Агентам

Східниця – дієві ліки від стресу

Рік був нелегким? Здається, що він повністю складався з рутини та метушні? Хочеться чогось, але вже й не дуже розумієш, чого саме? Що ж, вам просто час на відпочинок! На такий, де ви забудете про будь-які проблеми. На такий, де зможете повністю розслабитись, приділити час собі, знову навчитись ловити момент та бачити красу навколо. На такий, де ви наберетесь нових сил та натхнення. І ми навіть знаємо, де ж є таке місце в Україні! Знайомтесь ближче з курортом Східниця!

СХІДНИЦЯ – МІСЦЕ СИЛИ

Що ж варто знати про це місце, окрім того, що на вас тут чекає ну дуже мальовнича природа, тиша та спокій? Ось кілька фактів:

  • Тут на вас чекає чудодійна вода! А точніше, у Східниці є 38 джерел з мінеральною водою, яка, завдяки своєму хімічному складу, стане для вас найкращим та найкориснішим коктейлем.
  • Весь ваш організм зрадіє цій воді, але особливо будуть щасливі та задоволені нирки, печінка, шлунок та кровоносна система. Що ж, вони теж втомились за рік та не проти оздоровитись.
  • Є тут у класні SPA-процедури на основі місцевих торф’яних грязей. Окрім кращого самопочуття, приємний бонус – омолодження. І не забудьте про лікувальні масажі, сауну та інші приємні процедури, що прекрасно розслабляють.

Радимо готелі: ДіАнна 4* Київська Русь ОК TAOR Karpaty Resort & Spa 4*
Сергій
Кириченко
керівник
напрямку Україна

«Східницю без перебільшення можна назвати одним з найкрутіших курортів для спокійного відпочинку у Львівської області! Останнім часом цей курорт динамічно розвивається та гідно конкурує із акулами туристичної галузі. Готелі та санаторії Східниці здебільшого побудовані протягом останніх двох десятиліть, тобто цілком відповідають європейським нормам комфорту – без ніякого радянського стилю, що не може не радувати».

To Do List

У Східниці на вас чекає багато приємних справ – як влітку, так і зимової пори. Тож тільки уявіть, як може виглядати ваш відпочинок. Ви зможете:

Насолоджуватись краєвидами. Для цього варто відправитися до села Урич, поблизу якого відкривається запаморочливої краси панорама на обривисті скелі та печери.

Порибалити на річці або у спеціальних ставках, адже рибка, яку ви спіймали самі – найсмачніша у світі!

Доторкнутись до історії, відвідавши заповідник Тустань, де досі залишилися фрагменти середньовічної фортеці.

Влаштувати похід у гори. Так, зимовий похід – це ціла подія, яка точно буде насичена яскравими враженнями.

Кататись на лижах. Ну як без цього? Неподалік від курорту розмістився гірськолижний комплекс Буковиця.

Політати на повітряній кулі. Незабутній досвід і здійснення мрії!

Покататись на квадроциклах. Відчуйте себе справжніми підкорювачами гір!

СМАЧНОГО!

Вдосталь насолодившись активним відпочинком, радимо відвідати місцеві ресторани та скуштувати страви місцевої кухні. Обов’язково зверніть увагу на такі страви:

Телятина, свинина або індик на рожні

Бограч – угорський суп з трьома видами м’яса

Деруни по-карпатськи – з лісовими грибами

Форель, виловлена власноруч і запечена з травами

Форель малосольна

ПОВНИЙ РЕЛАКС!

Східниця – настільки спокійна та затишна місцина, що ми вирішили окремо розказати вам, чого ви тут не знайдете:

Гучних дискотек і нічних клубів

Натовпу туристів, що блукають околицями

Інтенсивного автомобільного трафіку

Великих торгових центрів

Ну тобто всього того, що з часом починає дратувати та напружувати у великому місті і від чого хочеться хоча б на тиждень десь сховатись. Правда?

Nota Bene    

Як дістатися?

Курорт Східниця розташований усього за 100 км від Львова.

Дістатися можна на рейсовому автобусі від Львова або від Трускавця.

Подаруйте собі повне перезавантаження під час відпочинку у Східниці – адже ви на нього заслужили! А ми у Join UP! вже про все подбали, щоб ваша подорож точно була приємною!