Агентам

Родос: досліджувати, закохуватись, надихатись

Греція – це не країна, а справжній скарб.

Тут є все для будь-якого відпочинку: і красиві пляжі, де так приємно влаштувати пікнік на заході сонця, і концептуальні готелі – такі атмосферні, що прямо не хочеться з них виходити, і неймовірна кількість знакових місць, які занурюють в історію та культуру дивовижної цивілізації, і безліч варіантів активного відпочинку для тих, хто не уявляє свого життя без хайкінгу, довгих піших та вело прогулянок… Так, ця країна підкорює абсолютно всіх! І розказувати ми про неї можемо до безкінечності, але сьогодні зосередимось на найпопулярніших екскурсіях на Родосі.

ТОП ЕКСКУРСІЙ

Екскурсія містом Родос

Ви неодмінно зачаруєтесь красою старовинного міста Родос, і точно захочете розгадати таємницю одного з семи чудес світу – Колоса Родоського.

Середньовічне місто Родос збереглось майже в первісному вигляді, а тому прогулянка вузькими брукованими вулицями уздовж старовинних будинків і церков принесе надзвичайне задоволення. Варто побачити: палац Великого магістра, пагорб Монте-Сміт та античні пам’ятки – руїни акрополя, храму Аполлона, античного театру і стадіону.
Ліндос і долина семи джерел

Величний акрополь із храмом Афіни Ліндійської височіє на горі, нагадуючи нам про легендарне минуле. Біля підніжжя акрополя розсипані, немов намисто з перлів, білі будиночки – візитна картка міста Ліндос.

Ви побачите один з найдавніших акрополів у Греції, підніметеся сходами, що наче ведуть у небеса, до храму Афіни Ліндійської, познайомитеся зі знаменитими висловами древніх мудреців, проїдетесь вузькими вулицями Ліндоса на місцевому «таксі» – віслюках. І на завершення подорожі вирушите в знамениту Долину семи джерел, де стрімкі струмені джерелець протікають через тунель (180 м завдовжки) і утворюють штучне озеро, оточене пишними деревами.

Філерімос та Долина метеликів

Це справжнє диво ландшафтного дизайну: величезний сад на пагорбі, де дерев’яні містки перекинуті через маленькі канали і водоспади, а над деревами і квітами пурхають тисячі метеликів.

На пагорбі Філерімос, що завжди приваблює туристів, колись був зведений стародавній акрополь Яліссос. Зараз тут розташована церква Богородиці Філерімської з двома вівтарями – католицьким і православним.
Подорож західним узбережжям Родосу (Island Tour)

Екскурсія починається з відвідин стародавнього міста-держави Камірос, яке ще називають «грецькими Помпеями». Далі шлях лежить до фортеці Крітініа, побудованої Великим магістром ордену госпітальєрів Д’Обюссоном. Тут ви зможете зробити приголомшливі знімки і насолодитися панорамними краєвидами. Потім у селищі Ембона, біля підніжжя найвищої гори на острові – Аттавірос, ви познайомитеся з традиційним укладом життя місцевих мешканців і скуштуєте страви національної кухні. Після обіду ви попрямуєте до селища Сіана, де відвідаєте церкву Святого Пантелеймона з дивовижними фресками, а також скуштуєте традиційний місцевий напій, що називається «сума», і цілющий мед. А заключним акордом симфонії цього дня стане «поцілунок двох морів» – купання в містечку Прасонісі, де зливаються Егейське і Середземне моря.
Сімі

Незабутні враження залишаться у вас після відвідування одного з наймальовничіших островів Додеканесу – Сімі. Ви вирушаєте з порту Мандракі на човні в дивовижну подорож на острів, де на вас чекають розфарбовані в різні кольори лялькові будиночки, які нагадають казкові декорації. З давніх-давен місцеві жителі займалися видобутком морських губок і риболовлею. І зараз старовинні рибальські села ховаються тут у невеликих бухтах. Під час круїзу буде кілька зупинок: біля білосніжного монастиря Панормітіс та в столиці острова – місті Сімі.

Відпочинок на Родосі разом з Join UP! це:

  • Ми дійсно знаємо Грецію до дрібниць і дуже любимо цю країну.
  • Зручний переліт на крилах SkyUp. Літаємо:
    • Київ – Родос: з 05.06 у п’ятницю, неділю, вівторок і четвер.
    • Харків – Родос: з 21.06 у понеділок
    • Львів – Родос: з 19.06 – кожного 10-11 дня
  • 6 концепцій відпочинку і величезний вибір готелів під кожен з них.
  • Дуже приємні ціни на улюблені курорти та готелі, завдяки тісній співпраці з партнерами. Наш принцип у виборі готелів: новизна, найкраща пропозиція, відповідність смакам мандрівників.

Вивчайте острів Родос та насолоджуйтесь красою цього неймовірного острова разом з Join UP!