Агентам

Словацький курорт Пієштяни. Подаруйте собі здоров’я!

Кожному з нас хочеться відчувати щастя, отримувати задоволення від кожного дня, бути повними  енергії, мати сили на нові звершення і насичене та активне життя. Правда? Тому таким важливим пунктом для кожного має бути піклування про своє здоров’я. Адже відчувати повноту життя можна лише тоді, коли добре себе почуваєш. Ми в Join UP! хочемо, щоб ви брали від життя по-максимуму, багато подорожували, ніколи не зупинялися і мали сили абсолютно на все! Тому ми вирішили, що інколи треба взяти невеличку паузу, щоб прислухатись до себе і підзарядитись енергією. І тому ми підготували для вас дещо особливе. Що саме? Оздоровчі тури до Словаччини! Тож сьогодні в центрі уваги лікувальний курорт Пієштяни. Знайомтесь ближче!

Лікувальний курорт Пієштяни з Join UP! це:

  • Зручний переліт до Братислави, звідки до курорту Пієштяни – 90 км. Ми літаємо:
  • 4 рази на тиждень – у понеділок, середу, п’ятницю та неділю – на крилах авіакомпанії Wizz Air .
  • 2 рази на тиждень у понеділок та четвер на крилах авіакомпанії Ryanair. 
  • Рекомендуємо такі готелі:
DHS Resort Thermia Palace 5* Spa Hotel Grand Splendid 3*
DHS Resort Esplanade & Palace 4* Spa Hotel Pro Patria 2*
  • Різноманітні лікувальні програми. Обирайте!

ПІДБІР ТУРУ

Олександр Поліщук

керівник напрямку Словаччина

Словаччина – це країна, яка варта вашої уваги будь-якої пори року.

«Фантастичної краси природа, цілюще повітря, смачна їжа, гірськолижні курорти взимку та лікувальні тури влітку. Тут є все, щоб ви змогли повністю перезавантажитись, набратись сил, та відпочити душею та тілом»


Чому варто відпочивати саме у Пієштянах? Є сотні причин! Ми назвемо лише кілька з них:

  • Це відомий у всьому світі курорт, який знають завдяки цілющому геотермальному джерелу, термальним мінеральним водам та сірчаним грязям. Що це означає? Що тут є всі умови для лікування опорно-рухового апарату, ревматизму та різних запалень.
  • Тут рай для тих, хто любить активний спосіб життя – є де зайнятися йогою, побігати, покататись на велосипеді або просто погуляти. І все – на фоні шалено красивих пейзажів.
  • Ви зможете не тільки підлікуватись, але й дійсно красиво відпочити. Басейни, хороші ресторани, поле для гольфу та тенісні корти чекають на вас.
  • Відпочинок на курорті комфортний та доступний. Наприклад, зараз ви можете замовити оздоровчий тур на 7 днів від 10526 грн з людини*.
  • Ми забули сказати, що цей курорт розташований на острові, що неодмінно додасть шарму вашому відпочинку і точно надихне вас на красиві фотосесії.

Тож подаруйте своєму тілу красивий  та оздоровчий відпочинок у Словаччині на одному з найкращих лікувальних курортів Європи!


*Ціни актуальні на момент публікації