Агентам

Словаччина. Гірськолижне спорядження – в подарунок!*

Ви чуєте? Гори кличуть! Вони чекають на тих, хто не уявляє своєї зими без руху, нових викликів, цікавих видів спорту, в яких можна щодня вдосконалюватись і весело проводити час. Гори кличуть кататись на лижах і сноубордах та насолоджуватись кожним зимовим днем, гуляючи засніженим лісом, граючись в сніжки, попиваючи улюблені гарячі напої, дивлячись як вони парують надворі, та отримуючи максимум задоволення від морозних вечорів, які можна провести з друзями в теплій колибі біля озера, насолоджуючись місцевою кухнею та хорошою компанією, смакуючи зігріваючі напої у апрескі-барах або просто дивлячись у вікно на зорі, адже у горах вони набагато яскравіші.

Ми в Join UP! теж дуже ясно чуємо цей поклик гір і пропонуємо вам не зволікати, а вже зараз купувати тур в Словаччину. Тим паче що у нас для вас є ну дуже приємний подарунок:

На тури на курорт Штрбське плесо з вильотами з 27.01 по 10.03 ми даруємо:

  • Сертифікат, який надає право на 100% знижку на оренду гірськолижного спорядження.
  • Сертифікат, який надає право на 30% знижку на послуги інструктора.

О, так! Це дійсно пропозиція, від якої дуже важко відмовитись. Та й не треба! Адже окрім того, що Штрбське плесо – це фантастичний гірськолижний курорт, який давно облюбували поціновувачі зимового спорту з різних куточків світу, це ще й курорт, по якому ми запропонуємо вам дуже приємні ціни та варіанти розміщення.

Відпочинок на Штрбському плесі з Join UP! це:

  • Переліт до Попрада на крилах авіакомпанії SkyUp. А це означає, що окрім комфорту на вас чекає:
  • Зручний розклад польотів;
  • До вартості вже включено провіз 23 кг багажу та гірськолижного спорядження;
  • Від аеропорту Попрада до курорту всього 23 км;
  • Великий вибір готелів. Радимо:
Grand Hotel Kempinski High Tatras 5* Fis Hotel 3*
Borovica Wellness Hotel 4* Toliar Hotel 3*
Crocus Hotel 4* Trigan Sorea Hotel 3*
Patria Hotel 4* Vila Polar 3*

ПІДБІР ТУРУ

Олександр Поліщук

керівник напрямку Словаччина

Зима – моя улюблена пора року. Адже саме в цей період можна вдосталь відірватись на гірськолижних курортах, пробуючи нові трюки, відточуючи майстерність і просто приємно і весело проводячи час з родиною та друзями.

«Один з курортів, який я з задоволенням відвідую кожного разу –  це Штрбське плесо, і я дійсно раджу його всім, хто любить красивий і вигідний гірськолижний відпочинок. І саме тому ми вирішили зробити вам прекрасний подарунок – безкоштовну оренду гірськолижного спорядження. Тож у вас немає більше жодної відмовки – просто бронюйте тур вже зараз!»

Чому Штрбське плесо?

Штрбське плесо – один з найкращих зимових курортів Словаччини. Тут просто рай для тих, хто любить активний відпочинок! І ось кілька фактів, які, впевнені, змусять вас прямо зараз відкласти справи і обрати тур до Словаччини на цей курорт. То чим же цікаве Штрбське плесо?

  • Це єдиний гірськолижний курорт Словаччини, де є п’ятизірковий готель. Який? Розкішний Grand Hotel Kempinski High Tatras 5*.
  • Це найбільш високогірне татраньске поселення. Курорт розташований на висоті 1350 метрів над рівнем моря. І тут є величезна кількість трас на будь-який смак і рівень підготовки  – як для початківців, так і для спортсменів з великим досвідом – 9 кілометрів легких і середньо важких трас спуску, більше 2 км нових засніжених трас для швидкісного спуску, а для лижників на бігових лижах є траси загальною довжиною цілих 26,5 км.
  • Повний комплекс послуг для закоханих у гори – багато шкіл з чудовими інструкторами, пункти прокату спорядження, сучасні підйомники – ну що ще треба?
  • Для тих, кому недостатньо лише катання, на курорті є Fun Park, де весело і цікаво проведуть час як дорослі, так і діти. Тут просто зимовий рай! Snowtubing, катання на снігових мішках, керлінг і навіть сніговий гольф!


*під подарунком мається на увазі безкоштовна оренда гірськолижного спорядження на період туру.