Агентам

Щодо затримки рейсів SQP7151 і SQP7108

м. Київ
31.01.2019

30 січня 2019 року об 11:55 із Запорізького аеропорту повинен був вилетіти рейс SkyUp Airlines SQP7151 Запоріжжя – Шарм-ель-Шейх з туристами компанії Join UP! З технічних причин повітряне судно SkyUp Airlines не змогло виконати рейс.

31 січня для перевезення пасажирів в якості заміни було надано літак авіакомпанії Bravo. Рейс вилетів з аеропорту Запоріжжя о 19:40 за місцевим часом. Тривалість затримки склала 30 годин.

Стосовно дій компанії

Відповідно до правил, в період очікування компанія Join UP! надала пасажирам затриманого рейсу:

  • іногороднім туристам, які очікували виліт рейсу SQP7151 із Запоріжжя, було організовано проживання та харчування в готелях Інтурист і Рейкарц
  • було організовано 4 трансфери пасажирів з аеропорту в готелі і потім з готелів в аеропорт
  • туристам, які були змушені затриматися в Єгипті, було надано проживання та харчування в готелі в Шарм-ель-Шейху

Протягом всього періоду затримки авіарейсу команда Join UP! інформувала турагентів і туристів про зміни в розкладі. Вся актуальна інформація також надавалася службам аеропорту Запоріжжя.

Про компенсації

Пасажирам рейсу SQP7151 компанією Join UP! вже запропоновані наступні види компенсацій:

  1. Компенсація за невикористаний відпочинок
  2. Продовження проживання/відпочинку в Єгипті, відповідно до заброньованої кількості ночей (за наявністю місць на рейсах)
  3. Можливість перебронювання на інші дати для отримання повного періоду відпочинку

Туристи, які придбали страховку від затримки виїзду, можуть звернутися в СК «УКРФІНСТРАХ» за відшкодуванням збитків. Правила звернення можна знайти в розділі «Страхування».

В якості додаткової компенсації за завдані незручності всі пасажири рейсу, що запізнився, отримають у подарунок екскурсію «Мото сафарі».