Агентам

Солодкий квітень у Тбілісі. Даруємо екскурсії!

Ми знаємо, що ви любите! Ви любите, коли все дорогі вам люди здорові і щасливі. Коли є можливість займатися справою, якою ви захоплені. Коли в колонках звучить пісня, пов’язана з романтичними і красивими спогадами. Коли страви, що ви готуєте, виходять дуже смачними. Коли вино холодне, а чай – гарячий. І ще, ми впевнені, що ви любите планувати подорожі в різні країни, і у вашому топі точно є Грузія. А якщо немає, то обов’язково скоро буде, адже ця країна така різна та захоплива, що просто не може нікого лишити байдужим.

Тож пропонуємо вам вже зараз запланувати вікенд в Тбілісі. Тим паче, що у нас є для вас чудовий сюрприз:

  • Кожен, хто буде відпочивати у квітні в одному з цих готелів, отримає в подарунок City Tour по Тбілісі:
Degustarium Hotel 3* Dormitory Hualing Tbilisi Hotel 3*
Alphabet 4* King Tom 3*
  • Але це не все! Адже в квітні у вас також буде можливість забронювати пакети екскурсій за дуже вже привабливими цінами (при бронюванні готелів, які вказані вище).
    • 2 екскурсії Тбілісі + Мцхета = 8 доларів за одного дорослого (діти до 6 років – безкоштовно)
    • 3 екскурсії: Тбілісі оглядова + Мцхета + Уплісціихе = 30 доларів за одного дорослого   (діти до 10 років – 20 доларів).

Коли ще таке було, а?
Тож не зволікайте та обирайте тур!

ПІДБІР ТУРУ

Тим паче що ми літаємо до Грузії ну дуже часто, рейси до Тбілісі з Києва
на крилах авіакомпанії SkyUp – три рази на тиждень – у вівторок, четвер та неділю.

Ліна Дударенко

керівник напрямку Грузія

Тбілісі для мене – особливе місто. Тут якимсь зовсім магічним чином поєднується багатовікові традиції та зовсім нові віяння.

«Тому в Тбілісі можна вдень гуляти старовинними вуличками, а ввечері – піти у сучасний нічний клуб чи арт-простір. Ми дуже хотіли, щоб ви могли поєднати відпочинок у Тбілісі з дослідженням цього міста та інших крутих та знакових місцин – саме тому ми вирішили створити акцію «Солодкий квітень» та запропонувати вам цікавезні екскурсії в подарунок або за дуже привабливими цінами. Насолоджуйтесь!»


Must Visit

Ми дуже хочемо, щоб ви із задоволенням досліджували Грузію, тому об’єднали для «Солодкого квітня» такі екскурсії, під час яких ви, наприклад, побачите:

  1. Нарікала у Тбілісі. Мальовничі залишки фортеці IV століття з відновленою церквою та чудовими краєвидами міста, від яких подих перехоплює!
  2. Тбіліський ботанічний сад. 3500 рідкісних видів рослин! І більшість з них неначе чекали на квітень, щоб показатись у всій красі. Ну як на них не подивились, а?
  3. Пейзажі Мцхети. Це місто, якому вже більше двох з половиною тисяч років. Саме тут зливаються дві ріки – Арагві та Кура. І саме це місто є важливим для християн, адже воно відоме великою кількістю знакових святинь,таких, наприклад, як Храм Светіцховелі – один з головних храмів всієї Грузії.
  4. Уплісціихе – стародавнє печерне місто, де до наших днів збереглося близько 150 печер, висічених у скелях. Вважається, що люди тут жили в І тисячолітті до нашої ери. Як вам?

Досліджуйте Грузію, відкривайте нові місця та насолоджуйтесь новими подорожами разом з Join UP!