Агентам

#Spend Your Summer In Georgia!

Грузія – це та країна, розказуючи про яку починаєш трохи губитися, адже вона настільки багатогранна та цікава, що не знаєш, з чого ж почати. Але ми спробуємо. Наприклад, розкажемо, чому варто відвідати цю неймовірну країну влітку, таким чином приєднуючись до акції на підтримку Грузії

Тож, #SpendYourSummerInGeorgia!

Нагадаємо, що Грузія з Join UP! це:

✔ Комфортний переліт на крилах авіакомпанії SkyUp. Вильоти:

  • Тбілісі з Києва: понеділок, вівторок, четвер, п’ятниця, неділя
  • Батумі з Києва: щоденно
  • Кутаїсі з Одеси: вівторок, п’ятниця
  • Кутаїсі з Харкова: вівторок, п’ятниця

✔ Великий вибір готелів. Наприклад, радимо:

Батумі
○ Marina Hotel 3*+ ○ Elio Inn 3* ○ Legacy Hotel 4*
○ Aqualand Hotel 4* ○ Hotel Tsereteli Palace 4* ○ Euphoria Hotel Batumi 5*
Тбілісі
○ Alaverdi Palace 3* ○ Lords Hotel 3* ○ Ambassadori Tbilisi 5*
○ Vino Wine Hotel 4* ○ Holiday Inn 4*
Кутаїсі
○ Family Hotel 3* ○ Harmony Hotel 4*

ПІДБІР ТУРУ

✔ Різноманітні екскурсійні тури – для тих, хто закоханий і в море, і в гори, і в історію, і, звичайно, у вино.

✔ Постійні цікаві новинки. До речі, як вам наші тури Weekend for U?

✔ З нами у Грузії відпочивають відомі блогери, зірки та всі, хто прагне пригод та нових вражень. Ви вже бачили відео про Батумі від «Холостяка» Іраклі? Якщо ні – то дивіться прямо зараз про його візит до Батумі на крилах SkyUp!

Ліна Дударенко

керівник напрямку Грузія

Грузія – це про любов, про пристрасть та дружбу, про силу духу та свободу.

«Грузія – країна, яка вміє захистити себе, вміє радіти, співчувати, берегти, веселитись на повну. Це країна щирості та відваги, красивих пейзажів та незабутніх вражень. Ми підтримуємо Грузію і кажемо #SpendYourSummerInGeorgia! Ми вже все підготували для того, щоб ваш відпочинок у цій чудовій країні був комфортним і приємним»

Літо в Грузії

Є сотні причин, чому варто провести літо в Грузії. Та, власне, не тільки літо. І ось кілька з них:

  1. Їжа. Ох, ці знамениті грузинські застілля, коли їжі ну дуже багато, та ще й якої! Запечені хачапурі, де сир так приємно тягнеться, соковиті хінкалі, що тануть у роті, смажений сулугуні з овочами, ароматні шашлики, неймовірні бадріджані – рулетики з баклажанів… Опис страв можна продовжувати й далі, але краще їх швидше скуштувати на затишній терасі ресторанчику в Грузії. Смакота!
  2. Вино. Ну неможливо розповідати про Грузію і не згадати про її вина! Це ж справжній скарб, який можна скуштувати. Келих сухого червоного вина і гірський краєвид – ну що може зачарувати більше? Які ваш улюблені грузинські вина?
  3. Місце тусовок. Ми не любимо вираз «Новий Берлін», хоча він дуже чітко відображає певні урбаністичні процеси, які потужно зачепили і Грузію, тому нічне життя у містах тут вирує, модні та концептуальні заклади не перестають відкриватись і радувати, а ваші улюблені музичні виконавці дуже часто до своїх турне додають тепер і Грузію. Чому  б вам не відвідати крутий концерт саме у Тбілісі, наприклад?
  4. Цікава історія. Грузія – невелика держава, але її історія вражає. Тут і боротьба за незалежність, і багато цікавих легенд – все це захоплює та змушує цікавитись все більше і більше.
  5. Фантастичні пейзажі. Море, гори – краєвиди Грузії не залишать байдужим нікого. Тож не забудьте фотоапарат, коли зберетесь сюди у відпустку чи на вікенд.

