Агентам

Сейшели призначають побачення

Побачення… Особлива зустріч, до якої готуєшся, яку уявляєш, прокручуєш у голові сотні разів, хочеш, щоб усе було ідеально. Зустріч, яка може перевернути все життя, і від якої завжди очікуєш «метеликів у животі».

Що ж, ми приготували для вас одне з найбільш неймовірних побачень у житті, до якого ви вже точно готові – з неймовірними Сейшелами! Отже, вибирайте найкраще вбрання та збирайте валізу!

Що варто знати про Сейшели:

  • Країна буде відкрита для відвідування вже з 25.03.2021. Тож ось вам і перша можлива дата для побачення!
  • Що там з тестами і всім іншим? Розповідаємо:
    • Вам потрібен буде негативний результат ПЛР-тесту, отриманий не більше ніж за 72 години до відправлення. Після прильоту на вас чекає лише стандартний скринінг.
    • При в’їзді на Сейшельські острови не буде ніяких карантинних вимог або обмежень на пересування.
    • Проте, щоб убезпечити себе, вам потрібно буде: носити маски, дотримуватись соціального дистанціювання, регулярно дезінфікувати та мити руки.
    • Вам буде доступна вся інфраструктура готелю, зокрема – бари, басейни, SPA та дитячі клуби
  • Що за територією готелю? Ви зможете подорожувати всім островом без жодних перепон.
  • А після повернення? Сейшели – це червона зона, тому після прильоту на вас чекає ПЛР-тест або обсервація.*

А що ми у Join UP! підготували для вас? О, купу всього для ідеального відпочинку!

  • Зручна польотна програма. Вибирайте, як вам зручніше:
    • Fly Dubai + Emirates – через Дубай
    • Qatar Airways – через Доху
    • Turkish Airlines – через Стамбул
  • Великий вибір готелів. Ану, хто з них ваш улюбленець?

Anantara Maia Seychelles Villas

Acajou Beach Resort

Berjaya Beau Vallon Bay Resort

Constance Ephelia Resort

Constance Lemuria Resort

Coral Strand Smart Choice Hotel

Paradise Sun

Savoy Resort & Spa Seychelles

Double Tree by Hilton Allamanda Resort

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa

  • Хороший вибір екскурсій та розваг. Нудно ну точно не буде!

 

Євген
Хаджинов
керівник напрямку
Сейшели:

Ми вже святкуємо відкриття Сейшелів для подорожей і плануємо багато цікавого за цим напрямком.

«Тож обов’язково стежте за новинами! А вже зараз запрошуємо вас на ці фантастичні острови, де ви зможете повністю перезавантажитись, насолодитись природою та відпочити – саме те, що потрібно цією досить поки що похмурою українською весною».

5 побачень з Сейшелами

Звісно, що на таких неймовірних островах, як Сейшели, і побачення завжди будуть особливими. Ось вам кілька ідей, як можна провести час у цьому райському куточку:

Відвідати острів птахів. Навіть на вигляд цей острів нагадує пташку, і саме тут розмістилася одна з найбільших колоній птахів в Індійському океані.  А ще на острові на вас чекає його дуже поважна господарка – найстаріша у світі морська черепаха – Есмеральда, якій вже більше 150 років. Вона занесена до «Книги рекордів Гіннеса» як найважча у світі, її вага становить 304 кг. До речі, крім орнітологічних спостережень, ви ще й зможете тут зайнятись дайвінгом, місцеві коралові рифи – чудові.

Покататись на катері, а потім – на велосипеді на острові Ла Діг. Так, на сам острів ви дістанетесь катером, де пересядете на двоколісного друга і зможете дослідити місцевість. А досліджувати тут є що! L’Union Estate: кокосова фабрика, ферма гігантських черепах, колоніальний будинок Anse, Source d’Argent – один з найкрасивіших пляжів у світі та бухта Grand Anse. Якщо вам пощастить, то зможете помітити одного з рідкісних птахів – Paradise Fly Catcher. А потім, вдосталь накатавшись, пообідаєте в одному з найколоритніших ресторанчиків з креольською кухнею і затишною атмосферою.

Політати на вертольоті. Така розвага – вже сама по собі крута та небуденна подія, а додайте до цього ще й красоти, які вам відкриються. Білосніжні пляжі, скелясті гори, порослі тропічними лісами, і прилеглі острови… Неймовірно!

Влаштувати «великий похід Anse Major». Природа Сейшелів без перебільшення унікальна і дуже красива. Тут флора і фауна неначе сперечаються, хто строкатіший та цікавіший. Що ж, а ми насолоджуємось, спостерігаючи за цим батлом. То як вам ідея прогулянки стежкою, яка звивається між гранітних скель і розлогих чагарників, і з якої час від часу відкриваються захопливі види стрімких урвищ і низки піщаних пляжів?

Просто насолоджуватись кожним днем. Влаштовувати пікніки, купатись в океані, смакувати місцеві страви, валятись на пісочку, плавати на човниках, зустрічати світанки, читати книжки… Ну чим не ідеальний відпочинок?

Насолоджуйтесь найкрасивішими побаченнями із Сейшелами разом з Join UP!.

*Інформація актуальна на момент публікації