Агентам

Подорожувати безпечно і без турбот про обмеження: Join UP! запровадив нові умови бронювання турів у країни ЄС

Ми з великим нетерпінням чекали відкриття Європи для українських туристів. І зараз, коли зростання показників захворюваності на Covid-19 в нашій країні може призвести до посилення вимог щодо в’їзду або й навіть виключення України з переліку країн, які вважаються безпечними для в’їзду до країн ЄС, розробили спеціальні умови бронювання турів до Європи. Наші туристи отримують додаткові гарантії, що їхня подорож відбудеться.

Умови бронювання

Умови охоплюють: заявки на тури в одну з європейських країн із затвердженого туроператором переліку, створені починаючи з 31.10.2021.

Дати заїзду: з 01.11.2021 до 28.02.2022.

Ми гарантуємо: перенесення дат туру або зміну напрямку на будь-який інший з актуальних напрямків туроператора без фінансових ризиків для туриста* у разі закриття кордонів або запровадження обов’язкової повної вакцинації для перетину кордону однієї з європейських країн із затвердженого туроператором переліку.

Перелік країн, на які розповсюджуються умови бронювання

Даний перелік актуальний станом на 01.11.2021 і може змінюватися:

  • Іспанія (Барселона, Аліканте, острів Тенеріфе)
  • Андорра
  • Португалія (острів Мадейра та Лісабон)
  • Австрія
  • Словаччина
  • Кіпр

Як перенести дату туру або змінити напрямок

Для застосування умов бронювання необхідно у заявці туриста створити повідомлення на Відділ бронювання із описом ситуації. Вносити зміни у заявку можна протягом 72 годин з моменту набуття нововведеннями чинності. Обмежень щодо дат перебронювання немає — турист може вибирати будь-які з наявних у туроператора на момент внесення змін у заявку.

Що зі сплаченими за тур коштами

У разі настання однієї з умов: закриття кордонів або запровадження обов’язкової повної вакцинації для перетину кордону заброньований тур, за рішенням туриста, може бути або перенесений на інші дати, або переброньований на інший напрямок з наявних у туроператора на момент внесення змін у заявку.

Сплачені за початково заброньований тур кошти у повному обсязі зараховуються в якості оплати за новий тур. При цьому, якщо новий тур коштує дешевше, туристові повертається різниця в ціні, якщо дорожче — різницю потрібно буде доплатити.   


*Туроператор Join UP! залишає за собою право вносити зміни в умови акції