Упевнені, що, відпочивши тут, ви знайдете ще сто тисяч причин, чому до Грузії варто повертатись знову і знову. І влітку, і в інші сезони.

Грузія – всесвітня любов

А що про Грузію думають у світі? Ми зібрали кілька коментарів з різних куточків нашої планети, щоб ви ще раз впевнились, що цю країну обожнюють скрізь!

Йохан, Швеція:

«Усім привіт! Мене запросив до цієї групи приятель з Грузії. Схоже, тут люди діляться досвідом відвідування вашої країни, тому і я вирішив поділитися своїм. 2014 року я подорожував Грузією, і це було надзвичайно цікаво. На жаль, дуже мало хто у Швеції добре знайомий з цією країною, та мій друг хотів побачити Тбілісі, тож ми поїхали. Наша мандрівка тривала близько 10-ти днів, ми відвідали Тбілісі, Батумі, Горі, Боржомі, Мцхету, побували в горах. Люди тут дуже доброзичливі, привітні, і сама країна така гарна! Перед поїздкою я майже нічого не знав про Грузію, тож був приємно здивований – вона насправді прекрасна. Тепер рекомендую її своїм друзям і сам сподіваюся колись повернутися туди»

Muhammad Abdel Rahman (Мухаммед Абдель Рахман), Єгипет:

«Я побував більш ніж у 15 країнах по всьому світу на 4 різних континентах і маю сказати, що Грузія мені дуже сподобалась. Такі приємні люди,  чудова природа, смачна їжа і найкраще домашнє вино. Я просто закохався у Грузію, особливо у Батумі. Мої вітання з Єгипту!»

Richard Shashamané (Річард Шашамане), Великобританія:

«Гамарджоба з Норвіча, з Великої Британії! Я був у Грузії кілька разів, і цілком можливо, що це моє найулюбленіше місце на Землі. У мене стільки щасливих спогадів про ті чудові часи, дивовижних друзів, смачну їжу та міцну чачу!

Країна прекрасна, люди напрочуд доброзичливі, гостинні, добрі і приязні. Я плекаю ці спогади і дуже ціную друзів, яких знайшов у цьому чарівному і особливому місці. Я так сумую за ними, і мені так хочеться хачапурі! Я люблю Грузію. Люблю її народ, Старе місто Тбілісі, гори, пляжі, культуру, вино, їжу, гостинність, чарівне відчуття подорожі у часі, розуміння важливості та цінності справжньої дружби та нашу дивну мандрівку на Казбек. Бажаю Грузії та її народу всього найкращого, вони завжди живуть у моєму серці»

А ось і відгук нашого гіда Мадлена Карабекова:

«Грузія, або як її гордо називає грузинський народ Сакартвело – країна багатовікової історії, гостинності, веселощів, поваги. Тут є все: море, гори, рівнини, долини, пустелі. У нашій країні нікому не буде нудно. Ви приїхали створити собі свято? Будь ласка, наші застілля, вино, вірші, кухня, пісні підкорять вас. Ви хочете здійснити паломництво? То ви побачите безліч намолених монастирів, чудотворних ікон, зможете вклонитися мощам святих. Ваша мета – море? У нас пляжі – від гальки до лікувальних магнітних пісків. Гори? Ми вам покажемо гори, про які ви могли тільки в книжках читати. Ваша мета – поправити здоров’я? Наша країна, маленька здравниця, має все необхідне – від мінеральних джерел до лікувальних грязей! Ви хочете побути наодинці з природою? У нас незаймані ліси, водоспади, каньйони, де ще стежки не ​​протоптані великими групами туристів. Хочете відчути дух горян? Сванеті, Тушеті – регіони, які покажуть вам характер народу. Приїжджайте до нас, приїжджайте в Грузію, будьте нашими гостями, адже у нас є приказка: гість – посланник Бога»

Додайте і ви Грузію до свого літа та приєднуйтесь до всесвітнього флешмобу #SpendYourSummerInGeorgia. Відпочивайте натхненно разом з Join UP!