Агентам

Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites 5*. Відпочинок для обраних

Дубай – це загалом про розкіш та стиль. Про місця, які вражають та не можуть залишити байдужими навіть бувалих мандрівників.

Про архітектуру, від якої голова обертом, про рукотворні чудеса, які вкотре доводять, що якщо мати бажання – то в цьому світі немає нічого неможливого. Це про красу, динамічний розвиток, вміння творити нові традиції та  зберігати старі. А ще це – про вишуканий відпочинок, на який ви заслуговуєте.

Тільки розкіш. Тільки Rixos

То як вам ідея відпочити не просто в Дубаї, а на штучному острові – маленькому архітектурному диві? Круте відчуття, так? Але і на цьому ми не зупинимось! І до приголомшливого Дубая та дивовижного острова Пальма Джумейра ми додамо ще й шикарний відпочинок у готелі Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites 5*.

О, так! Усі готелі цієї мережі – чудові! Але Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites 5* – це диво розкоші, як і має бути тут – в ОАЕ!

Тож за що ми любимо цей готель? Ох, не вистачить і 1000 й однієї ночі, щоб розказати. Але ми спробуємо:

  • Місце. Ну, звичайно, неможливо оминути увагою те, що цей готель затишно розмістився в одному з найпрестижніших і найцікавіших місць Дубая – на острові Пальма Джумейра.
  • Тут ви неодмінно знайдете для себе ідеальний варіант розміщення. 316 розкішних номерів та люксів, 82 сімейних сьюти. А ще готель має розкішну колекцію сімейних люксів, здатних вмістити до 13 осіб. Вибирайте!
  • Готель працює за системою Ultra All Inclusive. Що це означає? Що ви матимете величезний вибір кулінарних шедеврів, повністю оновлений перелік напоїв преміум-класу, де більше сотні міжнародних брендів. О так, за час відпочинку ви встигнете забути, що таке гаманець.
  • Упевнені – ви станете фанатом місцевих ресторанів. Вибирайте:
    • A La Turca – ресторан шведської лінії
    • Turquoise – ресторан шведської лінії
    • Aqua & More – ресторан морепродуктів
    • L’Olivo – ресторан італійської кухні
    • Toro Loco – ресторан-стейкхауз
  •  Якщо у вас спеціальна дієта, або ви відпочиваєте з маленькими дітками – то вам точно запропонують великий вибір спеціальних та дієтичних страв.
  • Це не просто готель, а цілорічний пляжний курорт, де на вас чекає багато денних та вечірніх розважальних програм сім днів на тиждень. Для тих, хто полюбляє активний відпочинок – тут є велосипеди, водне поло, тренування Табата, йога та TRX.
  • Діти будуть у захваті! Адже тут на них чекає абсолютно новий дитячий клуб Rixy з водними гірками та кінотеатром Rixynema.
  • Готель пропонує пакет привілеїв при бронюванні люксів, зокрема, безкоштовний трансфер в/з аеропорту, пляжні кабани, використання немоторизованих видів водного спорту, спеціальні знижки на SPA-процедури і багато іншого. А гості, які зупинилися в люксах з чотирма та п’ятьма спальнями, можуть побалувати себе сніданком в номер і вечерею-барбекю, безкоштовною екскурсією на вибір та послугами дворецького.

ПІДБІР ТУРУ

Анастасія Ляхоцька

керівник напрямку ОАЕ:

Мені дуже подобається цей готель, і я завжди ставлю його в пріоритет для сімей з дітьми. Малюки тут у захваті від клубу Rixy, де вони готові провести хоч цілий день.

«Так само в готелі сервірується більше 70 брендів різного алкоголю, тому дорослим теж не вдасться занудьгувати)) А якщо серйозно, то тут фантастичний SPA-центр, процедури  в якому допоможуть вам за кілька днів відновити сили та повністю розслабитись, чудова кухня (ви тільки спробуйте морепродукти у Aqua & More!), величезний вибір спортивних активностей – коротше все, щоб ви відпочивали красиво та вели звичний спосіб життя»

o.poliackovaya

Ольга Поляцковая

менеджер з консультації і продажів стратегічних напрямків:

Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites 5* – прекрасна резортна п’ятірка, що насамперед підходить для відпочинку сімей з дітьми.

«У готелі є окрема частина, яку займає Rixy Club, де дорослі можуть залишити своїх дітей під наглядом кваліфікованих аніматорів, а самі відпочити біля басейну або на пляжі, насолоджуючись безкоштовними коктейлями за системою харчування UAll. Rixy Club складається з дитячої кімнати, ігрового майданчика, а також басейна з маленькими гірками, накритого тентом, що захищає дітей від палючого сонця. Смачна та різноманітна кухня припаде до душі навіть найвимогливішим гурманам.

Дбайливий персонал зробить відпочинок туристів напрочуд затишним, тож вони надовго його запам’ятають і, переконана, захочуть повернутися в готель ще не один раз.

На великій зеленій території можна як комфортно усамітнитися в гамаках на галявині, так і весело провести час в компанії аніматорів і любителів спортивного відпочинку. Дуже активна денна та вечірня анімація не дасть занудьгувати протягом усього відпочинку ані дорослим, ані їхнім дітлахам. Комфортні просторі номери, прекрасний сервіс, дуже смачне харчування, затишна територія, шикарний вечірній вид на блискучий JBR, а також розваги для дітей і дорослих на будь-який смак – усе це змусить туристів полюбити Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites 5* і повернутися сюди ще раз»

Вибирайте дати відпочинку вже зараз та насолоджуйтесь кожною хвилиною у Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites 5* разом з Join UP!.