Агентам

Полтаво, полетіли! Join UP! відкрила чартерну програму польотів з Полтави

26 березня відбувся перший рейс чартерної програми Полтава – Шарм-ель-Шейх на крилах SkyUp Airlines. Відтепер жителі Центрального регіону зможуть комфортно і без додаткових пересадок подорожувати за кордон з місцевого аеропорту.

«Сьогодні ми з гордістю повідомляємо про виконаний перший рейс нашої чартерної програми Полтава – Шарм-ель-Шейх на крилах партнера SkyUp Airlines. Ми неодноразово чули сумніви як щодо виконання міжнародних польотів з Полтави, так і щодо роботи самого аеропорту. Громадяни ще не звикли, що можна так просто подорожувати за кордон зі свого рідного регіону без поїздки до Києва чи Харкова. Рейс відбувся, і я впевнений, що це тільки початок.  На літній період ми плануємо збільшити частоту польотів до єгипетського Шарм-ель-Шейха, а також впровадити польотну програму в турецьку Анталію. Мета Join UP! – зробити подорожі доступними для всіх українців. І розвиток польотних програм з регіонів і, як наслідок, відновлення роботи регіональних аеропортів – важливі кроки в цьому напрямку», – зазначив Дмитро Сєроухов, генеральний директор компанії Join UP!


Компанія Join UP! планує здійснювати чартерну програму польотів з аеропорту «Полтава» за наступним графіком:

З 26 березня до 25 травня 2019 року рейси будуть здійснюватися раз на тиждень у вівторок.

З 3 червня до 28 жовтня 2019 року кількість рейсів збільшиться до двох разів на тиждень. Вони будуть виконуватися у четвер та понеділок.

З 2 травня 2019 року буде здійснюватися один рейс раз на тиждень у четвер.

З перших чисел червня по 6 жовтня 2019 року кількість польотів збільшиться до двох разів на тиждень. Вони будуть виконуватися в четвер та неділю.

Актуальна інформація про розклад польотної програми з аеропорту Полтава розміщена на сайті www.joinup.ua.