Агентам

Подарунки від Ріміні та Сицилії. Італійська щедрість не знає меж!

Ну звичайно, звичайно – коли думаєш про Ріміні, в голові абсолютно підсвідомо проносяться кадри з фільмів Федеріко Фелліні. Адже Ріміні – це рідне місто цього геніального кінорежисера. Так і згадуєш красиве вбрання героїв, стильні машини, витончені страви в ресторанах, розкішні заклади та фантастичні пейзажі узбережжя моря і панорами міста. А що ж Сицилія? Ще одна місцина, яка навіює романтичні картинки – з її цитрусовими садами, кінематографічним Палермо, вулканом Етна, від якого перехоплює подих, та безкінечними святами, які відзначають усім островом.

Хотіли б відчути себе зірками фільмів Фелліні на знімальних майданчиках Ріміні та Сицилії? Тоді у нас є для вас чудові новини і подарунки! Навіть не просто подарунки – а якийсь фестиваль небаченої італійської щедрості! Тож не пропустіть!

Для початку нагадаємо, що Ріміні та Сицилія з Join UP! це:

  • Зручні польотні програми. Ми літаємо:
  • Київ – Ріміні – кожного понеділка, середи та суботи
  • Київ – Катанія – кожного четверга та неділі
  • Великий вибір готелів. Наприклад , радимо:
Ріміні:
✓ El Cid Campeador ✓ Calypso
✓ Marina ✓ Nuova Dhely
✓ Bel Mare ✓ Cirene
✓ Corona ✓ Alisei Palace
✓ Ambassador
Сицилія:
✓ Baia Otello ✓ Porto Azzuro
✓ Sporting Baia ✓ Panoramic
✓ Villa Linda ✓ San Pietro
✓ Tysandros
  • Фантастичний вибір екскурсій по всій Італії.
  • Постійні акції та подарунки. І ось про них ми зараз розповімо детальніше.

ПІДБІР ТУРУ

Не подарунки, а Dolce Vita якась!

Ріміні

Спочатку розкажемо про сюрпризи, які чекають на всіх, хто зібрався на відпочинок до Ріміні:

Наші подарунки для туристів:

  • Цікавезні екскурсії
  • Шопінг-тури

Хто саме отримає ці подарунки? Той, хто з 07.06 забронює тур у Ріміні із заїздом на 7/14 ночей 10.06, 17.06 та 24.06 та з відпочинком в одному з цих готелів:

✓ El Cid Campeador ✓ Cirene
✓ Calypso ✓ Corona
✓ Marina ✓ Alisei Palace
✓ Nuova Dhely ✓ Ambassador
✓ Bel Mare

Так, а тепер розкажемо більше про екскурсію, яка на вас чекає:

✓ Частина перша!

Подорож у середньовічне місто Мондаїно. Це те саме колоритне містечко, в якому жив і творив великий Данте Аліг’єрі. Що на вас тут чекає? Театралізована екскурсія з дегустацією сирів, місцевих м’ясних делікатесів і типових вин різних сортів.

У Мондаїно гід супроводжуватиме вас під час прогулянки вузькими мальовничими вуличками, де часом вам задаватиметься, що ви дійсно у Середньовіччі. Ці вулиці приведуть вас у цікаве та незвичайні місце – до старовинного млину, де виробляють знаменитий Formaggio di Fossa – сир з ями. Ви зможете дізнатись про всі секрети приготування місцевих сирів, традиції яких починаються ще у XV столітті.  І, звісно, ви матимете можливість  продегустувати сири та інші місцеві делікатеси і вина.

✓ Частина друга!

Прогулянка старовинним Борго Салудечо, яке називають «містом з розписними стінами». Салудечо розташоване на пагорбі, з якого відкриваються чудові краєвиди Романьї. Тут ви неодмінно  захочете влаштувати собі маленьку фотосесію.

✓ Частина третя!

От на неї чекали всі модники і модниці! Шопінг у складах та аутлетах у зоні Ріміні! Ви відвідаєте відомий аутлет «Гросс Рімін»і, різні склади одягу та сумок, а також взуттєві магазини Pollini та Baldinini.

Сицилія

А що ж Сицилія? Тут теж багато приємних несподіванок!

  • Які подарунки чекають на вас? Екскурсія на вулкан Етна!

Хто отримає такий сюрприз? Усі туристи, які забронюють тур на Сицилію з 07.06 із заїздом у червні та з проживанням в одному з готелів:

✓ Baia Otello ✓ Villa Linda
✓ Porto Azzuro ✓ San Pietro
✓ Sporting Baia ✓ Tysandros
✓ Panoramic

На вас чекає дуже надихаюча ранкова екскурсія до найвищої гори Сицилії та найвищого вулкану в Європі – Етни. Висота вулкану – цілих 3340 метрів! На комфортному новенькому автобусі ви доїдете до кратерів Сільвестрі на висоту приблизно 1900 м (час у дорозі – 1,5 години після виїзду на автодорогу). Далі – піша прогулянка. А на зворотному шляху – дегустація місцевих страв.

Тур Italian Puzzle

Ще один наш подарунок. (Зупиніть нас хтось, будь ласка!)

Ті щасливчики, які  в період з 07.06 забронюють тур Italian Puzzle з Києва на дати 17.06, 24.06 і 1.07, не тільки побачать під час туру Ріміні, Венецію, Мілан, Рим, Неаполь, Помпею, Флоренцію та Сан-Марино. Вони ще й отримають у подарунок екскурсію «Нічний Рим»!

Тетяна Корнілова

керівник напрямку Італія

Ріміні для мене завжди був особливим місцем – містом дитинства одного з моїх улюблених режисерів, який знімав так, що кожен кадр – справжній витвір мистецтва.

«Тому, гуляючи тут, я щоразу думаю про те, що можливо саме цей пляж полюбляв відвідувати малий Федеріко, знаю, в який кінотеатр він ходив і де любив поганяти з м’ячем. Це тепле курортне італійське містечко дуже атмосферне і надихаюче! І саме тут я розумію, чому фільми Фелліні такі красиві – він всотував цю особливу красу італійських пейзажів із самого дитинства!

А що стосується Сицилії – то це ще одна велика історія кохання з першого погляду. Я люблю це місце за його ритм, колорит, доброзичливість людей, за те, що тут у тебе одразу з’являються улюблені заклади, тут ти із захватом можеш гуляти садами, де ростуть лимони чи інжир. Тут відчувається спокій і тихе щастя.

Ми дуже хочемо, щоб ви якомога частіше могли порадувати себе подорожами до цих красивих місць, саме тому вирішили зробити для вас такі приємні подарунки за цими напрямками – щоб ви насолоджувались відпочинком максимально!»

Ну що, як вам такі італійські подарунки? Насолоджуйтесь пейзажами та місцями, які б оцінили великі режисери, шопінгуйте у своє задоволення, щоб завжди мати зірковий вигляд, та відпочивайте красиво у Ріміні та на Сицилії разом з Join UP!