Агентам

Прага + Венеційський карнавал + Верона = ❤

Життя занадто коротке, щоб відкладати щось на далеке майбутнє. Не потрібно чекати знаку, моменту, понеділку, Нового року чи дня народження, щоб нарешті наважитись на щось нове, щось змінити або, врешті-решт, здійснити свою мрію. Тож не варто зволікати – прямо зараз подумайте, яке зі своїх бажань ви б хотіли реалізувати вже найближчим часом. І якщо там є слово «подорож», то вам до нас! Впевнені, ви не будете проти того, щоб об’єднати в одну чарівну пригоду візити до Праги, Венеції та Верони. Хороша компанія, еге ж?

Прага + Венеційський карнавал + Верона = ❤

Що ж ми для вас придумали цього разу? О, дещо дійсно захопливе! Зустрічайте новий екскурсійний тур, завдяки якому ви зможете відчути всі чари Праги, побачити красу і велич венеційського карнавалу та пройнятись романтичним настроєм у місті Ромео та Джульєтти – Вероні.

Усього – 6 заїздів! Тому обирайте дату прямо зараз:
12.02 – 21.02.2019 20.02 – 01.03.2019
13.02 – 22.02.2019 26.02 – 07.03.2019
19.02 – 28.02.2019 27.02 – 08.03.2019

Тривалість туру: 10 днів / 9 ночей

ПІДБІР ТУРУ

У вартість включено:

  • авіапереліт Київ-Прага-Київ (а/к ЧСА)
  • груповий трансфер: аеропорт Прага–готель–аеропорт Прага
  • проживання в обраному готелі на базі сніданків
  • пішохідна екскурсія Старим містом (3 години)
  • пішохідна екскурсія Празьким Градом (3 години)
  • виїзна екскурсія на 4 дні / 3 ночі у Верону + Венецію з відвідуванням карнавалу
  • страховий поліс

Агнеса Троїцька

керівник напрямку Чехія

Кожна подорож має бути такою, щоб запам’ятатись красивими моментами, новими відкриттями і враженнями.

«Мені хотілося зробити для наших туристів щось особливе, щоб вони не раз сказали «ах!» від захвату і краси. І, думаю, що цей наш тур претендує на звання улюбленця сезону – такий він насичений і багатогранний. Тут і чарівна Прага з її багатовіковим шармом, і незабутня Венеція, що окриляє і закохує, і дивовижна Верона, яку ми всі знаємо з найвідомішого твору Шекспіра. Тому просто приєднуйтесь до туру і проведіть цей лютий незабутньо»

To Do List

Цей тур буде дуже насиченим, тому ми склали для вас невеличкий список справ на час подорожі:

  1. Випити справжнього чеського пива у закладі, якому за сто років. В Чехії шанують традиції і дуже люблять пиво. Тут його варять ну дуже смачним, використовуючи старі рецепти і технології. Перевірені століттями. Тож обов’язково випийте кухоль пива, наприклад, в закладі «U zlatého tygra», де постійним клієнтом був відомий письменник Богуміл Грабал, або в «Café Montmartre», де любили посидіти Ярослав Гашек і Франц Кафка.
  2. Купити в книжковій крамниці Верони книгу «Ромео і Джульєтта». Адже так приємно буде привезти твір Шекспіра саме з цього міста, де автор поселив своїх головних героїв.
  3. Освідчитись у коханні під час прогулянки каналами Венеції. Навіть важко вигадати щось романтичніше, правда? Насолоджуйтесь прогулянкою і не забудьте сказати своїй дорогій людині найважливіші слова.
  4. Надягти маску на Венеційському карнавалі. Знайомі незнайомці, розкішне вбрання, дивовижні маски на обличчях, які додають таємничості і розпалюють уяву. Впевнені, що ви не раз хотіли взяти участь у такому карнавалі. Що ж – мрії збуваються!

Що ще вас чекає під час туру? Дивіться програму:

Зробіть так, щоб одна з ваших мрій здійснилась якомога швидше – і бронюйте тур. А що потім? Переходьте до реалізації наступної мрії!