Агентам

PortAventura World – відчиняйте двері у світ казки!

Де ж той вхід у дивовижний світ казок? Можливо, пошукати у шафі – як вхід до Нарнії? Чи на вокзалі, видивляючись платформу 9 і ¾? Або знайти чарівну лампу, де тисячоліттями жив джин?

Можна, звичайно, і так, але ми знайшли набагато простіший спосіб! Вам просто потрібно відправитись до PortAventura World – одного з найвідоміших парків атракціонів у світі.

Тим паче що завітати сюди є дуже багато причин!

Найважливіша з них – PortAventura World святкує 25 років!

О, так! Уже чверть століття цей парк дарує неймовірні враження, і, звісно, це буде дуже масштабне святкування! Тож готуйтесь!

PortAventura World

PortAventura – місце, яке обов’язково має бути у списку must visit для всіх, хто подорожує Іспанією. Навіть більше – він може стати основною причиною візиту до цієї країни!

  • Парк розташований на красивому узбережжі Коста-Дорада, всього за 1 годину їзди від Барселони, на березі Середземного моря.
  • Він вважається одним з найбільших готельно-розважальних комплексів Середземномор’я.
  • Тут є три тематичних парки і шість різних зон, ресторанчики та магазини, п’ять готелів 4* та один 5*, конференц-центр, три неймовірні поля для гольфу та Beach Club з прямим доступом на пляж. Як вам?

Звісно, до такого великого свята парк приготував багато цікавинок, і вже з 27 березня на вас чекатиме насичена програма, спеціальні заходи та особливе тематичне оформлення.

  • Щоб відзначити ювілей, комплекс підготував ряд крутих подій, таких як Easter Celebration – перше святкування Великодня в парку. Тут буде і встановлення рекорду у створенні найбільшого пасхального яйця, і пошук пасхальних подаруночків разом із кроликом, і ще багато чого, що дозволить повною мірою відчути дух свята.
  • Персонаж Shrek почне грати помітнішу роль і стане практично особою сезону завдяки власним шоу і зустрічам з відвідувачами в рамках meet & greet. Одна з перших новинок – його шоу в театрі Temple Màgic, розташованому в легендарній зоні China. Воно відтворить світ знаменитого і забавного зеленого огра в сценах, що відбуваються, наприклад, на болоті, де він мешкає.
  • Сімейство героїв SésamoAventura поповниться новим персонажем: тепер частиною веселої компанії стане Oscar The Grouch.
  • Легендарне шоу FiestAventura, яке проходить щоночі на озері в Mediterrània, поповниться новими елементами і спецефектами. Також на озері відбудеться прем’єра Day Water Show, оригінального шоу із застосуванням великої кількості піротехніки і спецефектів, а також приголомшливою водною хореографією від майстрів гідроциклів і флайбордів.

І це тільки частина розваг та святкувань, які на вас тут чекають!

ПІДБІР ТУРУ

Ігор Пономарьов

менеджер з питань регіонального розвитку:

Я впевнений, що в PortAventura повинні побувати всі без винятку. Це рай для дітей і справжній драйв та адреналін для дорослих.

«Маленьких відвідувачів точно не залишить байдужими зона Дикого Заходу, де кожен відчує себе ковбоєм і звідки напевно ніхто не вийде сухим, бо саме тут є атракціон, де дітвора може покататися на надувних балонах по «бурхливій річці», і американські гірки зі старими вагончиками.

Читати далі

А от дорослі, безперечно, будуть довго налаштовувати себе, щоб наважитися і відвідати, як на мене, найекстремальніші атракціони: Hurakan Condor (один з найвищих атракціонів у світі) – на ньому ви зможете пережити відчуття «вільного падіння» з висоти 100 метрів (!), і звичайно ж «Shambhala» – найвищу американську гірку в PortAventura (76 метрів!) з найдовшим відрізком падіння під кутом майже 90 градусів.

Це найкращий парк атракціонів, в якому мені вдалося побувати, і якщо у вас вийде відвідати це неймовірне місце – шалені емоції залишаться з вами назавжди»

Іван Лисак

керівник напрямку Іспанія:

Емоції, які дарує парк розваг Port Aventura своїм відвідувачам, запам’ятаються раз і назавжди!

