Агентам

Путівник весняною Анталією. Плануємо подорож разом?

Як би нас не завалювало снігом, і який би сильний мороз не щипав щічки під час прогулянки, у повітрі все одно відчувається подих весни.

Такий ледь-ледь помітний – у яскравому промінчику сонця, що несміливо пробивається зранку крізь штори, у тендітному вигляді тюльпанів, що у великій кількості з’являються у квіткових крамничках, у все більш веселому і впевненому співу пташок і тому, як поволі збільшується світловий день. Так, ми всі теж завмерли в очікуванні цієї ніжної пори і вже придумали чудовий спосіб відсвяткувати прихід весни. Як? Звісно, новими мандрами! І сьогодні разом з вами заплануємо подорож до Анталії.

Анталія з Join UP! це:

  • Зручні перельоти на крилах SkyUp. Літаємо з Києва вже з 21.03.2021 щочетверга та щонеділі.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак. Хто-хто, а ми на цьому ну дуже добре знаємось і перевірили кожен готель особисто. Наприклад, радимо:
  • Одразу подарунок!* Під час відпочинку на вас чекає цікава оглядова екскурсія. Ця пропозиція діє для всіх, хто:
    • Забронює тур в період з 15.02 до 08.04.2021
    • З періодом відпочинку з 21.03 до 15.04.2021

Яка саме екскурсія на вас чекає?

  • При бронюванні готелів у Кемері, Анталії, Сіде, Белеку та у прилеглих до них селищах – оглядова екскурсія Старим містом Анталії (на пів дня, без обіду) + заїзд у торговельні центри.
  • При бронюванні готелів в Аланії і прилеглих до неї селищах – оглядова екскурсія по Аланії з відвідуванням оглядового майданчика (на пів дня, без обіду) + заїзд у торговельні центри.

  • Що ще приємного? 10% знижки на екскурсії до Тахтали, Акваріуму, Памуккале та Демре (Міра)**. Ці екскурсії ви зможете придбати у гіда на місці. Період, коли діє пропозиція: 21.03 – 15.04.2021.
  • Free Ride. Так, одна з ваших улюблених акцій – знову з вами! Так, це та сама акція, де, забронювавши відпочинок у своєму улюбленому готелі, ви отримуєте на додачу прямий трансфер. Так, ви одразу прямуєте у свій готель без жодних заїздів у інші!
Євген
Романчук
заступник керівника
напрямку Туреччина:

Весна цього року обіцяє бути насиченою і цікавою, адже починатиметься вона з подорожей!

«Ми зробили все, щоб ваша мандрівка до Анталії була комфортною, наповненою купою приємних подій та вигідною. Тому не втрачайте можливості класно провести час та вибирайте тур вже зараз!»

ВЕСНЯНИЙ TO DO LIST

Ще не були в Анталії навесні і трошки розгублені, чим же тут зайнятись? О, у нас є для вас крутий список!

  • Красиво грати в гольф. Бо некрасиво це робити просто неможливо, сама гра – це про грацію та порцію шику. У деяких готелях Белека є чудові поля для гри, тренери та все необхідне спорядження.
  • Досхочу плавати у басейнах з підігрівом. Вони є у багатьох готелях рівня 5*. Тільки уявіть ці відчуття – навколо неймовірна природа, і ви відпочиваєте біля басейну з коктейлем.
  • Насолодитись екскурсіями. Ніякої літньої спеки та мало людей! Тому можна поставити всі можливі питання гіду, сфотографувати все з будь-якого ракурсу і без купи зайвого народу на фоні – вам точно сподобається такий формат.
  • Шопінгувати! Ну як у Туреччині без цього? В Анталії багато чудових торгівельних центрів, базарчиків і крамничок, де ви, без жодної товкотнечі, зможете із задоволенням вибрати подарунки собі та близьким.
  • Відпочивати у форматі все «all inclusive». Видихнути після насиченого періоду, перезавантажитись, або навпаки – влаштувати собі мобільний офіс на тиждень чи два – з ноутом на березі моря, і при цьому – абсолютно ні про що не турбуватись, адже тут будуть піклуватись про вас 24/7.

Тож відчувайте з кожним днем все більш явний подих весни та плануйте подорожі до Анталії разом з Join UP!.

*під подарунком мається на увазі купівля за 1 гривню.
**на екскурсії, де кількість туристів від 10 і більше людей