Агентам

Раннє бронювання Туреччини: послуга Free Ride у подарунок!

Уже думали про літній відпочинок? Ні? Тоді в нас є для вас дещо особливе! Адже ми вже підготувались до літнього сезону, і нам кортить поділитись крутими новинами.

Тож чудова новина на сьогодні – улюблена акція за напрямком Туреччина Free Ride повертається! Так, це та сама акція, де, забронювавши відпочинок у своєму улюбленому готелі, ви отримуєте на додачу прямий трансфер. Так, ви одразу прямуєте в свій готель без жодних заїздів у інші!

Ну що, таки вирішили не відкладати, а вже зараз запланувати літній відпочинок? Правильне рішення! Знайомтесь з деталями та обирайте тур!

Катерина Артюх

керівник напрямку Туреччина:

У вересні 2019 року ми ще активно продавали Туреччину на поточні заїзди, а також на жовтень, але водночас вже відкрили раннє бронювання на сезон 2020.

«Ми хочемо, щоб наші туристи отримували всю вигоду від бронювання вже зараз, щоб вони купували ті готелі, які їм подобаються, а не вибирали з того, що залишилося за кілька днів до заїзду. А для того щоб відпочинок став ще більш приємним, ми приготували комфортний трансфер в улюблені готелі багатьох туристів!»

Free Ride – це прямий трансфер для тих, хто вибере відпочинок в одному з готелів, які ви точно знаєте і любите. Ви тільки подивіться на цей список!

Послугу Free Ride продовжено! Дізнатися більше →

Тож не зволікайте та бронюйте тури до Туреччини з проживанням у ваших улюблених готелях вже зараз! Тим паче що, окрім послуги  Free Ride, ви також отримуєте безліч переваг раннього бронювання Summer in the future. Які? Ось такі, наприклад:

  • Чудові ціни. Знижки на ваші улюблені готелі – аж до 50%*.
  • Багато вигод. З нами ваша вигода в період раннього бронювання досягає 16%.
  • Різні акції, заходи та сюрпризи. Адже ми хочемо, щоб ви завжди отримували більше, ніж очікуєте.
  • Подарунки нашої бонусної програми YES!, які ми зробили з любов’ю for U.

Умови раннього бронювання:

  • Дати бронювань: з 01.07.2020 по 31.07.2020
  • Період проживання: 01.07.2020 – 31.07.2020

І нагадаємо, що напрямок Туреччина з Join UP! це:

  • Усе для вашого комфорту. Команда готельних гідів та трансферменів, що буде обслуговувати туристів Join UP!, пройде спеціалізовані тренінги перед початком літнього сезону, щоб повністю відповідати високим вимогам та стандартам компанії. Повноцінний навчальний курс є обов`язковим та проводиться вже другий рік поспіль за участі професійних тренерів.
  • Ціни, які вам сподобаються. Ми пропонуємо конкуренті ціни на популярні та ваші улюблені готелі. Уже зараз шукайте пропозиції в онлайн підборі турів.
  • Зручна польотна програма виключно на крилах SkyUp Airlines з Києва, Львова, Запоріжжя, Харкова та Одеси.

Прекрасні пропозиції, чи не так? Тож беріть від життя все! Отримуйте вже зараз максимум переваг від раннього бронювання такого популярного напрямку як Туреччина та проведіть літо красиво, затишно і вигідно разом з Join UP!.

*Вигода від готелю залежить від політики готелю. Можливі сезонні знижки уточнюйте на офіційній сторінці готелю.