«Після того як ви їх відчуєте – ви точно будете прагнути ці емоції повторити. Відомі атракціони Shambala та Force Race стовідсотково змусять ваш організм виробляти величезну кількість адреналіну. Port Aventura – це справжня казка для всієї родини! Там кожен гість, незважаючи на вік, зможе знайти розваги для себе! Крім того, у парка розваг є чудові готелі, які запропонують туристами прекрасний рівень розміщення та сервісу!»

Ірина Шпак

Sales Manager Port Aventura World

Для мене PortAventura – це цілий світ веселощів і сміху, який під час кожного його відвідування змушує вас почуватися маленькою дитиною, і це наповнює похід незабутніми емоціями.

«Який ваш улюблений атракціон?
– Мій улюблений атракціон – Shambhala. Якщо ви не знали, Shambhala – це найвищі і найшвидші американські гірки в Європі, висота яких становить 76 метрів, а максимальна швидкість складає 134 км/ч. Shambhala також вважається американськими гірками з найдовшим відрізком падіння в Європі – 78 м. І єдине бажання, яке у вас виникає при проходженні атракціону – це ще раз на ньому проїхатись і знову пережити досвід Shambhala.

Читати далі

На вашу думку, кому варто відвідати парк PortAventura?
– На мій погляд, наш парк є ідеальним місцем для відпочинку всією сім’єю. В його різних «світах» (яких, до речі 6!) є розваги для будь-якого віку і, на додачу, район SésamoAventura, присвячений персонажам «Вулиці Сезам», прекрасно підходить навіть для найменших відвідувачів. Тут не тільки дитина, а й кожен дорослий знайде собі атракціони до душі та із задоволенням відвідає і навіть візьме участь в наших шоу!»

Анна Гайдик

Join UP! в Кривому Розі на пр. Поштовому, 39

А ви знаєте, як в перекладі іспанською буде слово «пригода»? Aventura!

«На узбережжі Коста-Дорада розташований парк з атракціонами, який втамує навіть найпотужнішу жагу пригод! Неважливо 5 тобі років чи 75, байдужим це місце не залишить. Тут є все від катання, як на каруселі, у милих чайних чашках до атракціону, що витрясає з тебе душу, з вільним падінням з висоти 100 м.

Читати далі

Шість різних тематичних зон, кожна з яких являє собою окремий світ! Джунглі Полінезії, Імперський Китай, Мексика, Дикий Захід, середземноморське село і для найменших – вулиця Сезам.

Порт Авентура – це чудове місце для сімейного відпочинку, і повірте, побувавши там один раз, ви захочете повернутися знову!»

Вікторія Турчик

Join UP! в Вінниці на вул. Соловйова, 8/2

Опинившись там, я дивилася на все з цікавістю і страхом перед невідомістю. Серце моє билося так сильно і радісно…

«Це починали здійснюватися дитячі мрії, і, повірте, там всі стають дітьми.
Перебуваючи в Іспанії, обов’язково відвідайте Порт Авентура (PortAventura). Прогуляйтеся різними зонами парку з усіма їхніми атракціонами та шоу, які напевно приведуть вас у захват!

Читати далі

Крім власного парку атракціонів, комплекс містить в собі величезний аквапарк Порт Авентура Акватик (PortAventura Aquatic), кілька пляжних клубів та полів для гольфу, чотири готелі, на його території розташоване озеро площею 3 гектари.

Це найпопулярніший іспанський сімейний парк відпочинку і курорт, на якому щорічно відпочивають понад три мільйони туристів з усього світу! Усі атракціони безпечні і захопливі кожен по своєму))

Емоції, пережиті там – на все життя!»

Нагадаємо вам, що Іспанія з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма:
    • До Барселони з Києва: середа та субота – цілий рік, починаючи з 27.05.2019 – додаємо понеділок і п’ятницю.
    • До Барселони з Одеси, Харкова та Запоріжжя: починаючи з 25.05.2019 – два рази на тиждень – у середу та суботу.
    • На Тенерифе з Києва: з 26.04.2019 – два рази на тиждень – у вівторок та п’ятницю.
    • На Майорку: з 02.06.2019 – два рази на тиждень у середу та неділю.
  • Ваші улюблені курорти: Тенерифе, Майорка, Барселона, Коста-Брава, Коста-Дорада… Просто обирайте!
  • Великий вибір готелів.
  • Цікаві екскурсійні тури.