Агентам

REDISCOVER EGYPT. 9 років відкриваємо Єгипет заново!

Здається, що щодо Єгипту потрібно питати не про те, чи ви були колись у цій країні, а скільки разів ви там були. Адже це напрямок, який для більшості з нас пов’язаний з першими подорожами, з першим all inclusive, з відпочинком для всієї родини, який стає щорічною традицією.

Для бренду Join UP!тм Єгипет – дуже особливий напрямок, і нам самим складно повірити, що минуло вже цілих 9 років з того моменту, як ми відправили перший рейс до цієї країни.

За ці роки багато що змінилося, і сьогодні бренд українського туроператора Join UP!тм можна знайти не тільки в Україні, а й у Литві, Латвії, Естонії, Молдові, Казахстані та Румунії. І в кожній із країн присутності Join UP!тм ми впевнені, що запропонуємо дуже гарні, душевні та концептуальні подорожі до Єгипту, адже знаємо про нього неймовірно багато та дуже любимо.

І сьогодні, у день народження цього напрямку, ми ще раз із задоволенням поділимося історією неймовірної дружби – Єгипту та Join UP!тм

У ЧОМУ НАША СИЛА

1 2 мільйони 840 тисяч туристів відправили за весь час. Так, цифри вражають навіть нас, тому так цінно періодично підбивати підсумки.
2 Концепція Rediscover. Відкривати Єгипет заново для кожного мандрівника – наша місія, адже ця країна є настільки багатогранною, що її хочеться вивчати до нескінченності. А скільки закладено навіть у самому слові Rediscover: тут і red – наше освідчення Червоному морю, і disco – адже Єгипет славиться своїми вечірками, і, звичайно, discover – щоб кожен турист із задоволенням досліджував країну. А що ще у цій назві знайдете ви?
3 7 років партнерства та дружби з Sun International – нашою приймаючою стороною. І про цю дружбу ми можемо розповідати дуже довго! Sun International це:

Турбота.200 гідів та трансферменів, які піклуються про комфорт кожного туриста 24/7.
Масштаб.Компанія входить до Savoy Group, до якої також належать готелі Savoy 5*, Royal Savoy 5*, Sierra 5*, Grand Oasis 4* та площа SOHO Square.
Обмін досвідом.Уже двічі єгипетські гіди проходили додаткове навчання у нашому корпоративному університеті Grow Up.

4 Найширший портфель готелів. Один із наших пріоритетів у роботі з напрямком – це сильна готельна база та гарний контрактинг. У кожній країні оперування Join UP! ми пропонуємо великий вибір готелів SOLO, які давно стали фаворитами у туристів. А ось і список готелів – наших ексклюзивів з 01.11.2022:

ЗАВЖДИ БІЛЬШЕ, НІЖ ВИ ОЧІКУВАЛИ

Концептуальні тури, величезний вибір екскурсій, безліч акцій та приємних сюрпризів – це наш стиль. Нагадаємо вам про наші акції і, звичайно, про подарунки – адже це день народження!

City Tour у подарунок усім туристам, які відпочивають з Join UP!тм

У Шарм-ель-Шейху, Хургаді, Ель-Гуні, Сахл-Хашиші, Макаді-Бей та Сома-Бей. Це та екскурсія, де мандрівники зможуть побачити основні знакові місця курорту та влаштувати собі чудовий шопінг.

KIDS GO FREE – безкоштовні екскурсії для дітей.

Тепер туристи мають можливість вибрати одну з крутих екскурсій, на яку діти до 12 років зможуть вирушити безкоштовно: прогулянка на батискафі (Шарм-ель-Шейх та Хургада).

Програми, умови та деталі акцій – за посиланням.

І спеціально до дня народження напрямку ми приготували вам круту пропозицію. Відкривайте свою подарункову коробочку:

UPbox Sharm-el-Sheikh

Цілих 5 екскурсій в одному пакеті лише за 70 USD*! Так, такої пропозиції ще не було! Які екскурсії сюди входять?

  1. Морська прогулянка на яхті в Рас-Мухаммед на цілий день
  2. Квадро-сафарі (2 години)
  3. Заняття з дайвінгу з інструктором
  4. Турецька лазня
  5. Відвідування нічного клубу

UPbox Hurghada

Ви тільки подивіться на цей неймовірний набір екскурсій! І так, його вартість – також всього 70 USD*

  1. Морська прогулянка на цілий день із дайвінгом
  2. Квадро-сафарі (3 години)
  3. Екскурсія на субмарині з прозорим дном
  4. Відвідування нічного клубу Little Buddha

*Ціна UpBox вказана за одного дорослого. Акція діє на заявки, зроблені з 01.10 до 31.10. 2022 із заїздом у жовтні

Пакет екскурсій турист зможе купити на місці у свого гіда.

