Агентам

Подаруйте собі Стамбул. Екскурсії містом

Стамбул – місто дивовижне та незвичне. Єдине, яке розташоване і на європейському, і на азійському континенті. Місто, що змінювало світ. Мультикультурне, гучне, колоритне, веселе, весь час трошки інше, динамічне, живе… Про Стамбул хочеться говорити до нескінченності, але навіщо говорити, якщо можна прямо зараз запланувати подорож до цього неймовірного міста та побачити все на власні очі?

Стамбул настільки різний, що, гуляючи ним, інколи думаєш, наче ти побував у кількох різних країнах за один раз. Тож якщо хочете з головою поринути у нього та відчути його кожною клітинкою – сміливо замовляйте одну з наших екскурсій, які ми створили з шаленою любов’ю до цього міста.

Стамбул з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма. Ми літаємо на крилах SkyUp Airlines із Києва у понеділок, середу та п’ятницю, починаючи з 25.09.2020.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо:

Kupeli Palace Hotel 3*

Grand Yavuz hotel 4*

Momento Hotel 4*

Mercure Istanbul Bomonti 5*

Sura Hagia Sofia Hotel 5*

  • Дуже насичена та різноманітна екскурсійна програма. І про цей пункт ми розкажемо вам детальніше.

ПІДБІР ТУРУ

Євген
Романчук
заступник керівника
напрямку Туреччина

«Ми дуже любимо Стамбул і хочемо, щоб ви полюбили його так само сильно. Саме тому ми так ретельно розробляли для вас екскурсійні програми, аби ви могли насолодитись всією багатогранністю цього міста, його культурою, історією та легендами. Не відкладайте свою подорож до Стамбула!»

ВЕСЬ СТАМБУЛ

Звісно, для того щоб досконально знати весь Стамбул і цілого життя не вистачить, але щоб ви змогли відчути його, щоб це місто стало для вас хорошим другом, який довірить усі секрети, ми підготували дещо особливе – тур «Класичний Стамбул» на 3, 4, 5, 7 ночей, де зібрали все найцікавіше.

Програма туру. Цей комплексний тур – справжня знахідка! Адже ви одразу отримуєте і переліт, і проживання, і цікавезну програму на кожен день відпочинку. Вивчайте та замовляйте!

TO DO LIST

А ось і важливі справи, які варто зробити у Стамбулі:

01 Відчути, чим живе місто, зазирнути за лаштунки історії та зрозуміти його характер, відвідавши музей 1453, який відтворює важливі події в історії Стамбулу – штурм Константинополя військами Османа султана Мехмеда II.
02 Зачаруватись пейзажем, який відкриється з Галатської вежі. До речі, ця вежа у XVI столітті використовувалась навіть як обсерваторія.
03 Влаштувати шопінг неподалік площі Таксим. Брендовий одяг, улюблені фірми – усе це чекає тут на вас. Ну і, звісно, зайти на Grand Bazar – певно, найдивовижніший ринок у світі.
04 Провести цілий день у подорожі корабликом та поплисти на один з найкрасивіших та найбільших Принцевих островів – Буйюкаду. А як вам ідея прямо тут влаштувати пікнік?
05 Поринути у підводний світ, що сповнений магії та краси у місцевому Акваріумі! На вас чекає подорож від «Чорного моря» до «Тихого океану» і зустріч з 1 500 видами морських мешканців.
06 Присвятити один день суцільним розвагам у найбільшому парку розваг Туреччини VIALAND (ISFANBUL). Тут є кілька тематичних зон, які ви неодмінно вподобаєте, серед них: пригодницька – з американськими гірками, кімнатами страху та рафтингом та історична – з реконструкцією вуличок стародавнього Стамбула та подій часів Османської імперії.

07 Насолодитись прогулянкою нічним Босфором. Вогні міста, яскраві зорі над головою, свіжий вітерець та хвилі протоки, які вночі здаються загадково-чорними. Ну хіба не краса?
08 Побачити дивовижні мозаїки і фрески Візантії в музеї Хора. Як же дивують ці візерунки, особливо, коли згадуєш, скільки їм років.
09 Влаштувати собі кінематографічну прогулянку містом – адже багато місць Стамбула ви бачили у фільмах чи читали про них в книгах. Ось ті місця, які варто відвідати насамперед, коли будете в місті: палац Долмабахче, мечеть Сулейманіє, Цистерна Базиліка.
10 Дізнатись, як жили султани – про їхнє життя, звички, традиції, погуляти спорудами, які вони збудували… Чого вартує один тільки палац Топкапи! Гареми, страви, молитви, одяг, хамами… Оце так мандрівка в часі!
11 Політати на гелікоптері – це і так вже крута подія в житті кожного, а покружляти над Стамбулом – взагалі мрія! То чому б її не здійснити? Ви зможете розгледіти вулиці-артерії міста, мінарети мечетей, кораблики, що пливуть Босфором… А впізнаєте свій готель з висоти?

Як вам такий план? І всі ці пункти ви зможете реалізувати, просто долучившись до наших екскурсій. Тож не зволікайте!