Агентам

Прага. Гурманам присвячується

Місто можна вивчати по-різному. Дізнаючись про нього через його історію. Гуляючи вулицями і надихаючись місцевою архітектурою. Читаючи книги або переглядаючи фільми, дія яких відбувається саме в цьому місті. Знайомлячись з людьми і дізнаючись від них про особливості менталітету. Відвідуючи місцеві музеї і театри. А є ще один спосіб, який ідеально доповнить всі попередні – це пошук найзатишніших місцевих закладів, які повністю занурять вас в атмосферу міста і, звичайно, порадують тих, хто вміє насолоджуватися смачною їжею. І сьогодні ми не просто запрошуємо вас до Праги, а ще й даруємо смачний подарунок.

Отже, всім, хто забронює авіатури в Прагу із заїздом з 01.08 по 31.10.2019
з вильотом з Києва та Одеси,
ми даруємо ваучер, який надає право на отримання знижки 10%
у ресторані GamberoRosso


А перед тим як розповісти вам в деталях, чим ви там зможете поласувати, ми
нагадаємо, що
Прага з Join UP! це:

  • Гарантований блок місць на крилах однієї з найпунктуальніших авіакомпаній – Чеські авіалінії – з вильотом у четвергах, п’ятницю, суботу і неділю.
  • Великий вибір тематичних екскурсій.
  • Прекрасний вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо:
Grand Mark 5* Ambiance 4*
Embassy Prague 4* Abe 3*
Antik City 4*

Підбір туру

Агнесса Троїцька

керівник напрямку Чехія

Для мене жодна подорож не обходиться без того, щоб знайти і потім радити друзям якийсь особливий і затишний ресторанчик, де хочеться проводити час і куди варто повертатися знову і знову

«Так у мене сталося і в Празі – раз відвідавши GamberoRosso, я зрозуміла, що це – кохання. Смачна їжа, приємні люди, музика, інтер’єр – все одночасно і по-чеськи, і по-італійськи. І, звісно, мені захотілося порекомендувати це місце вам – нашим дорогим агентам і туристам. А заразом і зробити невеличкий подарунок, щоб відвідування цього закладу було ще приємнішим».


Чому, перебуваючи в Празі, варто неодмінно хоч один раз пообідати в GamberoRosso? Ось вам 5 причин:

1. Місце. Ресторан розташований на дуже красивій старовинній вуличці Jakubská, прямо в центрі Праги. Тому дорогою туди ви зможете зробити багато гарних кадрів і насолодитися затишком і шармом міста.

2. Їжа. У цьому ресторані без перебільшення шалено смачно! Естетів порадує гарна подача страв, та й прийнятні ціни стануть ще однією причиною, через яку ви будете повертатися сюди знову і знову.

3. Шеф-кухар. Для вас буде готувати справжній італієць, який настільки захоплений кулінарією, що кожне блюдо сприймає як витвір мистецтва.

4.  Вино. В GamberoRosso дуже уважно ​​ставляться до вибору вина, тому на вас чекають найкращі напої прямо з Італії.

5. Більше вражень. У ресторані люблять атмосферні і камерні заходи, тому тут, наприклад, часто виступають цікаві музиканти.


Алекс Факкін

шеф-кухар в GamberoRosso

Чао! Мене звуть Алекс Факкін, я шеф-кухар в GamberoRosso. У своєму житті я люблю три речі: сім’ю, італійську кухню і робити людей щасливими.

«Можливо, тому я став шеф-кухарем і готую вже майже 15 років. Я багато працював в Італії, а потім, 10 років тому, переїхав в прекрасну Прагу, щоб поділитися з вами частиною своєї італійської душі і сонячним настроєм. Я дуже радий представити вам наше повністю оновлене меню GamberoRosso. Спробуйте справжні і здорові італійські страви, приготовані для вас з любов’ю і пристрастю. Смачного!»

Ну і, звичайно, ТОП-5 страв, які варто спробувати в GamberoRosso:

  • Zuppa Di Pomodoro – томатний суп з базиліком;
  • Pappardelle Tagliata – домашня паста «паппарделле» з яловичим філе, помідорами, розмарином і салатом;
  • Salmone Alla Griglia Con Salsa Ai Gamberi E Insalata Di Avocado – лосось на грилі з соусом з креветок і салатом з авокадо;
  • Filetto Di Manzo Con Fois Gras, Grenaille E Salsa Al Rosmarino – яловиче філе з фуа-гра і розмариновим соусом;
  • Pizza Dolce – солодка піца на кремовій основі зі свіжими фруктами.

Хочете дізнатися про ресторан більше? Читайте відгуки про нього від гурманів в Facebook, Instagram, Tripadvisor


А перед обідом, щоб ви нагуляли апетит, запрошуємо вас на прогулянку чарівною Прагою! Тим більше, що у нас для вас є ще один подарунок:

Екскурсія Старим містом в подарунок*

Період бронювання – з 21.01.19 по 27.02.19 на всі заїзди в січні і лютому,
екскурсія проводиться – понеділок, середа, п’ятниця і неділя


Насолоджуйтесь Прагою і смачною їжею разом з Join UP!

* під подарунком мається на увазі можливість придбати екскурсію за 1 грн.