ЄГИПЕТ ОСОБИСТИЙ

9 років – це сотні теплих історій, це дружба, перевірена роками, це мільйони туристів та десятки масштабних заходів – і промотури Rediscover, і дві церемонії нагородження WINNER в Єгипті, і Secret Garden у різних країнах… Упевнені, у вас є улюблені фото з вами з цих заходів, багато знайомих готельєрів та гідів. І сьогодні трохи про Єгипет із Join UP! від наших колег.

Амір
Абдалла
(Amir Abdallah)
директор з продажів Reef Oasis Hotels

Завдяки наполегливій роботі компанія Join UР! за короткий період дуже виросла професійно і стала однією з провідних компаній в індустрії туризму в Єгипті. Співпраця нашої групи Oasis Hotels з Join UР! є одним із найяскравіших прикладів плідних ділових відносин, які у нас склалися за останні 9 років.

Хені
Файєз
директор з продажів La Rosa Waves Beach & Aqua Park

Від імені керівництва готелю La Rosa Waves щиро вітаємо Join UP! з днем народження напрямку Єгипет. З нагоди цієї знаменної події прийміть наші найщиріші побажання подальших професійних перемог, радості та благополуччя в усьому. Наше ділове партнерство завжди має конструктивний і взаємовигідний характер. І в цьому ваша велика заслуга, за що ми вам дуже вдячні. Нехай свято, яке ви зараз відзначаєте, відкриє перед вами нові безмежні можливості для стабільного розвитку та невпинного руху вперед.

Михайло
Пасацький
представитель Join UP! в Египте

Я вважаю, що життя кожної людини так чи інакше пов’язане з Єгиптом. Загадковість цієї країни нікого й ніколи не залишить байдужим. Єгипет інтригує, огортає мріями, зачаровує та викликає бажання самому долучитися до пізнання цього дивовижного краю.

Працюючи в туристичному бізнесі, велику частину свого досвіду я здобув саме тут, і це невипадково. Адже Єгипет вміє дивувати, приваблювати до себе своєю неповторною атмосферою.

Завдяки співпраці Join UP! та їхнім партнерам Sun International я маю можливість як поповнювати свій досвід, так і допомагати у пізнанні цієї країни нашим гостям. За допомогою наших партнерів постійно розробляються та підтримуються нові можливості для дослідження цієї країни, прокладаються дороги до нових відкриттів.

Кітунгва
Макува
Директор по продажам Sultan Gardens

Насамперед, хотів би привітати Join UP! з великими успіхами, яких досягла компанія з початку роботи в Єгипті. По-друге, ми хотіли б скористатися цим святковим моментом, щоб висловити нашу глибоку вдячність за всебічну підтримку, що надається курорту Sultan Gardens Resort Sharm El-Sheikh протягом останніх 9 років, і сподівання щодо продовження нашої плідної та взаємовигідної співпраці.

Дуже вам дякую, бажаю всього найкращого.

Катерина
Артюх
Head of Product Marketing

Справжній амбасадор Єгипту, була у цій країні понад 70 разів і займалася розвитком напрямку від його появи в портфелі компанії.

 І ось вам невеликий To Do List по Шарму від Катерини:

  • обов’язково відвідати ресторан морепродуктів Fares,
  • зустріти захід сонця в пустелі,
  • танцювати до ранку в одному з крутих нічних клубів курорту.
Анастасія
Андрейченко
Product Marketing manager

Ще одна фанатка Єгипту, яка сумарно провела в ньому не менше року, якщо врахувати усі відрядження та подорожі. Анастасія радить крутий To Do List по Хургаді:

Анастасія радить крутий To Do List по Хургаді:

  • У районі Хургади – близько 30 островів, і варто відвідати хоч один з них. Мій улюблений острів – Paradise, де на вас чекають мальовничі коралові рифи та білосніжний піщаний пляж.
  • Grand Aquarium. Це найбільший комплекс із акваріумом в Африці. Тут ви зможете зустріти понад 1200 видів риб та інших морських мешканців.
  • Sahl Hasheesh. Прогулянкова зона з безліччю затишних кафе, кальянних, сувенірних лавок і навіть своїми фонтанами. Ідеальне місце для вечірніх прогулянок.

Так, історія Join UP! та напрямку Єгипет справді вражає. У деяких країнах вона триває вже цілих 9 років, у деяких – тільки починається, але ми точно знаємо, що разом з вами, наші дорогі агенти та партнери, ця історія точно буде яскравою та дуже гарною.