вибрати тур та влаштувати крутий сюрприз для своєї половинки, а про решту – ми вже подбали.

Нагадуємо, що Стамбул з Join UP! це:

  • Літаємо на крилах SkyUp, а це означає, що ваша комфортна та красива подорож почнеться ще в літаку.
  • Ми подбали про те, щоб під час мандрівки ви отримали максимум вражень та часу на відпочинок: виліт до Стамбула з Києва – о 10:10 ранку, і це дійсно найкращий час!
  • Ми підготували для вас великий вибір готелів на будь-який смак. До речі, багато з них – у Фатіху, тобто в пішій доступності від Султанахмету.
  • Хочете особливий формат подорожі? Тоді замовляйте тур Стамбул Light – smart-мандрівку з максимумом вражень та мінімумом витрат.
  • Любите насичений відпочинок? Тоді вибирайте екскурсії, які відкриють вам усю багатогранність та колорит цього міста.
  • Хочете поєднати урбан-відпочинок та покататись на лижах? Легко! Просто вибирайте тур Стамбул + Улудаг.

ПІДБІР ТУРУ

LOVE IS IN THE AIR!

Стамбул – це те місто, яке одразу візьме вас під руку і поведе своїми найцікавішими місцями, як старого друга. Вам залишається тільки не відставати і слідувати за ним скрізь. І ось лише невеликий романтичний To Do List, який чекає на вас тут:

  • Влаштувати незвичну фотосесію у Топкапи – одному з головних палаців Османської імперії. Розмах та масштаби цього комплексу вразять кожного. А скільки нових відкриттів на вас тут чекає! Як було влаштоване життя у палаці, який більше нагадує невеличке місто, що їли султани, у що вдягались, що їм дарували, і які речі вони вибирали для подарунку, чим прикрашали кімнати, як проводили час… О, так! Це буде цікава прогулянка!
  • Випити чаю на одному з дахів. Дахи у Стамбулі – це особливий вид мистецтва. Тут ви знайдете і цілі кафе, і обладнані маленькі спортивні зали, і красиві тераси, і склади речей… Усе що завгодно! Тож радимо піднятись на кілька особливих дахів, де ви зможете випити чаю зі знаменитих склянок-тюльпанів, побачити купу чайок та чудово провести час.

Радимо такі місця:

Terrace 41 – особливий дах для романтичних побачень.

360. Знакову місцину, шарму якій додає ще й те, що вона розташована в будівлі 19-го століття.

Seven Hills. Тераса готелю з видом на Топкапи, Ая-Софію та Блакитну мечеть.

Taht Istanbul. Тут на вас чекають східні килими, подушки та кальян.

  • Покататись на пароплавах. Човни – звичний і швидкий вид транспорту у Стамбулі. Ними можна дістатись з європейської до азійської частини, наприклад, або вирушити до Принцевих островів. Навіть взимку така маленька подорож буде приємною – нижній поверх човнів закритий, але з купою великих вікон, крізь які видно всю красу.
  • Поганяти на лижах в Улудагу. Від Стамбула до гірськолижного курорту Улудаг усього три години, то чому б не поєднати спокійний, розмірений відпочинок у місті з активним у горах та не покататися на лижах чи сноуборді?
  • Влаштувати grand shopping на Grand Bazaar. Ну, це просто неможливо: приїхати до цього міста і не завітати до його родзинки – величезного, колоритного, гомінкого і такого цікавого Grand Bazaar. Вибирайте разом спеції для дому, парні шалики, купуйте одне одному прикраси та пам’ятні подарунки.
  • Насолоджуватись місцевою їжею. Турецька їжа – це те, чому ми готові признаватись у коханні з кожним шматочком та ковтком. Ця неймовірно свіжа риба, смачне м’ясо, неперевершені солодощі… М-м-м! Хочете красиво повечеряти? Тоді вибирайте один з ресторанів при готелі або культові заклади. Наприклад, радимо:
  • Hilton Istanbul
  • Bosphorus Dragon Restaurant
  • Lalezar Restaurant
  • Grand Hyatt 34 Restaurant
  • CVK Park Bosphorus Izaka Restaurant
  • The Marmara Taksim Panorama lounge & bar
  • Ciragan Palace Kempinski
  • Laledan Restaurant
  • Tugra Restaurant
Маріанна
Григораш
керівник відділу маркетингу:

Зараз мені доведеться зав’язати вам очі. Ми починаємо гастро-подорож до Стамбула. І почнемо з турецьких солодощів: медової пахлави, кадаіфа, пішманіе, рахат-лукуму..

«На останньому слові я поморщила ніс. Ну, ось іще, хіба я не їла турецького рахат-лукуму? Справа була за лаштунками Гранд Базару. Тоді я і скуштувала найсмачніший у житті лукум. Ніжна желейна основа з ароматом троянд і в центрі – шматочок чи то заварного крему, чи то вершкового масла, який тане в роті. Через годину я вже шукала на вулицях Стамбула Haci Beki @hacibekir1777 – сімейну крамничку турецьких солодощів. Тут усе продається на вагу. Куштуєте, зважуєте – і продавець люб’язно запаковує солодощі в паперову коробочку зі стрічкою. Взяла лукум з вершками, з цільними горіхами і кунжутну халву. Улітку кунжут гірчить, а вершки швидко псуються, тому такий набір найкраще купувати взимку.

А ось за прекрасною пахлавою або «солодкою віагрою» вирушимо до @karakoygulluoglu – місця, яке зберігає секрети її приготування з 1949 року. Фабрика розташована по сусідству з кондитерською, тому там усього повно. За порадою нашого гіда взяла «морквину» з морозивом. Чудове поєднання: медова пахлава, подрібнені смажені фісташки та дондурма – незвичайне морозиво, що тягнеться. Запивати солодощі найкраще традиційним турецьким чаєм з чашок у формі тюльпана. Єдиний мінус, таким чаєманам, як я, завжди буде мало»

Щодня сміливо признавайтесь у коханні! Насолоджуйтесь часом, проведеним разом, та подорожуйте красиво і романтично разом з Join UP!.