Агентам

Рош Ха-Шана в Ізраїлі. Який рік настає? 5780!

Коли ми повертаємось з інших країн, то завжди із захватом розповідаємо про традиції та культурні особливості місцевих мешканців.

Які в них є звички, лайфхаки, цікаві свята та фестивалі, що нового та незвичного ми запримітили у їхньому облаштуванні міст, щоденному житті та загалом у характері саме цього народу… Правда ж, це один з найбільш захопливих аспектів подорожей? 

Ми в Join UP! хочемо, щоб ви під час відпочинку могли максимально заглибитись в культуру іншої країни, дізнаючись про неї не з підручників та Інтернету, а досліджуючи самостійно – адже це найцікавіший варіант! Тож у нас є чудова новина для тих, хто хоче не просто відпочити в Ізраїлі, а й зануритись у дивовижну культуру цієї країни. Запрошуємо вас відсвяткувати єврейський Новий рік – Рош Ха-Шана! Цього разу святкуватимемо 5780 рік!


Рош Ха-Шана з Join UP! це:

  • Спеціальні тематичні тури, щоб ви могли повністю насолодитись не тільки країною, але й атмосферою такого важливого свята. Дати туру: 26.09.2019 – 02.10.2019 (6 ночей, а/к SkyUp).
  • Ви можете обрати каскадні екскурсійні тури, які дають можливість підібрати ту програму, що підходить саме вам. Або, якщо ви бажаєте самостійно скласти свій графік, ми запропонуємо вам розміщення у різних містах Ізраїлю: Тель-Авіві, Нетанії, Єрусалимі.
  • Ми пропонуємо великий вибір готелів на будь-який смак.

ПІДБІР ТУРУ

Ліна Дударенко

керівник напрямку Ізраїль

Ми запрошуємо вас на одне з найнеймовірніших свят Ізраїлю – Рош Ха-Шана або юдейський Новий рік.

«Читайте, надихайтеся і бронюйте тур, адже ми приготували для вас спеціальну насичену і дуже цікаву програму, щоб ви могли насолодитися колоритом цього свята, відчути місцеві традиції, побачити всі найбільш знакові місця, а також насолодилися спокійним і розміреним відпочинком на морі»

Неймовірний Новий рік

Цього року Рош Ха-Шана відзначатимуть 30 вересня. І спеціально до цього свята ми приготували окремий тур, який триватиме з 26.09 по 02.10 (6 ночей). Кількість місць обмежена, тому радимо бронювати тур вже зараз.

Що ж це за свято таке?

  1. Рош Ха-Шана – це одне з найбільш знакових та важливих свят в Ізраїлі, під час якого відзначають день створення світу. Цього року за підрахунками ізраїльтян настане 5780 рік. Як вам така дата?
  2. Свято для душі. Згідно з традицією і стародавніми писаннями вважається, що в дні Рош Ха-Шана сам Бог розмірковує про найважливіші питання буття. Тож всі євреї також займаються аналізом минулого року, думають про свої вчинки, помисли і плани, щоб належним чином підготуватися до настання нового року. Дуже цінна і правильна практика, як ви вважаєте?
  3. Молитви та побажаннях добра. У перший день святкування Рош Ха-Шана заведено вітати одне одного з таким важливим святом і бажати, щоб людина обов’язково була записана у «Книгу життя», що, по суті, означає побажання здоров’я та довголіття.
  4. Більше меду! Мед – важливий елемент святкового столу. У нього умочують яблука, над якими читалася молитва. Вважається, що завдяки цьому ритуалу рік буде солодким.

Це тільки одна невеличка частина того, що ви дізнаєтесь про свята Ізраїлю та про тисячолітню культуру та історію цього народу. А ще, звісно, під час подорожі ви зможете вдосталь накупатись у морі, походити музеями, скуштувати смачнезний місцевий хумус та йогуртове морозиво, накупити чудодійної місцевої косметики та відчути ритм життя різних міст Ізраїлю.

Ну що, готові до пригод та святкування Нового року?